לקראת איש הפלדה

loveava

New member
לקראת איש הפלדה

לקראת הסרט איש הפלדה שיוצא בחמישי, ובעקבות הביקורות הפושרות שהוא קיבל, האם שאתם הולכים לסרט כזה, האם מראש אתם חושבים על הביקורת ונותנים לסרט סיכוי, או שאתם באים בדיעה מסויימת שקשורה לביקורת?
אני אישית מאוד מחכה לסרט וללא קשר לביקורת אני הולך לסרט ומקווה להנות, אני בכלל אוהב סרטים.
אבל נשאלת השאלה האם שאנחנו שומעים שהסרט טוב, אנחנו אומרים שהוא טוב כי ככה אמרו, או שבאמת אנחנו מאמינים בזה?
למעשה השאלה היא איך ניתן לשפוט את הסרט בהגינות?
אני ראיתי המון סרטים טובים לדעתי שקבלו ביקורות רעות וגם להיפך....מה שאני לא מבין הוא למה זה מוריד את הצפיה מהסרט....

Colfax

New member
המבקרים בוחנים פרמטרים אחרים מאשר הקהל.

ויש להם נטייה לפלצנות ושמרנות, במיוחד ככל שהם הולכים ומזדקנים. גם ל"סופרמן חוזר" היו ביקורות פושרות ביותר, ואני התרשמתי שזהו סרט מצויין.

aשרון

New member
אז ככה......

אני לא מקשיב למבקרים, אני יוצא לצפות בסרט בקולנוע בגלל שהוא מעניין אותי ואני מחכה לו כבר זמן רב. לאחר הצפיה, אני אישית אשפוט את הסרט לחיוב או לשלילה.
לעולם לא אלך שבי אחר דעותיו של אדם אחר ולא אתן לו לקבוע או להשפיע על ההחלטה שלי אם לצפות בסרט מסוים.

אני אכן קורא ביקורות ומעיין בטוקבקים אבל ההחלטה היא שלי .

ואני נמנע מספוילרים לפני הצפיה, אני שונא ספוילרים...

loveava

New member
יפה מאוד

בכל אופן אני מאוד מחכה לסרט הזה ומאוד רוצה לראות אותו!

GK_FF

New member
בכלל לא מבין את הרעש על הביקורות שזה מקבל...

60% נשמע ראלי לחלוטין ואף מחמיא..
מה שלא ראלי ולא הגיוני זה ציוני ה-90% וה-100% שחלק מהסרטים ההוליוודיים הנוראיים מקבלים.... עכשיו זו בדיחה...

מחכה לראות את הסרט..

CallMeCavanaugh

New member
למה 60% מחמיא?

אתה חושב שסרטי סופר גיבורים לא יכולים לעבור את ה-60% פשוט מעצם היותם סרטי סופר גיבורים, או שזה משהו ספציפי נגד סופרמן, או שזה משהו ספציפי נגד סניידר, או שאני בכלל לא מבין?

GK_FF

New member
הבנת נכון........

הסיבה היא משום שזה סרט סופר גיבורים. אני מאמין שסרטים בז'אנר הזה יכולים להגיע לציונים גבוהים אבל בפועל זה פשוט לא קורה. באמת שראיתי המון סרטים בז'אנר כבר והסרט שנתתי לו את הציון הכי גבוה הוא גרין לנטרן.. ונתתי לו 6.

CallMeCavanaugh

New member
הבעיה היא בגיבורים הסטנדרטיים

סופרמן, ספיידרמן, הנוקמים - כולם מבוססים על חוברות שהיו יוצאות אחת לשבוע במטרה לסחוט כמה שיותר כסף. לדעתי בדברים שחורגים מהמיינסטרים, כמו השומרים או בלתי שביר, הגיעו לגבהים הרבה יותר משמעותיים.
יוצא הדופן הוא עליית האביר האפיל, שהצליח לקחת גיבור מיינסטרימי ולעשות איתו דברים מאוד יפים.

AsafA55

New member
מוקדש באהבה ל-mrpink3

חיפשת לתקוע לאיש הפלדה בכל הזדמנות מסיבה לא ברורה.
תעשה טובה,כנס ל-IMDB,המבקרים יכולים להישאר עם דעתם,45 אלף איש מעמידים אותו כרגע על 8.3 ובאתר של העגבניות הוא על 82% דעת קהל.

loveava

New member
חלילה אני לא חפשתי להרוס לאיש הפלדה

להיפך אני מאוד מחכה לסרט הזה, ורציתי להעלות את השאלה של המבקרים לעומת הקהל, צר לי שנראה לך שהתכוונתי לחפש את איש הפלדה, ההיפך הוא הנכון.

יפה,

אבל 8.3 בימים הראשונים לסרט שהיה סביבו הרבה הייפ, זה די סטנדרטי. מאמין שזה יתמקם בסוף על סביבות 7.6, שזה לא רע בכלל.

mrpink3

New member
תודה

אני עדיין סבור מקריאות שונות והבנותיי מהן כי מלבד אקשן הסרט כישלון.

AsafA55

New member
מה היתה דעתך על האביר האפל

ושני הסרטים שבא לפניו ואחריו?

mrpink3

New member
דעתי הייתה חיובית

בשנים הראשונות ליציאת הסרט.

בשנים האחרונות, המודעות שלי כלפי הקולנוע, בהתאם למודעות כלפי העולם כמובן, התפתחה והשתנתה, וכעת הסרט לא חביב בעניי. כנ" לגבי האחרים בטרילוגיה.

AsafA55

New member
זה נהיה מעניין

כיצד המודעות שלך כלפי העולם התפתחה והשתנתה?
ואם אפשר לשאול - בן כמה אתה?

למעלה