לקראת גירושים

mmuse

New member
לקראת גירושים

אני נשוי כבר מספר שנים, ולאחרונה עלה נושא הגירושים. רציתי לברר אם לדעתכם יש אפשרות להיות בטוח ב 100% ברצון להתגרש... הבעיה היא שמצד אחד יש בינינו אהבה, אבל אנחנו ממש לא מסתדרים ביחד. האם אהבה מספיקה או שצריך לדעת שמסתדרים ביום יום?

gazit16

New member
אהבה לבדה איננה מספיקה..

אהבה (ומשיכה) היא הבסיס לזוגיות טובה, אבל אם לא מתקיימים שאר התנאים לשותפות בחיי היומיום,קרי חברות טובה, כבוד הדדי, שותפות מליאה, היא איננה מספיקה, לצערי. לא ציינת את גילך ואם יש או אין ילדים, בכל מקרה, יכול להיות שאתה מסתמך על נוסטלגיה באהבה ביניכם, אבל הרוטינה של חיי היומיום והיעדר תקשורת טובה ביניכם, הם אלה שגורמים לכם לקצר. אם אתה מרגיש, גם 70 אחוזים ברצון להתגרש, לך על זה, חבל על הזמן שלך ושלה.

NoaModiin

New member
../images/Emo45.gifלא על הלחם לבדו...

לא רוצה לאכזב, אבל אני בטוחה שרבים מהאנשים כאן יאמרו לך שמנסיון אישי, עם אהבה לבד אם אפשר להיות מאושרים. אם יש לכם קשיים שלא ניתנים לפתרון, וניסיתם לפנות לעזרה מקצועית ללא הצלחה - הכי טוב לפנות לדרך חדשה.

Rtitan

New member
לעולם לא תהיה ממש בטוח ../images/Emo24.gif

שמע... לדעתי יש ביניכם את מה שצריך כדי לא לרוץ לרבנות ולהתגרש. אינני אומר שהדברים במצב טוב אם אינכם מסתדרים - אבל כל מה שזה אומר הוא שיש לכם בעיה שצריכה טיפול. אינני יודע באיזו רמה ובאיזו עומק אינכם מסתדרים ביחד, אינני יודע באילו סיטואציות אינכם מסתדרים יח אבל בדרך "אנחנו לא מסתדרים יחד" מעיד על בעיית תקשורת שאותה, כשיש רצון - קל לתקן בעיקר אם לא מתביישים ופונים לקבל עזרה מגורם חיצוני שיודע לטפל במשברים בזוגיות. אפילו אינני יודע אם ניסיתם טיפול זוגי - כל אלו לא נכתבו בשאלה שלך. מכל מקום - בעיני, יש לכם את הבסיס להילחם על הנישוין שלכם - לרוץ לרבנות... יש לכם זמן, למה למהר לפני שמיציתם את כל האפשרויות? החרטה שתגיע בעוד זמן מה, אולי אפילו בעוד מספר שנים תהיה קשה לשניכם את תרגישו שלא מיציתם את כל האפשרויות. יש ביניכם אהבה? דמה את זה לחולה חי שהלב שלו פועם, המוח פועל והוא נושם - רק לא מרגיש טוב... היית הורג אותו רק כי הוא חולה? לא בטוח... אני מעריך שהיית מטפל בו - לך תטפל בזוגיות שלך - כשתרגיש שזה נגמר, שאינכם אוהבים יותר והאהבה הזו מתה... לכו להיפרד - גם יהיה קל יותר לשניכם. מניסיון אישי של השנה האחרונה - אני יודע מה כוחו של לב אוהב, מה הוא מסוגל לעשות
... וא מסוגל לחצות אוקיינוסים ולחדור חומות בצורות. זה הוכיח לי פעם נוספת שכשיש אהבה, הכל אפשרי - ואני מדבר על הכל!! אהבה היא כוח שאין שום דבר שישווה לו. שיהיה בהצלחה

שרשירית

New member
הרבה מהגרושים יכולים להגיד לך ש..

שבמקרה שלהם האהבה נגמרה. אצלכם יש אהבה אז יש בסיס לרצון להישאר ביחד. מה שחסר אצלכם זו תקשורת. דברו על הלבטים שלכם, על הקשיים, דברו אחד עם השני גם אם תשתפו צד שלישי בעניין. ספר לה מה מציק לה, תשמע מה מציק לה. אם תצליחו להתפשר - מה טוב. אם לא תחליטו ביחד. אהבה זה הרבה מאוד, לא מוותרים עליה בקלות.

אין 100% בשום דבר בחיים...

ואם אתם אוהבים אבל לא מסתדרים תתגרשו ולאחר מכן תיקח אותה כמאהבת שלך...
אבל אם להיות קצת רציני, לא נראה שההתלבטות שלך שווה את פירוק החבילה, פשוט כי עושה רושם שיש לכם בסיס טוב לזוגיות. בכל מקרה תשבו ותדברו הרבה - על ההווה ועל העתיד... ואתה רק אל תשכח לחזור לכאן בכל מקרה, גם אם להגיד שהחלטתם להישאר ביחד.

ye44

New member
100% יש בהמבורגר של " אגאדיר " ../images/Emo3.gif

פשששששששש איזה אהבה רבים מידי יום
אולי תעברו ל S.M
ואת כל הרגרסיות השליליות תהפכו לחיוביות
אם אתם רבים על מי ישטוף כלים אז יש מה להציל ואם אתם רבים על בעיות מהותיות בזוגיות אז או שתתפשר או שתרוץ לרבנות . אהבה לא מספיקה לזוגיות

ramoni1

New member
ממש יועץ נישואין אתה ../images/Emo3.gif

אחשלי עם דעות כאלו אני במקומך פותח משרד גישור

למעלה