לקראת החגים,

sivosh

New member
לקראת החגים,

לפעמים אני מתעבת את הזמן הזה שלפני לא יודעת מה לחשוב, לפעמים איך אפשר להנות, מזה שהוא שוב לא ליד השולחן. הגעגועים צפים, ויחד עם בואם של החגים זה אומר שהאזכרה מתקרבת. כבר כמעט שנתיים! אני עובדת למזלי הרבה, ככה שמצד אחד אין לי זמן לחשוב ומצד שני כל העבודה מתבססת על החג (פרחים) וכל דבר גורם לי להתגעגע... לפעמים אני כועסת על עצמי איך אני יכולה להנות ולחגוג כשאבא לא שם.

../images/Emo201.gif

קשה... אני מאחל לך שתעברי את החגים מהר ובכייף.
שנה טובה וגמר חתימה מעולה

BlairStein

New member
כ"כ מבינה...

לא יודעת מי פעם אמר לי, שעם הזמן זה יירגע... ועבר כבר הרבה זמן... וזה כ"כ שטויות... ההפך...ככל שיותר עובר הזמן זה יותר קשה. ולא רק החגים, אני הייתי ילדה כשאמא שלי נפטרה, ותמיד יש בי את הפחד הזה שאני לא אזכור אותה, או שעם הזמן הזיכרון שלה יהיה מטושטש... בכל מקרה... תנסי להיעזר באנשים שסביבך...זה עוזר. ד"א, חדשה כאן, קוראים לי בלייר אני בת 19 וחצי...

funky n

New member
../images/Emo201.gif

מותר לך להנות מהחיים וזה בסדר גמור,אי אפשר לעצור את החיים ולהיות חי מת.. לנו יותר קשה כי אנחנו מאבדים הורה בגיל מוקדם,אבל כל אחד עובר את זה מתי שהוא וזה לא אומר שהאדם שההורה שלו נפטר צריך להפסיק לחיות.. ואומרים את זה הרבה ואני אגיד שוב,אבא שלך היה רוצה שתהיי מאושרת.. אם תרצי אני לרשותך בחג,רק תשלחי הודעה או תתקשרי

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo201.gif

אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים ותפילות אחרונות [הקיץ האחרון-מקס גת מור] ובחורף הזה שמביא עימו את החגים הוא לא נמצא. הוא לא שם לבשל את מטעמי החג, הוא לא שם לחייך מראש השולחן, הוא לא שם, איתך. והיום ראיתי את כל הלחץ הזה של ערב חג. איף כולם נרגשים וממהרים. חיילים שחוזרים הבייתה מהבסיס, אנשים שמעמיסים עגלות בסופר, חנויות עמוסות, ריח של חג... והוא לא שם, איתך. ולמרות זאת אני רוצה לאחל לך שנה נפלאה. ולאחל בהקשר הזה שתרגישי אותו, איתך.

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

אצטרף למילים שחברי הפורום אמרו ורק אשלח לך חיבוק חזקק חזקק

למעלה