לקראת איש הפלדה

mrpink3

New member
לא, לא, עכשיו תורי לשאול אותך : ) : ) : )

1. האם זה נכון לדעתך להעריץ אנשים כריזמטים מסוימים, כמו במאי קולנוע, מוזיקאים עד לפוליטיקאים שונים, מעבר להערה ספיציפית לפעולות שלהם באותו תחום תחביב?
2. את מה היית מגדיר כרגע המכונן בחייך, אם יש כזה בכלל?

זה באמת נהיה מעניין. אם תענה אני מבטיח שאענה גם כן.

AsafA55

New member
אענה בשמחה

בהנחה שהבנתי את השאלה שלך,אז בגדול,אין כאן נכון או לא נכון,לכל אחד יש את האמת שלו בעניין.
לי באופן אישי,אין בעיה עם זה.
אני מעריץ ספורטאים,מוזיקאים וקולנוענים ולו רק בגלל הדבר היחיד הזה שהם עושים כל כך טוב.

רגע מכונן? אין רגע,יש תקופה. הצבא ללא ספק היתה התקופה המחשלת ביותר בחיי שאני חושב שעיצבה את אישיותי יותר מהכל.

אגב,הסיבה ששאלתי לגילך היא כי נורא מסקרן אותי לדעת מי עומד מאחורי הדברים שאתה אומר.
עוד לא הצלחתי לפענח אותך,ברור לי שאתה צעיר,וזה מתבטא לא פעם בכל מיני הודעות ומנגד אתה כותב ומתנסח בצורה לא אופיינית.
גם מהדעות שלך,ותסלח לי כאן,נוצר לפעמים הרושם שאתה קצת מסתכל על כולם מלמעלה,ע"ע התשובה שלך על האביר האפל והלגלוג שלך על איש הפלדה.

זהו,הכדור אצלך חבוב.

timboy123

New member
ראיתי את זה,

משמח אותי מאוד.
אז אולי הוא לא יהיה סרט מדהים, אבל כנראה שלא רע.
כל הדיבורים האלה סביבו רק מגבירים את הרצון שלי לא לראות אותו :/

Chandler Rulz

New member
מישהו יודע אם מקרינים את זה גם לא ב-3D?

בנתיים ביס פלאנט ראיתי שכל ההקרנות הן בתלת מימד..

davidstern100

New member
אני לא מתייחס לביקורות בעיתונות, אבל אני

מתייחס להמלצות של חברים. אני יודע בדיוק מה הטעם שלהם בסרטים, והם יודעים מה הטעם שלי.

אמנם איש הפלדה עוד לא הגיע לארץ, ואין עוד מי שימליץ לי עליו, אבל הטריילרים עושים רושם שזה סרט מאחד הסוגים שאני אוהב.

אני רק תוהה כמה אפשר לטחון את הסופרמן הזה. נכון, גם את בטמן טחנו ועוד הרבה דמויות. מתי יגיע סרט חדש שיהיה גם מקורי וגם שלאגר?

למעלה