לקראת הורות

skooby

New member
לקראת הורות

שלום, אני עוד לא אמא אבל בעלי ואני מאוד רוצים ילדים. יש לי מגבלה פיזית (לא ניראת לעין) שמשפיעה על התפקוד שלי, אני מתעייפת מהר וקשה להזיז ולהרים דברים. אני יודעת שתהיה לי הרבה עזרה מצד בעלי ואמי אך עדיין קצת מפחיד אותי, איך אני אסתדר עם להרים את התינוק הרבה ולרוץ אחריו שהוא ילמד ללכת. איך אתם מסתדרים?

shirlygn

New member
עובדת זרה

כשאין ברירה וצריך לקחת עזרה אז לוקחים..רק כשהתינוק יגיע תוכלי לדעת מה את מסוגלת בשותף ומה לא..אם לא תוכלי, תקחי עזרה..זה רק ל3 שנים כי אח"כ הם עצמאיים...לי יש עובדת זרה עדיין, כי קשה להחזיק בית כשיש ילד, כל הזמן צעצועים, לבשל, לנקות..אבל עם הילד שלי אני מסתדרת לגמרי לבד, הוא בן 5. כשהיה תינוק הייתי תלויה לחלוטין בעזרה להרימו, לרחוץ, להלביש, להיות על הרצפה...אם אני הסתדרתי, ואני חד הורית, אז גם את תסתדרי...לגבי כוחות..זה מגיע כשהתינוק מגיע..

skooby

New member
תודה רבה על תשובה

כל הכבוד לך שאת מגדלת ילד לבד למרות הכל, את ממש ראויה להערכה.

רוצה להיות לקראת הורות

אני בת 36 וסובלת מניוון שרירים, ולאחרונה התחלתי לחשוב על כן לביא ילד לעולם, אך דאגותיי רבות ואשמח אם מישהו יוכל לתת לי עוד פרטים איך מתגברים על כל הדאגות שאני חושבת עליהם,או להגיד לי על פורמים שאני יכולה להיכנס אליהם. אני מעסיקה עובדת זרה שמטפלת בי ואהייה חייבת מטפלת נוספת למשך 24 שעות גם בשביל הילד, אני לא חושבת שאני אצליח לממן שתי מטפלות, וילד הרי דורש המון וזה מה ששובר אותי מפני שאין לי עזרה מאף אחד. אם למישהו יש כל מיני רעיונות אנה כיתבו לי. בתודה לימור.

למעלה