לקראת הביי"ס..... בעזרת השם עוד מלא זמן אבל לא משנה! (ראיתי את זה בפורום אחר ובא לי לעשות גם) חחחח
L love amor New member 17/6/03 #1 לקראת הביי"ס..... בעזרת השם עוד מלא זמן אבל לא משנה! (ראיתי את זה בפורום אחר ובא לי לעשות גם) חחחח
° ° Glow Girl ° New member 17/6/03 #5 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifיפה../images/Emo45.gif אז תעלי אותם בפורומים של וואלה! ותתני קישור!
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifיפה../images/Emo45.gif אז תעלי אותם בפורומים של וואלה! ותתני קישור!
° ° Glow Girl ° New member 18/6/03 #7 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifיש פורומים ל לוואלה, כמו שיש לתפוז. כאן קישור לפורומים של הצעירים, תבחרי אחד ותעלי שם..
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gifיש פורומים ל לוואלה, כמו שיש לתפוז. כאן קישור לפורומים של הצעירים, תבחרי אחד ותעלי שם..
L love amor New member 18/6/03 #8 אני יודעת שיש פורומים לוואלה חח ואני שונאת אותם! הם מזה לא נוחים למחשב הדפוק שלי... לא הבנתי לאיזה פורום התכוונת שאני אעלה אותם? (או שאני קשת קליטה או שאני סתם מפגרת חח)
אני יודעת שיש פורומים לוואלה חח ואני שונאת אותם! הם מזה לא נוחים למחשב הדפוק שלי... לא הבנתי לאיזה פורום התכוונת שאני אעלה אותם? (או שאני קשת קליטה או שאני סתם מפגרת חח)
° ° Glow Girl ° New member 18/6/03 #9 ../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif אמרתי שתבחרי איזה אחד שנראה לך הכי מתאים אני גם לא מסתדרת איתם במיוחד הם טובים רק כשרוצים להעלות תמונה גדולה שלא נכנסת לתפוז... אפשר ממש להעלות שם סרטונים וכו'..
../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo176.gif../images/Emo26.gif אמרתי שתבחרי איזה אחד שנראה לך הכי מתאים אני גם לא מסתדרת איתם במיוחד הם טובים רק כשרוצים להעלות תמונה גדולה שלא נכנסת לתפוז... אפשר ממש להעלות שם סרטונים וכו'..
L love amor New member 18/6/03 #10 אההה..... לא הבנתי מז"א לבחור..(אני עדיין עייפה מאתמול) אני ינסה אחר כך..