לקראת הדראפט

Little Sharky

Active member
אז עוד פחות מחודש יתקיים דראפט הNBA במתכונת Zoom, לפי מה שנאמר כרגע.

זה דראפט מאוד shifty, אין קונצנזוס כמעט באף בחירה, בטח שלא בבחירה הראשונה.
למרות שלדעתי אנתוני אדוארדס יהיה הבחירה הראשונה, אני לא מצליח לראות איך ביג מן אתלטי שיש ספקות אם יכול לשמור על גארד בפיק אנד רול הוא הכיוון של קבוצות בליגה, אבל קטונתי.

הנגיעה הישראלית, דני אבדייה, דני קיבע את מקומו ברוב המוקים בין הבחירות 2-5 כשלרוב נדמה שיבחר ע"י הבולס בבחירה הרביעית, מאוד לא סביר שיפול מעבר לבחירה החמישית של קליבלנד (בבקשה שלא יגיע לשם). אבל לאחרונה מגיעים קולות מסאן פרנסיסקו שגולדן מעדיפים שלא למסור את וויגינס בטרייד, אם אכן לא יהיה טרייד על הבחירה שלהם, סיכוי לא קטן שהוואריורס ילכו עם דני אבדיה.

אבל בפוסט הזה אציין שני שחקנים שלדעתי הם יהיו הגניבות של הדראפט הנוכחי, My ones to watch.
כנראה שאתן עוד כמה כשיהיה לי זמן.

אארון ניסמית':

מגיע מואנדרבילט, קולג' שלא סיפק יותר מדי לליגה כשהשמות המוכרים ביותר הם כנראה וויל פרדו, דימארה קארול ודאריוס גארלנד שנבחר חמישי בדראפט שעבר.
הוא כנראה השארפשוטר המלוטש ביותר בדראפט, וללא ספק הספוט אפ שוטר הטוב ביותר בדראפט.
6'6 ווינג חזק, אארון ניסמית' הוא לדעתי השחקן הזה שכל קבוצה בליגה צריכה עם הכיוון שהליגה מתקדמת אליו, גם אם הImpact לא יגיע מהדקה הראשונה.
הוא זרק מעל 8 זריקות למשחק בעונה האחרונה וקלע ב52% מהשלוש, כשהוא לוקח רק 6 זריקות ל-2 וקולע אותם ב-50%.
הוא שחקן עם Elite אוף בול מובמנט שלא מפסיק לזוז סטייל תומפסון ורובינסון.
הוא הציג IQ בהגנה וביכולת לעזור בהגנה, הוא כן צריך לשפר את הלטרל מובמנט כי לפעמים גארדים או ווינגס מהירים עוברים אותו קל מדי.
צריך לשפר את הסיומת בסל, וכמובן שמוקים יגידו שחסר לו פליימיקינג ובול הנדלינג אבל זה דברים שיוכל לבנות עם הזמן לא לרול שהוא יכול להיכנס אליו ישר.
הדגל השחור היחיד האמיתי שיש לי לגביו זה שהוא שיחק רק 14 משחקים, בגלל פציעה, ונקווה שהוא לא Injury prone.

מיקום בדראפט: רוב המוקים שראיתי צופים לו בחירת לוטרי בין 10 ל-14 חלק מהם הוא נופל לכיוון ה16-17, אני לא אופתע אם בערב הדראפט נראה אותו בעשרייה הראשונה.

סאדיק ביי:

עוד שחקן שהוא בדיוק תמונה מצג של הכיוון שהליגה הולכת אליו.
8'6, כמעט 7 פוט ווינגספאן, פורוורד שיכול לשחק גם כסמול וגם סטרץ', שאולי מגיע כבר מהשער כD&3 הטוב ביותר בדראפט.
מגיע מווילאנובה, שבשנים האחרונות מספקת לNBA כמה פרוספקטים מעולים שחלקם הראו ניצוצות כבר כרוקיז, אם זה אריק פסקל, ג'יילן ברונסון, ג'וש הארט, דיוונצ'נזו ומיקאל ברדיג'ס.. וכנראה שהמוכר ביותר שהגיע משם הוא קייל לאורי.
סאדיק ביי קנה את הטיקט שלו דווקא דרך הגנה וורסטיליות, הוא חכם בהגנה, מסוגל לתרום כבר מהרגע הראשון בצד הזה של המגרש, יכול לשמור גארדים והסייז שלו מאפשר לו גם לשמור את הרוב ה"סנטרים" שיש לליגה להציע, הוא מאוד פאנדמנטלס בהגנה, והוא מסוג השחקנים שמבקש בעצמו לשמור כל הזמן את השחקן שחם בצד השני, מכניס המון אנרגיה בקבוצה שלו סטייל דריימונד גרין רק לצורך העניין הזה, דברים שלא רואים בסטטיסטקיה.
מה שהקפיץ את המניה של ביי בעשרות מונים בעונה החולפת הוא השיפור שהוא עשה בקו השלוש כשהוא קולע 45% במעל 5 זריקות למשחק.
הוא לרוב מקבל החלטות נכונות עם הכדור, יש יגידו אנדרייטד פליימייקר לפרקים, אבל הראה שהוא בעיקר שחקן שיכול להסתכל לכל רול עם אופי מאוד unselfish.
הוא צריך סיסטם שידעו להוציא ממנו יותר אסרטיביות בהתקפה, לשחק על הסטרונג סייד שלו, לשחק יותר אוף דה בול, ולסיים כמו שצריך בסל וחייב לשפר את זריקת העונשין.
אובראול זה שחקן שאני רואה אותו מצליח לבלות בקביעות בחמישיות ההגנה בסיסטם הנכון, ושהאפסייד ההתקפי נמצא שם.

מיקום בדראפט: בחלום הרטוב של קריט הוא יפול לבחירה של דנבר אבל זה לא יקרה על הפלנטה הזו, הוא בהרבה מוקים נע בין הבחירות 10 ל20, אני חושב שהוא יצליח להיכנס ללוטרי ואולי אף גבוה יותר.

דיברגנט חדש

Well-known member
אם ים מדר יבחר בדראפט וזה אם גדול, זה כנראה יהיה סוף סיבוב שני, ובטח זה יהיה "דראפט אנד סטאש" משמע רק יקחו את הזכויות על מדר בלי לתת לו חוזה והוא ימשיך לשחק עוד שנה בארץ.

ים של התלבטויות: האם מדר יישאר בדראפט?

הרכז יכול עד יום ראשון להוציא את שמו מהרשימות כדי לשמור לעצמו אופציה להירשם לדראפט 2021. על השיחות עם אנשי המקצוע ב-NBA, באיזה מקום הוא צפוי להיבחר ומה הקשר בין בניית הסגל בהפועל ת"א להחלטתו הסופית​

דיברגנט חדש

Well-known member

הרכז יכול עד יום ראשון להוציא את שמו מהרשימות כדי לשמור לעצמו אופציה להירשם לדראפט 2021. על השיחות עם אנשי המקצוע ב-NBA, באיזה מקום הוא צפוי להיבחר ומה הקשר בין בניית הסגל בהפועל ת"א להחלטתו הסופית​

האם זה אומר שהוא וויתר השנה?

דיברגנט חדש

Well-known member

רשמית: ים מדר נשאר בדראפט ה-NBA

הרכז לא משך את שמו וינסה להיבחר ב-18 בנובמבר על ידי אחת מ-30 הקבוצות מהליגה הטובה בעולם. ההערכה: ידורג בסיבוב השני​

דיברגנט חדש

Well-known member
הנגיעה הישראלית, דני אבדייה, דני קיבע את מקומו ברוב המוקים בין הבחירות 2-5 כשלרוב נדמה שיבחר ע"י הבולס בבחירה הרביעית, מאוד לא סביר שיפול מעבר לבחירה החמישית של קליבלנד (בבקשה שלא יגיע לשם). אבל לאחרונה מגיעים קולות מסאן פרנסיסקו שגולדן מעדיפים שלא למסור את וויגינס בטרייד, אם אכן לא יהיה טרייד על הבחירה שלהם, סיכוי לא קטן שהוואריורס ילכו עם דני אבדיה.

"סטיב קר ואנשי גולדן סטייט נפגשו עם דני אבדיה"

דיווח: מאמן הווריורס טס לאטלנטה כדי לחזות בישראלי. ייבחר בעוד פחות מחודש במקום השני בדראפט?​

Krit123

Well-known member
תודה, מצפה להמשך אם יהיה לך זמן.

מסכים שנייסמית' יכול להמשיך את הבלופרינט של רובינסון. גם אותו ראיתי מתנדנד, לטווח שלנו לא הגיע נראה לי. אגב, low key שכחנו מברטנס שעונה להגדרה עם הסייז שלו למסור מעל הדאבל-טים והייתה לו עונת קליעה פסיכית.

ביי בוודאות לא ייפול מעבר ל-20, ממש יתאים לפורטלנד (16). גם בוסטון בעצם, אם הם לא בונים על הייוורד. למרות שהם כנראה יחפשו רכז מחליף/סנטר. לא יודע אם ראית שדווין ואסל שינה את שחרור הזריקה, יש מצב שקבוצות שבנו עליו ילכו על ביי כתוצאה מכך. מצחיק איך העסק עובד, חוסר וודאות מוחלט.
מסתבר שכולם אנדרייטד, אני שומע על כל בחירת סיבוב שני שצריך להיבחר בראשון, וכל מי שנבחר בראשון צריך להיבחר גבוה יותר מהמיקום הנוכחי, לא ברור על חשבון מי כן..

רציתי לשאול את דעתך על שתי חבר'ה:
1. טיירל טרי – רכז צנום שהעלה מסת שריר אז המנייה בהתאם. חשבתי שהוא מזכיר את טיילר הירו, אבל מסתבר שהוא כחוש אפילו בהשוואה אליו אז הוא נופל בינו לבין טריי יאנג. Anyway הוא גם נחשב לקלעי טהור עם פוטנציאל להיות יוצר מפחיד, אומרים שהוא מתחרה בהגנה למרות שאין מה לבנות על כך מבחינת סייז לטעמי.

2. אלכסיי פוקושבסקי – נופל בטווח שלנו חלק מהזמן. אני לא ידעתי שהוא סרבי! אוטומטית מעלה את המניה שלו, מגדלי תאומים מסרביה בקו הקדמי?! קניתי. ההגנה תהיה פח אשפה תהומי אבל הכדורסל תענוג לצפייה.

אגב הייתי מוסיף שירד לי לגמרי ממקדניאלס. לאו דווקא מהאפסייד, הבנתי שהוא גם הרשים באימונים, לדעתי אין היגיון בלבחור בו. אם גרנט עוזב, אין טעם לחפש מחליף לטווח הארוך מהדראפט וכנראה נעביר את הבחירה. אם אנחנו מחפשים מחליף למילסאפ/קרייג בהגנה כבר לעונה הקרובה, אז צריך מישהו שיכול לשמור גם על דיוויס בתאוריה, מישהו שיכול לשחק בקו הקדמי, וגם לשמור על הטייפקאסט של לברון. בקיצור, יש שמות אחרים שהייתי לוקח וחלקם ציינתי. אם לא הולכים בכיוון של קו קדמי, הייתי מכוון לגארדים בגדול, אין טעם ללכת באמצע.

Little Sharky

Active member
תודה, מצפה להמשך אם יהיה לך זמן.

מסכים שנייסמית' יכול להמשיך את הבלופרינט של רובינסון. גם אותו ראיתי מתנדנד, לטווח שלנו לא הגיע נראה לי. אגב, low key שכחנו מברטנס שעונה להגדרה עם הסייז שלו למסור מעל הדאבל-טים והייתה לו עונת קליעה פסיכית.

ביי בוודאות לא ייפול מעבר ל-20, ממש יתאים לפורטלנד (16). גם בוסטון בעצם, אם הם לא בונים על הייוורד. למרות שהם כנראה יחפשו רכז מחליף/סנטר. לא יודע אם ראית שדווין ואסל שינה את שחרור הזריקה, יש מצב שקבוצות שבנו עליו ילכו על ביי כתוצאה מכך. מצחיק איך העסק עובד, חוסר וודאות מוחלט.
מסתבר שכולם אנדרייטד, אני שומע על כל בחירת סיבוב שני שצריך להיבחר בראשון, וכל מי שנבחר בראשון צריך להיבחר גבוה יותר מהמיקום הנוכחי, לא ברור על חשבון מי כן..

רציתי לשאול את דעתך על שתי חבר'ה:
1. טיירל טרי – רכז צנום שהעלה מסת שריר אז המנייה בהתאם. חשבתי שהוא מזכיר את טיילר הירו, אבל מסתבר שהוא כחוש אפילו בהשוואה אליו אז הוא נופל בינו לבין טריי יאנג. Anyway הוא גם נחשב לקלעי טהור עם פוטנציאל להיות יוצר מפחיד, אומרים שהוא מתחרה בהגנה למרות שאין מה לבנות על כך מבחינת סייז לטעמי.

2. אלכסיי פוקושבסקי – נופל בטווח שלנו חלק מהזמן. אני לא ידעתי שהוא סרבי! אוטומטית מעלה את המניה שלו, מגדלי תאומים מסרביה בקו הקדמי?! קניתי. ההגנה תהיה פח אשפה תהומי אבל הכדורסל תענוג לצפייה.

אגב הייתי מוסיף שירד לי לגמרי ממקדניאלס. לאו דווקא מהאפסייד, הבנתי שהוא גם הרשים באימונים, לדעתי אין היגיון בלבחור בו. אם גרנט עוזב, אין טעם לחפש מחליף לטווח הארוך מהדראפט וכנראה נעביר את הבחירה. אם אנחנו מחפשים מחליף למילסאפ/קרייג בהגנה כבר לעונה הקרובה, אז צריך מישהו שיכול לשמור גם על דיוויס בתאוריה, מישהו שיכול לשחק בקו הקדמי, וגם לשמור על הטייפקאסט של לברון. בקיצור, יש שמות אחרים שהייתי לוקח וחלקם ציינתי. אם לא הולכים בכיוון של קו קדמי, הייתי מכוון לגארדים בגדול, אין טעם ללכת באמצע.

טיירל טרי - יפה אתה מעודכן, כמו דני גם טרי העלה באיזור ה20 פאונד במהלך הקורונה ואומרים שגם גבה באיזה אינץ' או שניים, ואכן קפץ לאיזור הלוטרי. לדעתי יקח לו שנים בכדי לא להיות מנוצל בהגנה ע"י פיק אנד רול, יהיה קשה להחביא אותו, אם הוא יגיע לליגה עם הביטחון של השניים שציינת אז האפסייד ההתקפי שלו ידבר בווליום. אני אישית חושב שהוא יגיע או לניו אורלינס או למג'יק.(13 או 15 בהתאמה) קראתי שדאלאס שמו עליו עניים אני לא חשוב שהוא יפול לבחירה שלהם. (אגב אם האליבורטון לא נבחר לפניו, העולם דפוק, אם יהיה לי זמן נכתוב על האליבורטון הוא הבא בתור בOTW)

אלכסיי - אלכסיי הוא פרוספקט סטייל דרגן בנדר לטעמי, On paper upside אבל לך תדע, הוא שיחק בליגה השניה של יוון עם אולימפיאקוס (B), שנמצאת שם בגלל השביתה הטורקית ( עם המאמן דאז דיוויד בלאט) שלהם נגד השופטים במשחק הגביע מול פנאתניאקוס ומאז הופרדה לשני סגלים שונים, אז לאלכסיי לא היה אופציה גם לקבל קצת דקות יורוליג בעונה החולפת. בלאט היה גם זה שהביא אותו לבוגרים אבל לא נתן לו בכלל דקות לפני שנתיים.
לדעתי אם צריך לקטלג אני שם אותו כשחקן עם הHighest Risk/Reward ratio, גם אם הוא ינטה לכיוון הReward הוא פרוספקט שצריך לגדל ולטפח קשה לי לראות אותו מוכן Off the get go

נערך לאחרונה ב:

Krit123

Well-known member
טיירל טרי - יפה אתה מעודכן, כמו דני גם טרי העלה באיזור ה20 פאונד במהלך הקורונה ואומרים שגם גבה באיזה אינץ' או שניים, ואכן קפץ לאיזור הלוטרי. לדעתי יקח לו שנים בכדי לא להיות מנוצל בהגנה ע"י פיק אנד רול, יהיה קשה להחביא אותו, אם הוא יגיע לליגה עם הביטחון של השניים שציינת אז האפסייד ההתקפי שלו ידבר בווליום. אני אישית חושב שהוא יגיע או לניו אורלינס או למג'יק.(13 או 15 בהתאמה) קראתי שדאלאס שמו עליו עניים אני לא חשוב שהוא יפול לבחירה שלהם. (אגב אם האליבורטון לא נבחר לפניו, העולם דפוק, אם יהיה לי זמן נכתוב על האליבורטון הוא הבא בתור בOTW)

אלכסיי - אלכסיי הוא פרוספקט סטייל דרגן בנדר לטעמי, On paper upside אבל לך תדע, הוא שיחק בליגה השניה של יוון עם אולימפיאקוס (B), שנמצאת שם בגלל השביתה הטורקית ( עם המאמן דאז דיוויד בלאט) שלהם נגד השופטים במשחק הגביע מול פנאתניאקוס ומאז הופרדה לשני סגלים שונים, אז לאלכסיי לא היה אופציה גם לקבל קצת דקות יורוליג בעונה החולפת. בלאט היה גם זה שהביא אותו לבוגרים אבל לא נתן לו בכלל דקות לפני שנתיים.
לדעתי אם צריך לקטלג אני שם אותו כשחקן עם הHighest Risk/Reward ratio, גם אם הוא ינטה לכיוון הReward הוא פרוספקט שצריך לגדל ולטפח קשה לי לראות אותו מוכן Off the get go
גם אני השוותי את אלכסיי לבנדר בראש, בעיקר ההופעות בליגה השנייה. ממה שאני זוכר בנדר אמנם שיחק טוב, אבל בטח לא הראה ראיית משחק דומה. גם הקליעה שלו נראית נקייה ומזכירה שחקן במימדים של גארד. בקיצור אני די בעד בחירת boom or bust, בטח מעמדות שיש לנו בהם חורים, אולי נפסיד בטווח הקצר אבל נרוויח בענק בהמשך, גם אם התאמה לא אידיאלית יהיה לנו טרייד צ'יפ מעולה.

Little Sharky

Active member
גם אני השוותי את אלכסיי לבנדר בראש, בעיקר ההופעות בליגה השנייה. ממה שאני זוכר בנדר אמנם שיחק טוב, אבל בטח לא הראה ראיית משחק דומה. גם הקליעה שלו נראית נקייה ומזכירה שחקן במימדים של גארד. בקיצור אני די בעד בחירת boom or bust, בטח מעמדות שיש לנו בהם חורים, אולי נפסיד בטווח הקצר אבל נרוויח בענק בהמשך, גם אם התאמה לא אידיאלית יהיה לנו טרייד צ'יפ מעולה.

וול, מזל שאתה לא הGM בדנבר :D
סתם, לדעתי דנבר ומאלון ינסו לקחת שחקן שיוכל לתת להם תפוקה מיידית אחרי הפלייאוף בבועה, אני חושב שג'וש גרין עדיין יהיה על השולחן ושהוא יסיים בדנבר.

Krit123

Well-known member
וול, מזל שאתה לא הGM בדנבר :D
סתם, לדעתי דנבר ומאלון ינסו לקחת שחקן שיוכל לתת להם תפוקה מיידית אחרי הפלייאוף בבועה, אני חושב שג'וש גרין עדיין יהיה על השולחן ושהוא יסיים בדנבר.
גרין עדיין אופציה ראשונה אם יהיה זמין. בוא אני יתן לך את ה-board שלי וזהו כי לא ידעתי שהתקופת קורונה תוביל אותי לחפש מועמדים לבחירה פאקינג 22 בדראפט חלש כמו אידיוט:
(בהנחה שמילסאפ ממשיך)
1. גרין
2. ביין
3. טרי
4. רמזי
5. בולמרו
6. מקסי (בדרך כלל ממוקם גבוה יותר אבל גם מתנדנד)
7. גרנט רילר. סתם כי הוא כיף לצפייה.

(בהנחה שמילסאפ עוזב)
1. פוקשבסקי
2. טיילר ביי
3. רוברט וודורד (בקלות יכול להיות 2)
4. פול ריד
5. מקדניאלס
יש עוד גבוהים שממוקמים גבוה עם סיכוי להתנדנד, אני מניח שהם פשוט הופכים לאופציה הראשונה אם יהיו זמינים, לא התמקדתי בהם האמת. האחרים באזור נוטים לכיוון הסנטר ולא צפויים לפתח קליעה בזמן הקרוב ממה שהבנתי.
אל תבקש ממני לשלב בין הרשימות כי אני עוד יעשה את זה. בכל מקרה נתתי פה חצי דראפט.

Little Sharky

Active member
דווקא הבנתי שיש קונצנזוס סביב אדוארדס בבחירה הראשונה

לפי מה שאני רואה, למאלו ו-וייזמן עדיין בתמונה. (או לפחות מלו, לדעתי ככל שנתקרב לדראפט וייזמן יצנח וישקף את הכיוון המגמתי של הליגה שמתרחקת מסנטרים שאפשר לנצל אותם בפיק אנד רול כמו מאש. יש מצב שגם יפול מהעשירייה הראשונה)

נערך לאחרונה ב:

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חייב שמישהו יסביר לי
לא ראיתי את אבדיה יותר מידי אבל ממה שכן ראיתי, לא חושב שיש הצדקה לדירוג הכל כך גבוה שלו בדראפט הזה.

מה אני מפספס?

Little Sharky

Active member
אני חייב שמישהו יסביר לי
לא ראיתי את אבדיה יותר מידי אבל ממה שכן ראיתי, לא חושב שיש הצדקה לדירוג הכל כך גבוה שלו בדראפט הזה.

מה אני מפספס?
9'6 פורוורד שבמהלך השנים בליגה יהפוך לפוינט פורוורד, שפורח בtransition, זז בקלילות על המגרש, זז מעולה אוף דה בול, לא צריך את הכדור כדי להיות אפקטיבי, הוכיח שהוא יכול לשמור כמה עמדות ביורוליג (Veterans players לא שחקני מכללות), ראיית משחק שלא מאפיינת רוקי, קליעה עם אפסייד גדול אם יצליח להיות ספוט אפ ופול אפ שוטר יציב הוא יהיה בליגה מעל עשור בוודאות, הוא Hard-worker, מאוד קראפטי כיאה לטופ פרוספקט מאירופה. והרבה גם זה האופי שלו, אבדייה היה דומיננטי בכל רמת כדורסל ששיחק בה עד שעלה לבוגרים של מכבי (ואז המשיך להיות דומיננטי מול בני גילו וגדולים ממנו ב2-3 שנים בFIBA) אבל הוא הראה כמה הוא מוכן לעבוד קשה, לקחת על עצמו רול קטן בקבוצה על מנת לגדול וששיחק בדקות שקיבל בצורה מאוד Unselfish, ובריצה האחרונה ביורוליג לפני הקורונה הוא כבר היה שחקן מפתח במכבי תל אביב.

הוא כנראה אחד הMost NBA ready רוקיז מהדראפט הזה.

אם אבדייה היה משחק במכללות הוא היה לא פחות דומיננטי ממה שהוא היה בFIBA U20 האחרון כאשר שיחק שהוא שנתיים צעיר יותר מכולם ולקח את הMVP.

Krit123

Well-known member
9'6 פורוורד שבמהלך השנים בליגה יהפוך לפוינט פורוורד, שפורח בtransition, זז בקלילות על המגרש, זז מעולה אוף דה בול, לא צריך את הכדור כדי להיות אפקטיבי, הוכיח שהוא יכול לשמור כמה עמדות ביורוליג (Veterans players לא שחקני מכללות), ראיית משחק שלא מאפיינת רוקי, קליעה עם אפסייד גדול אם יצליח להיות ספוט אפ ופול אפ שוטר יציב הוא יהיה בליגה מעל עשור בוודאות, הוא Hard-worker, מאוד קראפטי כיאה לטופ פרוספקט מאירופה.

הוא כנראה אחד הMost NBA ready רוקיז מהדראפט הזה.

אם אבדייה היה משחק במכללות הוא היה לא פחות דומיננטי ממה שהוא היה בFIBA U20 האחרון כאשר שיחק שהוא שנתיים צעיר יותר מכולם ולקח את הMVP.
מסכים לגמרי ומוסיף בקטנה: אין לו צעד ראשון מטורף אבל נורא זריז ביחס לסייז, גם מאוד עזר לו התקדים של לוקה והעובדה ששיחק לצד וטרנים מהליגה במכבי, בנוסף לעובדה שקיבל תפקיד יותר גדול בקבוצה בטח מאז החזרה והרשים, שם בעצם קיבע את מעמדו בדראפט לדעתי.
צריך לקחת בחשבון (וזה מתעצם בגלל המוכנות כמו שהזכרת) שהדראפט נחשב לחלש בעיקר למעלה ככה שבשנה אחרת אולי היה הופך ללוטרי גבולי.

Little Sharky

Active member
מסכים לגמרי ומוסיף בקטנה: אין לו צעד ראשון מטורף אבל נורא זריז ביחס לסייז, גם מאוד עזר לו התקדים של לוקה והעובדה ששיחק לצד וטרנים מהליגה במכבי, בנוסף לעובדה שקיבל תפקיד יותר גדול בקבוצה בטח מאז החזרה והרשים, שם בעצם קיבע את מעמדו בדראפט לדעתי.
צריך לקחת בחשבון (וזה מתעצם בגלל המוכנות כמו שהזכרת) שהדראפט נחשב לחלש בעיקר למעלה ככה שבשנה אחרת אולי היה הופך ללוטרי גבולי.
וול צריך גם קצת מזל בחיים :)

לדעתי הוא יהיה בין השחקנים הטובים ביותר מהדראפט הזה כמה שנים קדימה, צורת המשחק של אבדיה יושבת בול על הNBA ועם משחק יותר מרווח ממה שיש באירופה יהיה לו עוד יותר קל, לא יודע אם יהיה מועמד לROTY בטח לא אם ילך לגולדן, כי אבדיה לא שחקן אנוכי שיעבוד על סטטיסטיקה.

למעלה