לקפוץ למים?

לקפוץ למים?

ראש העיר התפטר. מצד אחד אני כבר עם רגל וחצי מחוץ לעיר, בדרך לעבור לגור בתל אביב ומה זה מנותק מהפוליטיקה המגעילה והקטנה הזו שכבר המאיסה את עצמה עלי בבחירות הקודמות אחרי המפלה הצורבת של הרשימה שהקמתי. מצד שני זה בוער בדמי. כל היום זה העסיק אותי. אני חי את זה ונושם את זה ואכפת לי מהעיר המגעילה שבה נולדתי. כבר יצרתי קשר עם מועמד אחד שאני נורא רוצה שיתמודד ונראה לי שהוא ילך על זה. ובינתיים המפלגה שלי יצרה איתי קשר ומחר אני נפגש עם יו"ר המפלגה ועם המנכ"ל כדי שיחליטו לתמוך בי כראש הרשימה למועצת העיר. עכשיו צריך לקבל החלטה. אני בכלל רוצה את זה? למה אני צריך את זה? אני שונא פוליטיקה אבל נורא אוהב אותה. אני יודע שאני הולך להפגע הרבה בדרך, להיות פקעת עצבים, להקרע מרוב עומס, לעשן כפליים... אבל זה חשוב לי. באמת. מה עושים? מה אומרים מחר? האם אני אהיה חבר מועצה?

מוגג

New member
אתה ממש בין ה../images/Emo88.gif

לסדן, הא? (לא יכולתי להתאפק). לך על זה. מה יכולהיות. מקסימום יהיה לך עוד פרק להכניס לזכרונותיך. ועכשיו עם כל הNRG מאחוריך אין סיכוי שתיכשל.

בפעם הקודמת

נשבעת שלא תחזור לזה שוב. אתה מוכן לקחת את הסיכון להפגע פעם נוספת? תעמוד בזה? עד מתי אני יכולה לשנות את הרישום שלי במשרד הפנים, בשביל להצביע לך?

אני לא יודע

בפעם הקודמת היה לי ממש קשה. הפעם יהיה קצת אחרת וגם הפקנו הרבה לקחים אבל תמיד יש סיכוי וסיכון והם שווים. בפעם הזאת, אם תהיה, יהיה הרבה יותר קשה כי הפעם אני אהיה בראש הרשימה והפדיחה תהיה על ראשי. שלי, בכיף הייתי מזמין אותך לשנות רישום, אבל מי יאמין לך שאת לא ירושלמית? זה צועק לך על הפרצוף.

צריך יותר כסף

להיות יותר בררנים לגבי האנשים שמרכיבים את הרשימה עוד כסף לנהל נכון את מערך הפרסום עוד כסף לגייס יותר פעילי שטח עוד כסף ואם אפשר עוד קצת כסף.

בשביל זה פוגשים את היו"ר

שיביא לי כסף. אבל עכשיו צריך כסף ללכת לבג"צ וזה עוד כסף וכבר החלטתי שבא לי על זה אבל זה עוד ישתנה עד הבחירות אם בכלל יהיו בחירות מה שכרגע נראה שלא הולך לקרות אלא אם נלך לבג"צ מעגל. לא הייתה היום פגישה בסוף.

האגס 1

New member
אתה חייב להחליט מהיום להיום?

תחכה עם ההחלטה יום-יומיים ותשקול בזמן הזה את העניין מכל הכיוונים. זו החלטה קריטית מדי מכדי לקבל אותה ברגע, וצריך להרגע בשביל להחליט נכון. אם תישאר בחדרה ותרוץ לבחירות - אבל תפסיד בסופו של דבר - האם גם אז תוכל עדיין לעבור לת"א? אני מציע לחשוב ברצינות על הפוליטיקה המקומית, אתה כותב שזה בוער בדמך - אולי אם תוותר על זה עכשיו לטובת המעבר לת"א זה יגרור אח"כ חרטה בלתי הפיכה.

בלי להשמע דרמטי

זו ההזדמנות האחרונה בפוליטיקה המקומית של חדרה אם אני לא מתמודד אני כבר בחודש הבא אורז את עצמי ועובר לתל אביב ואומר ביי ביי סופי ומוחלט לעיר הזו. מכאן ועד הפוליטיקה הארצית יש לי לפחות עשרים שנות המתנה. זה, למשל, מאוד לא בוער לי.

D o r o t h y

New member
כל מה שהם אמרו

וגם, תזכור שלהכניס ראש בריא למיטה חולה, זה וואחד כב=אב ראש. יהיה לך פחות זמן לחברים שלך (אתה עוד זוכר מה זה?) ובטח שפחות זמן לאהבה, אבל אם זה באמת מה שאתה רוצה, אם זה באמת מה שיעשה אותך מאושר.. אולי זה שווה. כמה זמן יש לך לחשוב?

אני בינתיים מתייעץ

פוליטיקאי טוב צריך לדעת להתייעץ...
כרגע מסתמן שוויון בין אלה שתומכים לבין אלה שמתנגדים. פוליטיקאי טוב צריך לדעת להכריע... אני לא פוליטיקאי טוב.

אף פעם לא אדע

זה תמיד היה בדמי וזה צץ בגיל מאוד צעיר. אני זוכר את עצמי ילד בן 11-12 כבר מאוד מעורה ומאוד פעיל ומאוד רוצה להיות. מבחינתי זה משהו שתמיד היה שם, כך שאם ישנה השפעה גנטית (ואפשר להגיד את אותו הדבר על אבא שלי כי גם הוא היה בן של.. ונדמה לי שאחורה במשפחה יש עוד כמה משוגעים כאלה) היא חילחלה בגיל מאוד צעיר. אין ספק שהנקודה של חדרה כוללת הרבה רצון להוכיח. חדרה היא הבית במובן הטוב והרע שלו. זכרונות טובים וטובים פחות וממש רעים, הרבה אנשים שלאורך הדרך מאוד לא האמינו בי ושמו רגליים וסתם ביאסו, הרבה מטענים שאני נושא ותמיד יהיו חלק ממני. אני אוהב לסגור מעגלים, אני לא יכול להתכחש לזה.

למעלה