לקראת אישור

אוריפ

New member
לקראת אישור

בניית 150 אלף מ"ר משרדים במתחם תנובה-קופ"ח בת"א מתוך גלובס

fireman

New member
תפסיקו לקפוץ עם כל כתבה שאתם

קוראים בעיתון הדבר הזה יכול להשאר בדיוק כמו שהוא עכשיו, על הנייר גם עוד 10 שנים אז הוא לקראת אישור...מה זה אומר? כלום! שמו חתימה על תוכנית מתאר זה הכל....

danezeq

Member
יכול -ויכול גם לא

זה לא פורום שלך ערן, כל אחד יכתוב במה התעדכן וכל כתבה ודיווח מעניינים אותי ואת הרוב פה תודה
תמשיכו עם עוד כתבות ומידע

fireman

New member
אני לא אמרתי לך לא לכתוב

הצעתי לכם במילים פשוטות להיות פחות אופטמיים עם כל כתבה שאתם קוראים עליה בעיתון אתם יכולים להמשיך ולהגיע ולכתוב על זה גם עד מחר אבל תצפו לתגובות דומות לתגובות שהייתי מגיב לעומרי בימים הטובים שלו כאן

Sephiroth

Member
אבל לא נשבר לך לחזור על עצמך ?

גם אני בדיעה שלך, הרי שקוף שאף אחד לא יכניס את עצמו להקמת פרוייקט משרדים שלא יושכרו ! למרות שאם היית קורא את הכתבה ביתר תשומת לב, היית שם לב שהחלק של קופת חולים כללית בפרוייקט מיועד אך ורק לעצמה, ועל כן אין בעית היצע. כתבות כאלו ימשיכו להיות מפורסמות ללא הרף, ורק היום קראתי כתבה במקומון של העיר ראשון לציון על תוכניות להקמת מגדלי משרדים באיזור התעשייה הישן של העיר. אז מה תעשה - על כל הודעה כזאת בפורום תמשיך להגיב ? כולם יודעים כבר מה אתה חושב, ואין צורך לטחון שוב ושוב את אותו הויכוח - יבנו/לא יבנו.

DerBleistift

New member
למרות שלא יבנו

שום דבר בעת הקרובה, יפה לראות שעדיין מקדמים תוכניות. גם נחמד לפנטז עליהן. על כל פנים, עם כמות המשרדים הריקים העצומה, באזור ת"א וסביבתה, המגדלים שצויינו בכתבה לא ייבנו אלא בעוד מספר רב של שנים. לדעתי, לא לפני 2015-2010.

למעלה