לקסיקון של ילדים

לקסיקון של ילדים

בוקר טוב לכם רציתי לשמוע אותכם... איך אתם מגדירים : פרחה פריק קולי משום מה הבת שלי טוענת שההגדרה שלי תלושה מהמציאות....

כל אחד מגדיר אחרת. ../images/Emo16.gif

חוצמיזה שזה לא הגדרה מדוייקת. זה לא שיש 3 קבוצות שכל האנשים שם זהים במאה אחוז. יש כל מיני קבוצות שיש "מכנה משותף" לאנשים שם, ומשם נובעת ההגדרה. ולא, אני לא מתכוון לכתוב פה את ההגדרה שלי.
ניר

ההגדרות שלי

פרחה-אחת שלא לובשת יותר מדיי, ורמת המשכל שלה מעוד נמכה... מרבה להגיד:אני בשוק אני בהלם אני המומה, כאילו כזה, ראילו דה..... פריק-אחד ששונה מכולם, לא הולך עם הזרם, מתלבש שונה ושומע יותר רוק כבד. קולי-דבר ראשון כל ה"קולים" קוראים לעצמם מאאאאאגניבים, סטייליסטים.. אלה לפחות ההגדרות שלי....

Heavy Thought

New member
תמסרי לבת שלך

שלהגדיר ולקטלג אנשים זה טיפשי. שתצא מהסרט. זה הכל סטיגמות שנבראו עקב הנורמה המעוותת שהתפתחה כאן. אצל כל אחד תשמעי הגדרה שונה, כל אחד יותר עוד סטיגמה, סתם בולשיט.

לא רק ילדים

עארס היום הוא פג fegg פריק - נותר. cool - אין מצב. גם אבא אבל לא מוטרד מהשפה רק מודאג שמא בן יהודה מתכרבל בקיברו להגנה....

זבל18

New member
אהבתי...

לזאת שרמה שפרחה זאת אחת שאומרת כאילו וכזה.. בתור אחת שבחתימה שלה היא מזכירה את הצל וסאבלימינל...-את די פ... פאק... חבל:) פריק-מוזר..אנשיעם מקוריים ויצירתיים..

זבל 18 כנס...

תסלח לי אבל אתה די פאק, ולא היא, למה מי שאוהב את סאבלימינל והצל הוא פאק?!?!?!?!?! אה.. ואתה צודק לפחות במשהו אחד, אתה באמת זבל .... fuck youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu וכדאי לך ללמוד משהו מסאבלימינל והצל כי הם בהחלט יכולים ללמד אותך הרבה... הכל לטובתך....

למעלה