לקפואריסטים...

MerlinTheWizard

New member
לקפואריסטים...

איפה אפשר למצוא מכנס קפוארה? ואני לא מתכוון למכנסיים האלה שמוכרים בחניות אני מתכוון למכנסיים הלבנות המקוריות!

Ze Colmeia

New member
את זה...

לא מוכרים בחנויות בארץ, אתה צריך לקנות מהמורה שלך, הם מביאים כל כמה זמן מברזיל. או שאם אתה מכיר מישהו שטס לברזיל אתה יכול שהוא יקנה לך מכנס.

Ze Colmeia

New member
מרלין שאלה לי אליך....

כמה זמן אתה לומד קפואירה שעדיין אין לך מכנס אימון
כי יש מין תופעה שראיתי בקורדאו (או לפחות בקבוצה שחברה שלי מתאמנת בה) שאנשים גם בחגורות גבוהות ואפילו שמעתי על המאמן שלא מגיע לאימון עם ביגדי אימון (באמת היא סיפרה לי שפעם המאמן שלה פשוט בא עים אימונית סתם כזו), עכשיו אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל ברצינות זה לא נראה לך כמו קצת זילזול, כי ברצינות תלמיד שלומד שנה ועדיין אין לו מכנס אימון והוא בא לאימונים עם סטריט, ויש כאלה שיש להם אבאדה (כך קוראים למכנס אימון) ובכל זאת באים לאימון עם סטריט, אז רציתי גם לשאול אותך עם יש כזה דבר גם אצלך, אצלנו עם מישהו בא עם סטריט הוא צריך לקבל אישור במיוחד כדי שהוא יוכל להתאמן, ואם תגיד למורה שסתם שחכתה הוא לא יתן לך להתאמן.

MerlinTheWizard

New member
טוב....

קודם כל תודה לך על התשובה אני חשבתי שאולי יש גם בארץ. אני אסביר לך בדיוק מה קורה אני מתאמן 8 חודשים בקפוארה הבעיה היא שאני לא מתאמן במכון מסודר אני מתאמן בקאנטרי המאמן שלי בעצמו הוא לא בדרגה גבוהה כל כך, והוא לא יכול להביא את המכנס המאמן שלי הוא בסה"כ מדריך שיש לו שלוש שנים רקורד. בעוד חודשיים כאשר יגמר לי המנוי אני אעבור למכון מסודר. ואני לא ראיתי אף מאמן שבא בלי בגדי האימון שלו! זה אכן זלזול לטעמי ואני לא מסכים לכך!

bruinen

New member
ממש לא נכון עניין הבגדי אימון

המאמן שלי לפעמים בא עם אימונית ואין שום קשר או זלזול לדעתי, כי המאמן שלי כבר 7 שנים בקפואירה והוא הבן אדם האחרון שיזלזל בקפואירה, ודרך אגב בדו קרב יש מכנסי קפואירה וגם מכנס לבן אבל בעיקרון אצלנו לפחות הרבה יותר טוב לקנות מהמאמן.

Ze Colmeia

New member
אממממ....

זה כן נראה לי זילזול, אם תשאל פה כל אחד אחר בפורום הוא יגיד לך שכל תלמיד מעל כמה חודשים ניסיון חייב לבוא עם חליפת אימון, וקפואירה זה אומנות לחימה לכל דבר ואני חושב ונראה שמרלין איתי שזה מאוד זילזול שמשהוא שמחשיב את עצמו כתלמיד רציני ושלא נתחיל לדבר על מורה (בלי שום כוונות רע) צריך לבוא עם חליפת אימון אלא עם קרה משהו לחליפה שלו.

Ze Colmeia

New member
וואו../images/Emo70.gif

מורה עם שלוש שנים ניסיון
לא נראה לי כל העיניין, אני הייתי פורש והולך ללמוד במקום אחר ומהר
ולגבי המכנסים עקרונית אני לא חושב שזה קשור כמה זמן המורה שלך לומד או מלמד, בתור מורה צריך להיות לו קשרים בברזיל ואם אין לו אז לפי דעתי מחובתו ליצור קשר עם אחר המדורגים הגבוהים בקבוצה שלך בארץ ולהזמין דרכו.

MerlinTheWizard

New member
העניין הוא...

שהוא עדיין לא מורה הוא רק מדריך ואני לא יכול לעזוב עדיין כי לא נגמר לי המנוי בקאנטרי חוץ מזה אתה לא חייב להיות הרבה זמן בקפוארה בשביל להיות מאמן טוב המדריך שלי הוא טוב ואני מאמין בו. כשיגמר לי המנוי אני אלמד אצל המאמן של המדריך שלי (בעוד חדשיים). תודה לך על הדאגה בינתיים אני מסתדר אני מרגיש שהאימונים אכן עובדים.

Ze Colmeia

New member
לא חזרה....

תשובה, אבל אני יפרסם הודעה בפורום של אבאדה, רק תנו לי פרטים מדויקים.

bruinen

New member
תשאל אם יש מישהו שמתעניין

זה כנראה יהיה בת"א ביום הבחירות

למעלה