לקראת הבחירות

ש@לתי

New member
לקראת הבחירות

הקהילות השונות בתפוז מארחות אנשים שונים ומגוונים מהפוליטיקה הישראלית בעיקר. השאלה שלי היא האם אתם רוצים שיתקיים אירוח גם בקהילת אקטואליה לנוער..ואת מי הייתם רוצים לראות מתארח כאן.

EverMan

New member
אני כרגע הייתי שמח אם הוא היה פורש

מהפוליטיקה.

Moledet972

New member
בהחלט. אני חושב שהפורום מפותח מספיק

כדי לארח ח"כים. הייתי רוצה שיתארחו אנשים שמתמודדים על מקומות ריאליים בלבד, כדי שידברו ברצינות. למשל, ח"כים כמו דוד מגן(המרכז) לא ייכנסו לדעתי לכנסת, ולכן מטרתם תהיה תעמולה בלבד. השאלה היא - אילו ח"כים ניתן לארח דווקא כאן? הרי יש פורומים מיוחדים בתפוז לכל המפלגות הגדולות... אם אפשר, אז הייתי רוצה אנשים כמו אפי איתם, האשם מחמיד, בנימין נתניהו, אופי פינס.

Moledet972

New member
הוא סתם תמהוני. לא יכנס לכנסת ממילא

ולא משנה כמה תמרים הוא יאכל.

CANDY MAN

New member
הרב עובדיה!!!!!!!!!!

אה?? אתם רציניים?... טוב, אפשר להביא אנשים שדווקא קשורים לפוליטיקה בעקיפין כרגע כמו ברק או רפול או שולמית אלוני למשל... לשמוע מישהו מדבר מבחוץ ולא אחד שיעשה לנו תעמולה...

shomerpoliti

New member
הייתי שמח

אם אחד הח"כים שעוסקים בנושאים יותר חברתיים, כמו למשל אילן גילאון ממרצ או דב חנין מחד"ש היו מתארחים בפורום. אין לי ספק שדיון איתם יכול ממש לתרום לפורום. כמו כן, נראה לי שדווקא אירוח של ח"כ שנוי במחלוקת, כמו עבד אלמלכ דאהמשה יכול להיות מאוד מעניין. יותם קדוש - " ´יש עוד מקום בפסגה´ הם אומרים, האם אנחנו רוצים להיות כמו האנשים שעל הגבעה? אם אתם רוצים להיות גיבורים - פשוט בואו אחריי."

oren z

New member
דב חנין

באמת כדאי להזמין את דב חנין מחדש, הייתי בהרצאה מענינת שלו על הגלובליזציה.

metal_slug

New member
את גילה גמליאל

אני רוצה לראות אם היא יודעת להפעיל דפדפן אינטרנט.

למעלה