לקסנדרה !!!

לקסנדרה !!!

ברגע זה של שברון לב כתוצאה מהאירוע אשר גרם לכולנו לשקוע בתוך עצמנו החלטתי לצאת בהודעה זו שעניינה ויכוחים וריב אחים תפל שהיה מנת חלקנו בזמן האחרון ואירועי היום רק מוכיחים כמה גרוטסקיים אנו ניראים עם הויכוחים המטומטמים שהיו כאן ביני לבינך... אני מצהיר כי בכל עת של ביקורת שאולי תהיה לי היא תיעשה רק באמצעות האימייל ואת במת הפורום אנצל רק לצורך תגובות חיוביות !!! אני מצפה ומבקש ממך להגיב לשיריי וסיפוריי רק אם יש לך משהו חיובי לומר כדי לעודד, כי הרי כל יוצר מבקש זאת לעצמו.... נסכים ביננו שבקורת שלילית תעבירי למייל וחוסר התייחסות בפורום יהווה בעצמו סימן מספיק ברור עבורי שלא מצא חן בעינייך משהו שכתבתי. רק שחוסר התגובה לא יהיה עקרוני !!! אני מודה לאורמור וצאר אשר הביאו לקירוב הבנות זה...יהיה יותר נעים לכולנו בפורום !!! שבת שלום לכולנו....(מה שנותר ממנה).

*קסנדרה

New member
לארבל :)

ארבל קראתי את ההודעה פעם ופעם נוספת. כן, גם אני מנצלת את הבמה ומצטרפת לברכות התודה לצאר ואורמור ששלחו ידם במלאכת הקודש - פיוס. החל מרגע זה , אגיב ליצירותיך, כמו לכולם, כולכם בניי/בנותיי. חשובה לי ההרמוניה שכבר מצוייה בינינו, ובהחלט יש לפורומים אחרים במה להתקנא בנו. אני אגיב בדיוק לפי מה שביקשת, בדרך כלל אני נוהגת כך עם כולם, ואיתך, אנהג במשנה זהירות. בעניין הויכוחים, הו, כמה שאני שמחה שלא ניגררתי, בטח, עכשיו אתה מחייך לעצמך. אבל סובלנות וכושר איפוק בלתי מוגבל, אלו מתות אל בהן בורכתי, ועל כך אני מודה לו שעה שעה. אתה מוזמן להגיב לשיריי גם כן, ואם תרצה תוכל לפנות אליי באי מייל, בכל עניין שתמצא לנכון. נכון, היום אנחנו נמצאים בשעה קשה מאוד, ובאמת, שהיום הזה, אולי מתאים יותר מימים אחרים למן פיוס שכזה. אז הנה הושטתי את ידי ולחצתי את ידך המושטת. ואסיים בשיר של רחל המשוררת: אין בלבי עליך... אין בלבי עליך. הן המעט לי רב. כך משפעת הזוהר בקיץ תיקר קרן שמש אחת בסתיו. אל החיים החופזים על פני אשא עיניים שלוות. כל שמחה לי שמחה לא צפויה - תהי ברוכה שבעתיים. מקרן זוית אסתכל בחיים החופזים על פני. שלום להולכים ! האם אתאווה גם לטל ? ולתת, רק לתת, כלום לא די ? קסנדרה

zar

New member
דרך צלחה

מרגיש כאב המוליך את ילדו לחופה משחררו בברכה עם ליטוף ומבט אוהב מבטיח לבא לבקר מידי פעם (לא עושה בייבסיטינג) בואי סבתא אור תפקידנו תם צאר

סבתא אמא שלך !!!! :cool:

אורמור עוד..... רחוקה מזה שנות אור.... בשבילי היא הילדה שבאשה שזה עתה רק התממשה.....

zar

New member
ארבלוש.........הפתעה B-)

ארבלוש, אתה מתנהג כמו בן יחיד דיברתי עם אמא והחלטנו להביא לך הפתעה........ אחות :)) היא גם חושבת שזה יעשה אותה צעירה אבא ואמא

מי צעירה?????-טימטמת אותי !!!!

סבתא שלך? אמא שלך? אורמור??? וואלה ,לאיזו משפחה נפלתי.............

zar

New member
מבולבל??

ילד שלי, אני מבין שאתה נרגש מהבשורה ואולי חושש וחרד שתצטרך להתחלק בירושה וכסא הצאר כבר לא מובטח רק לך :) אמא תתפוס עימך שיחה ותסביר לך באריכות את מבנה השושלת ובמקומך בה אבא

למעלה