לקנות תופים

לקנות תופים

שלום לכולם, אני לומד כבר שנתיים תופים, בלי מערכת להתאמן עליה.... רק בשיעורים אני מנגן- ככה משיעור לשיעור ונורא קשה להתקדם! אנ יבשעה טובה מחפש לקנות מערכת. מאילוצים של מקום ורעש אני חושב על אלקטרונית, ובתקציב לא רב מאוד.. אמרו לי שאלקטרונית זולה.. רק roland td-6. ניסיתי טיפה על אלקטרוניות לראשונה, ומאוד קשה להיכנס לזה ולהשוות עם מה שעליה אני לומד.. מה דעתכם? זה עניין של הרגל באמת- ההבדל בין המערכות?? זאת מערכת ששוה לקנות בהתאם לצרכים והאילוצים? יש פה מישו שיש לו והוא מרוצה? (וכמובן, אם מישהו מוכר/ מכיר משו טוב בסגנון אני אשמח לקבל מידע אשמח לתשובה בהקדם... אני כבר די לחוץ על הקנייה תודה לכולם אוהד

Vdrums

New member
בהחלט יש הבדל, גם במערכת היקרה ביותר

שעולה 25000 ובטח בTD6. לי יש TD12 ואני מאוד מרוצה, הנגינה עליה היא בדיוק כמו על סט אקוסטי, הסאונדים מעולים ואפשר לנגן מסביב לשעון. ההבדל היחיד הוא שהFEEL שונה ממערכת אקוסטית. אני אישית לא הייתי מתסתדר עם מערכות אלקטרוניות פשוטות שם הFEEL עוד יותר לוקה בחסר.

TAMIR182

New member
יש הבדל

בתור אחד שיש לו אלקטרונית. אני מרוצה מאוד. קיים הבדל. שאני הולך לנגן על האוקטית הכל שונה הטמטמים ניראים ענקיים וכו'. אבל לאחר 5-10 דקות של נגינה אתה מתרגל ומביא אותה כמו באלקטרונית. אותי האלקטורנית שיפרה המון על האקוסטית. קיצר לא הייתי ממליץ כל כך על ה TD-6 עם הפדים השחורים כי זה לא דומה אפילו לתוף רגיל. תחפש יד שניה עדיף . אם תגיד מה התקציב נוכל אולי לעזור לך

Master Boo

New member
לעומת אלה שמעליי

אני דווקא כן מנגן עם פדים "רגילים"- לא Mesh Heads. ז"א כל פד מרגיש קצת יותר טוב מפד אימונים, רחוק מהפיל של אקוסטית. אולי זה רק אני ואולי אין לי מספיק נסיון עם אקוסטיות, אבל אני מוצא אותה מספיקה לי בהחלט בינתיים, מהנה מאד, והתחושה של הפדים לא מפריעה לי בכלל. כמובן שזה מאד אישי, יש כאלה שאין להם בעיה (כמוני) ויש כאלה שאפילו הפדים הכי מתקדמים לא יספיקו להם, אבל זה באמת עניין שלך. שב על אלקטרונית עם פדים כאלה ופדים כאלה, קח את הזמן על כל אחת. אל תשווה לאקוסטית- אתה תתאכזב- תתייחס אל כל מערכת בתור מערכת בפני עצמה ותבדוק מה אתה מרגיש. אם אתה יכול לתופף ככה. ראוי (ומיותר?) לציין שהמחיר של המערכת עולה (לא יודע בדיוק בכמה) בהתאם לפדים שאתה קונה. לגבי המודול עצמו של TD6- לא מכיר אותו, אני עם 8 והצליל לא בשמיים, אבל יש גיוון, יש פונקציות, ואני מרוצה. That said, יש סיכוי שאני ארצה למכור את המערכת שלי כדי להשקיע בתחביב אחר, אז אם נראה לך אתה מוזמן ליצור קשר במסרים, תקבל הקלטות, תמונות (לא עירום), סרטים, טקסטים, גלויות ופואמות. ואם לא- בכיף אני אומר

למעלה