לקפואריסטים בפורום

1ארן

New member
לקפואריסטים בפורום

אני מתאמן בקפוארה כבר שלושה חודשים והולך לי לא רע אבל יש לי בעיה עם שני תרגילים מקקו ופרפוז את המקקו אני עושה הצידה והפרפוז יוצא לי נורא נמוך אז מישהויכול לעזור לי אעשה את התרגילים האלו כמו שצריך

שאל את המורה שלך.

הוא היחיד שיודע מה הוא מלמד, מה היכולת שלך ביחס לזה, ומה טעון שיפור. מה, הוא כזה מפחיד שאי אפשר לשאול אותו אחרי השיעור?

Ze Colmeia

New member
ארן...

אני מסכים עדיף שתבקש מהמורה שלך שיתקן אותך כי אני לא יכול לדעת בדיוק מה הבעיה שלך אלא עם כן אני רואה אותך. לגבי הפראפוז אתה יכול לנסות להשטיח את הגוף שלך באויר, זה גם יותר יפה כך וגם זה עוזר לגובה. נ.ב איפה אתה לומד

1ארן

New member
טוב אז ככה

כששאלתי לגבי מקקו הוא פשוט אמר שאם אני לא מצליח לעשות מקקו שלם אז פשוט לעשות לצד ופרפוז הוא הסביר איך לעשות אבל זה לא מצליח לי אז רציתי לשמוע דרכים נוספות

MerlinTheWizard

New member
טוב אז ככה...

קודם כל מקקו בשביל לעשות אותו קודם כל כדאי להתאמן על גשר טוב! אח"כ לעשות גשר ולהרים רגל אחת לסרוגין! לאחר שלא כואב לך להרים את הרגל בגשר לנסות לעבור עם הרגל מעל הראש ואחרי שהצלחת עם שתי הרגליים לעבור למקקו שזה בערך אותו הדבר! מקווה שעזרתי. אבל אם אנחנו כבר בעניין מישהו יכול שכחתי את השם (החזקת גוף על המרפק) לעזור לי בשיפור התרגיל הזה מבחינת להרים את הרגליים לגובה ופתיחתם לשפגט! צריך להוריד את הכתף משהו כזה לפי מה שהבנתי אבל כשאני מוריד את הכתף אני נופל, בבקשה עזרה! תודה מראש. --------------------------------- מרלין ראש מסדר המכשפים

TKone

New member
כן כן כן!! גם לי יש בעייה דומה....

בתרגיל כח הזה.... אז אני לא מצליח להרים שתי רגליים... רק אחת... אז אם מישהו יכול להגיד לי איזו שיטה שתעזור לי... אז אני אשמח!..

MerlinTheWizard

New member
חברה אני...

חושב שעזרנו לו עכשיו תעזרו לי! איך אני משפר את התרגיל הזה!!!??? --------------------------- מרלין ראש מסדר הכשפים התרגיל בתמונה!!!!!!!

TKone

New member
אולי עוד כמה שבועות גם אני יעשה ככה

כמו שהאיש עושה בתמונה... שים לב שמהמצ הרגיל של התרגיל.. הוא מזיז את הידיים והראש ואז זה מסתדר אחרת... אולי אני ינסה ככה... ככה הוא משעין את כל המשקל גם על היד השנייה ועל הראש!

Ze Colmeia

New member
טוב לגבי המקקו...

בהתחלה תנסה מקקו קטן (מקקינו) יענו אל תנסה לעבור אחורה אלא מהצד לאט לאט תשתפר ותעלה בסוף כשתדע טוב לעשות לצד וגבוה תנסה לעשות את המקקו אחורה, יש איזה בעיתה שעזרה לי ללמוד את המקקו, אתה כזה בעמידה כאילו למקקו אתה שולח את אחת הידים אחורה ושולח את שתי הרגלים ביחד לבעיתה (לכיוון הפרצוף), אחרי שלמדתי את הבעיתה הזו טוב הצלחתי ממקו ישר. יש עוד שיטה שאתה יכול לנסות (היא עוזרת לגבי כל תרגיל וגם סיקוואנס), אתה יכול לפני תרגיל (כשאתה מתאמן, דיר בלאק במשחק
) או סיקוואנס תעצום עניים ותדמיין את עצמך עושה את התרגיל, אחרי זה תתרכז ותראה שהתרגיל יצא לך הרבה יותר טוב, זה ממש ממולץ בסיקוונסים קשים, לי זה ממש עזר. בהצלחה

nitzano

New member
עוד נקודה קטנה

תתגבר על הפחד להתהפך לאחור .לדעתי זהו מכשול ענק בדרך . Gafanhoto

Ze Colmeia

New member
אני...

גיליתי שיטה להתגבר על הפחד הזה, פשוט לפני שאתם קופצים תחשבו לעצמכם כ*ס אמאק מה יש לי להפסיד
, ואז אל תחשבו על כלום חוץ מהתנועה ותקפצו, עזר לי מאוד

shirelj

New member
לי יש תבעיה הזאת גם....

אבל מה..... אני יודע פליק פלאק.........אז אצלי זה לא הפחד..... אני עושה 70 מעלות למעלה......... חחחחחחחח

למעלה