לקראת גיוס... בערך... B-)

מזלט

New member
אני מבקש

מזלט. באסה בסבבה? בוא נראה...... בגרות פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית, ספרות, אזרחות... נפלא. אני שורף שעות על השולחן, חורש ת`מחברות! אין לי חיים.

מזלט

New member
חיכיתי

חיכיתי לתגובה הזאת ממישהו. זה היה חייב לבוא. זה כמו שמישהו עכשיו מהחיים האזרחיים יבוא ויגיד לך: עזוב אותך מחיים אזרחיים, הכל שחיתות, תחתום קבע תישאר בצבא, דואגים לך, ארוחת צהריים חמה, משכורת טובה. בחוץ חרא. זה תמיד ככה, לא ?

אבל זה באמת ככה (אני חושב)

נוכן, אבל עם מישהו יבוא ויגיד לי את זה, אני אגיד ``ואללה צודק``. אני מבסוט מהצבא ומהחיים האלה, ומתכוון לחתום קבע לכמה שיותר זמן. אני יודע, החיים האלה לא מתאימים לכולם, אבל יש כאלה שזה מתאים להם: הצבא דואג כרגע לכל מה שאני צריך (מקום לישון, אוכל שלוש פעמים ביום, עבודה מעניינת וחברים טובים) ואף הרבה יותר. בכל זאת הייתי נותן הרבה כדי להשלים בגרויות (אולי בקבע תהיה לי ההזדמנות) ולתקן את ההחלטות הטיפשיות שעשיתי בתיכון (כמו לעבוד עם החברים בשדות במקום ללכת ללמוד כמו בנאדם... פלא שאחר כך קיבלתי שליליים) למרות שאולי זה יפתיע אותך-רוב הלוחמים (זה בדוק בוודאות) בסיירות החטיבתיות ובחלק מהיחידות המיוחדות הם אמנם אינטילגנטים, אבל מעולם לא היו תלמידים טובים. יש כאן (דווקא לא במגלן) הרבה בלי בגרות מלאה יוני

מזלט

New member
אני מכיר ת`צמי

אני יודע שלא יהיה לי זין לשבת ללמוד אחרי הצבא ולהשלים. אין לי גם כוח עכשיו, אבל אין ברירה, ואני עושה הכל כדי להוציא הכי טוב, לא רוצה לשפר, רוצה תעודת בגרות מלאה, וטובה עוד חודשיים. חוץ מזה, עדיף ללמוד עכשיו את כל המתמטיקה והפיזיקה הזה, כי גם ככה אני אצטרך לחזור ללמוד את זה עוד חודשיים... ועדיף לבוא מוכן, מאשר להתחיל ללמוד את זה שם מהתחלה.

מזלט

New member
תקשיב טוב

תאמין לי, הייתי חוזר לגיל שלך. נעשה רע רק מלחשוב מהמתכונת שלי בפיזיקה מחר... 5 שעות של משוואות ונוסחאות. לא חשוב. אני בגילך הייתי עושה ריצת 2000 ב-9:30 דקות, עכשיו אני רץ אותו מרחק ב-8:30... מתח אני לא עושה בכלל, לא מסוגל, מעולם לא יכולתי. ברוב הגיבושים שתעבור, הדגש הוא על ריצת ה-2000 במבחן הכושר שנערך, המבחן נקרא בוחן בר-אור. כולל ריצת 2000, בטן ומרפקים. מישהו פה פעם אמר שלריצה יש משקל של 70% !!! בציון הכולל בבר-אור. חוץ מזה, רוב המשימות בצבא ובגיבושים (חוץ ממסעות) נעשים בפרינטים מאוד קצרים, כרגע בגילך, אין לך מה להתכונן לזה. רק לפני גיבוש, חודש-חודשיים לעבוד על ריצות קצרות. במקום זה כמו שאמרתי, כדורסל או כדורגל. שני ענפי הספורט האלה משלבים בצורה נהדרת עבודה של ידיים (כדורסל), רגליים (כדורגל) וריצות ספרינט (שניהם). (בכדורגל, אל תשחק שוער... :) ) מה שכן, כמו הציעו פה החברים, תוכניות של כושר קרבי מאוד מומלצות. אבל רק כשתהיה ב-י``ב. כושר קרבי למיניה עובדים איתך על כל מה שתידרש לעשות במסגרת הגיבושים והגיוס.

תשובה למה ששאלת אותי:

היה ביחידה איזה אחד עם משקפיים, לא יודע איזה מספר. אני גם לא בטוח עם הוא היה לוחם אבל לדעתי מספר נמוך מאוד אפשרי (אני לא יודע בוודאות). לגבי השאלה על הכושר שלי: מה קרה לך?? אין אפשרות להשוות בין הזמן שהוצאתי על כושר לפני הגיוס (ודווקא הוצאתי אז המון) לבין הזמן שאני מוציא על זה עכשיו...פי 7 בערך(עכשיו). הכושר שאתה בא איתו הוא אפסי לעומת הכושר שתקבל (מרצון או מחוסר ברירה) במסלול ובשירות.... וזה לא משנה כמעט אם אתה מתאמן לפני ואיך - בחיים לא תגיע למאמץ כמו באימונים כאן. תרגילים חשובים? לא יודע... the usual stuff... מתח (הרבה ביחידה שלי), ריצה (המון בכל הסיירות) שכיבות שמיכה ובטן. לדברים המיוחדים אתה לא יכול להתכונן ותגיע רק במסלול כנראה יוני ונימי ``תיבת הילוכים סולארית`` (שוב הומור פרטי ודבילי- לא לייחוס)

למעלה