לקראת גיוס

נ י צ נ ה

New member
לקראת גיוס

שלום לחברי הפורום, בעוד יומיים אני אקבל תואר חדש, שמוכר לחברי פורום זה, "אמא של חייל". בני בכורי מתגייס ביום יומיים להנדסה קרבית ועובדה זו מדירה שינה מעיני. אני עם הרבה חששות ופחדים ולא יכולה לשתף כל אדם במה שעובר עלי. הרבה מבינים, מהנהנים בראש לאות הזדהות -אבל אני מרגישה שאני לבד בתוך כל הקטע הזה. בני לא מוטרד מזה או לפחות לא מראה , ואני לא רוצה להעביר לו את כל מה שאני חושבת, מחשבות איומות. אז - מעכשיו גם אני פה, לראשונה- וחיזקו ואימצו כל האמהות הוותיקות...

מאקי

New member
ברוכה הבאה.....

תיכף יבואו ועדות קבלה.. אחרי צאת השבת.. ואת מוזמנת לפגוש את אב הפורום LIVE בחדשות הערב... יש לו פינה.. סתאם.. מראינים אותו... תראי.. טוב שבאת פה אצלנו.. כי זה המקום הכי קרוב לאדם בלי צורך לצאת להסביר או בכלל.. יש לך בעיה.. .... מרצון לדבר ועד לפתור משהו.. סביר להניח שפה יהיה מישהו שיוכל לייעץ או לפחות להכוין.... כאמא של שניים.. אני יכולה לומר.. שגיוס להנדסה קרבית הוא די דומה לחיול לשריון... הוא יעבור טירונות.. אבל הכי בעולם השבועיים שלושה הקרובים.. הם הלם.... מין הסתגלות לעולם חדש... היה פה השבוע רעיון משגע של מישהי (תסלח לי ששכחתי).. לכתוב מכתב.. להטמין לו בתיק.. ושניה לפני שהוא נפרד ממך לאוטובוס.. לספר לו על כך... אם את רוצה או לא זה עובר.. וזה בסדר... אנחנו כאן.... לתמוך ולחייך... יש לי אפילו גיס שהיה אל"מ בהדסה קרבית.. אז אני יודעת שזה אחלה... ויש להם המון אתגרים.. זוכרת איך היה להיות אמא בפעם הראשונה?? תדמייני את כל תחושות ושאלות... והלא נודע... ועכשיו את אמא של חייל בפעם הראשונה... יהיה פסדר. מבטיחה לך.

the gypsy

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

יש כאן את מעוז אישה, שבנה מ"כ בהנדסה קרבית - ודאי תראה את ההודעה ותשמח לספק מידע!

2mia

New member
../images/Emo50.gif לבנך - תחשבי חיובי-

בני בצבא שנה עכשיו והוא גם קרבי- אין ספק שזה קשה לכולנו אבל מתמודדים ובפורום נפלא זה יש את כל התמיכה שבעולם- אז ברוכה הבאה.

לאמא של חייל - ברוכה הבאה

זה לא יהיה קל, אבל בעזרת הפורום הזה יהיה קל יותר. את מוזמנת לשתף, לשאול, להתלבט. בשביל זה אנחנו כאן.

../images/Emo24.gifברוכה הבאה

תחשבי חיובי!!!! רק מחשבות חיוביות ואופטימיות! ושיהיה בהצלחה לבנך! חזקי אותו! הוא יהיה עם חברה טובים והכל יהיה בסדר ההתחלה מאד קשה לאמהות אבל אין ברירה אם אנחנו רוצים את הארץ הזאת.... חיזקי ואמצי איתנו

סמדר בנ

New member
ברוכה הבאה ניצנה ../images/Emo140.gif

ובהצלחה לבנך. החשש מפני גיוס הילדים מאוד טבעי ובפרט שילד הולך למסלול קרבי. אנחנו בפורום מנסים לאמץ חשיבה חיובית. חבל שיטרידו אותך מחשבות איומות. כרגע לפניו הכשרה של מספר חודשים בהם הוא במקום בטוח ואחרי זה...אנחנו כולנו מקווים שהמלחמה הנוכחית תהיה מאחורנו. אנחנו כאן בכל מקרה.

שויו

New member
ניצנה, ברוכה הבאה וברוך בנך

שיהיה בהצלחה במסלול שלו ובמסלול שלך (שגם הוא לא קל בכלל). מאמצת בחום את כל מה שכתבו לך לפני. ואכן, כדאי שתנצלי את התקופה הקרובה , תקופת ההכשרה והקורסים כדי להתרגל לסטסוס החדש שלך, כאמא לחייל. זהו חלומם של כל ההורים לחיילים - שיהיו כמה שיותר זמן בקורסים. אנחנו כאן בשבילך ולרשותך WELCOME

oshiko

New member
ברוכה הבאה ניצנה

למוהנדס הצעיר. יש לנו בפורום עוד אימהות לבנים בהנדסה - "מעוז אישה","אורניקי" ו "רצה עם זאבים המקורית". תוכלי להיעזר מנסיונן.

patti1

New member
../images/Emo142.gifניצנה-מצטרפת למאחלים ומקווה

שיעבור בקלות ובבטחה.

לידר2

New member
אמא לחייל 3 ימים :}

ניצנה מקווה שתיקראי את הכתוב לפני שהוא יתחייל . אז ככה בני הצעיר התחייל השבוע , ומה אומר לך- היה, היה הלם בקו"מ . אבל אימצתי את רעיון המכתב בכיס התיק והרגשתי עם זה נהדר.. התרגשתי אבל ללא דמעות ,כי אותן אני שומרת בעיקר לשמחות :} ניצנה אני בעד מחשבות חיוביות וממש ממש לגרש כל מחשבה רעה ותאמיני לי זה אפשרי. וגמני מחזקת את ידייך ומאחלת שירות נעים מאתגר ומהנה ככל הניתן. אז קדימה עם חיוך על השפתיים...אל תישכחי את זה הוא יקח איתו. ביי

אני אחות של...

ולפני שאחי עבר ליחידתו החדשב אימצתי גם אני וכתבתי מכתב של 4 עמודים. ותודה למי שהציעה רעיון מצוין. שי'הי'ה שבוע טוב ושקט

mars4

New member
ברוכה הבא. ../images/Emo24.gif . מצאת מקום

ללפחות 3 השנים הבאות. שיהיה הבצלחה!

רותם351

New member
ניצנה, שיהיה בהצלחה לבן שלך.../images/Emo140.gif

את לא לבד יש לנו הרבה הרבה בנים חיילים ולהם אמהות. תגרשי את המחשבות הרעות, כי יהיה טוב, אין מצב למשהו אחר.

למעלה