לקראת ההצבעה בליכוד

zomet10

New member
לקראת ההצבעה בליכוד

הודעה-לעיתונות לקראת ההצבעה במרכז הליכוד יו"ר תנועת "צומת", משה גרין, קורא לכול אנשי צומת אשר התפקדו במפלגת "הליכוד", לתמוך בבנימין נתניהו, לעמוד בראש המפלגה. בנימין נתניהו עשה בסופו של דבר מעשה אמיץ למרות הלחצים והדיסונאנסים שהיו סביבו, הוא הראה מנהיגות ופעל לפי צו-ליבו והתנגד לפינוי גוש-קטיף. עלינו לתמוך בו בפריימריז ולהתאחד למען יצירת מנהיגות איתנה במדינה. משה גרין יו"ר תנועת "צומת" לפרטים נוספים: עירית טוכפלד-פפר דוברת התנועה 09-7469001 09-7601713 פקס [email protected]

leongershovich1

New member
איך ניתן לתמוך בנתניהו

הרי מדיניות הכלכלית של נתניהו היא הרת אסון?! בנוסף לכך נתניהו תמך בעקירה פעם אחר פעם, הוא זגזגן ואדם לא ישר! אמנם אני מעדיף אותו על-פני שרון, אך זאת בתנאי שהמחנה האקטיביסטי שמחוץ לליכוד יהיה מספיק גדול ע"מ "לסנדל" את הליכוד (כמו שגנדי המנוח היה אומר) בתחום המדיני-בטחוני-התיישבותי לכיוון האקטיביסטי ובתחום הכלכלי-חברתי לכיוון היותר חברתי. בכל מקרה ההצבעה היא על הקדמת הפריימריז ולא הפריימריז עצמן. ואם כבר מדברים על הפריימריז עצמן מוטב להצביע ללנדאו! (הוא עוד עשוי להיות לוי אשכול של הליכוד...). אבל, למה שיו"ר צומ"ת לא יקרא לאנשי צומ"ת לשעבר לשוב לתנועה? לא חבל?! ובהדמנות להציב אלטרנטיבה אמיתית ל"מילכוד" ואיחוד הלאומי שעלולה להיות נטולת נציגות חילונית... כי אם לא תהיה ברירה לא אהסס להצביע לרשימה בלי חילוניים, עשיתי זאת בבחירות הקודמות ע"י ההצבעה למפד"ל, אבל למה אנשים כמוני צריכים להגיע למצב הזה? כי ל"ליכוד" לא אצביע בשום פנים ואופן!

leongershovich1

New member
איך ניתן לתמוך בנתניהו

הרי מדיניות הכלכלית של נתניהו היא הרת אסון?! בנוסף לכך נתניהו תמך בעקירה פעם אחר פעם, הוא זגזגן ואדם לא ישר! אמנם אני מעדיף אותו על-פני שרון, אך זאת בתנאי שהמחנה האקטיביסטי שמחוץ לליכוד יהיה מספיק גדול ע"מ "לסנדל" את הליכוד (כמו שגנדי המנוח היה אומר) בתחום המדיני-בטחוני-התיישבותי לכיוון האקטיביסטי ובתחום הכלכלי-חברתי לכיוון היותר חברתי. בכל מקרה ההצבעה היא על הקדמת הפריימריז ולא הפריימריז עצמן. ואם כבר מדברים על הפריימריז עצמן מוטב להצביע ללנדאו! (הוא עוד עשוי להיות לוי אשכול של הליכוד...). אבל, למה שיו"ר צומ"ת לא יקרא לאנשי צומ"ת לשעבר לשוב לתנועה? לא חבל?! ובהדמנות להציב אלטרנטיבה אמיתית ל"מילכוד" ואיחוד הלאומי שעלולה להיות נטולת נציגות חילונית... כי אם לא תהיה ברירה לא אהסס להצביע לרשימה בלי חילוניים, עשיתי זאת בבחירות הקודמות ע"י ההצבעה למפד"ל, אבל למה אנשים כמוני צריכים להגיע למצב הזה? כי ל"ליכוד" לא אצביע בשום פנים ואופן!

zomet10

New member
המטרה היא:

להלחם בשחיתות, ליצור קואלציה חזקה ולא ממשלת טלטלה, להחזיר את האמון במנהיגות בקרב אזרחי המדינה.

מתי הבחירות למשרת יו'ר צומת???

מי בחר בגרין למשרת יו'ר?? מתי היו בחירות ויותר חשוב מתי יהיו בחירות חדשות?? כיצד נרשמים לצומת בכדי שניתן יהיה להצביע מתי שהוא?? לכמה זמן בחר גרין את עצמו למשרת יו'ר?? אולי לנצח כמו מאו-צה-טונג??

אתילה12

New member
בחירות לראש הסוסים

כבר סיפרת שיצאת לרכיבה בצפון... מכיוון שהנך קרוב מאוד לנושא הסוסים היה טוב כי בראש ובראשנה היית דואג לבחירות ליו"ר אגודת הסוסים. ביננו- מה אתה מבין במנהיגות??? זה שאתה נוסע באוטו... שאולי עושה רושם עם כובע רחב שוליים...(אני מתחילה לרמוז) אני מבינה שצה-טונג זה עוד חלום... זה אחרי המשפט של הצרפתי מגיע הסיני. באשר לבחירות- מהיכרותי את גרין הוא נהנה מהתמודדות.

יואלV

New member
לא יכולתי להתאפק ונכנסתי לראות את

התגובה שלך- יש לך רק בעיה אחת עם הניחוש הפרוע שלך זה שהוא כותב להנהלת בצרה מכתבים שמר גרין לא אוהב לקרוא זה לא הופך אותו לחשוד העיקרי.... יקירתי- מאחר ואני יודע למי את מתכוונת (ג) תבדקי קודם את העובדות הוא נמצא בחו"ל כבר שבוע ימים( תתקשרי אליו ותראי בעצמך) נו- נראה אותך עכשיו אמרתי לך שאת מפספסת בגדול וכאשר אני אחליט לגלות מי אני תבלעי את הלשון....

למעלה