לקנות שק"ש או לא?

שיLAUNCH

New member
לקנות שק"ש או לא?

אז ככה עוד שבוע וחצי אני טס לסנטיאגו משמה דרומה על הקו אגנטינה פרו עד לאושוויה (אולי?) נראה כבר בכל מקרה מה עדיף לי? לקנות שק שינה פה, לקנות שם או להשכיר לפני כל טרק? לכל תשובה אנא צרפו הסבר תודה שי נ.ב אני לא ממש יודע כמה אני הולך לטרק, הכל בהתאם לאיך שיבוא לי באותו הזמן

שיLAUNCH

New member
שכחתי לציין...

אורך הטיול משוער בחצי שנה... עוד שאלה קטנטונת: חסכתי לטיול הזה 35000, יספיק לי לחצי שנה כולל הכרטיס וכולל הכל? מיותר לציין שאני ממש לא הולך להתפנק לי בהילטון וכד' אני די מהסוג המתכלב (מלשון כלב)

jeshu

New member
לדעתי תמיד טוב שיהיה עליך שק"ש לי כבר יצא להשתמש בו באוטובוסים קפואים,בהוסטלים לא מוצלחים ובמקומות שנתקעתי בהם ולא היה לי היכן לשון. שק"ש הוא סוג של תעודת ביטוח בשבילי,שתמיד יהיה לי איפה לישון.חוץ מזה השק"ש שלי עם הריח של הרגליים שלי ולא של מישהו אחר....זה משהו מוכר ואישי בארץ זרה.

תמיד טוב...

רצוי כמובן אם כבר קונים, להשקיע במשהו קטן, אני לא יודעת לגבי האיכות (לא טיילתי באזור) אבל שלא יתפוס הרבה מידי מקום בתרמיל. ולמה לדעתי כן כדאי? מנסיון שלי, גם באכסניות מסודרות יחסית ומסודרות באמת, אני אישית תמיד העדפתי לפרוס את זה לפחות כמצע לישון עליו. משהו אישי, שלך... בקיצור, לא יכול להזיק וסביר יותר להניח שיתגלה כמועיל.

begk

New member
תומך בקודמיי

יש דברים ששוה לחכות איתם (למשל אוהל -אפשר להשיג מצויינים וזולים יחסית בצ'ילה ) אבל שק"ש יהיה קשה למצוא משהו באמת איכותי כדאי שהוא יהיה חם , מאוד נחמד אם הוא יהיה קל ודי חשוב שהוא לא יהיה ענק ובארגנטינה אפשר למצוא שק"ש חם אבל הוא שוקל 3.2 ק"ג והגודל בהתאם... וגם בלי קשר לטרקים זה באמת יעיל לאכסניו ואוטובוסים. בקיצור- תחסוך בכמה בירות בארץ לפני הטיסה ותשקיע בשק"ש שיהיה שלך, אם ריח הרגליים(..) שלך ושיהיה לך כשתצטרך .

שיLAUNCH

New member
מה לגביי רכישה במקרה הצורך בחו"ל?

ארגנטינה לכל הדעות היא מדינה מערבית מפותחת ובתור מדינה שיש לה טמפרטורות מאוד נמוכות בחורף אני מצפה שיהיה לה גם שקי שינה מצוינים, זולים ונוחים. כל חבריי שחזרו מהטיול הגדול בדרום אמריקה המליצו לי שלא לקנות ללא יוצא מהכלל. ואילו אתם כאן בפורום טוענים אחרת אם והיה ואני אטוס בלי (מה שנראה לי) תהיה לי אופציה לקנות שם? (לפחות בטווח מחירים ובאיכות)

begk

New member
ממה שאני מכיר

וביררתי די הרבה לפחות לגבי ארגנטינה , אז החלופות לא משהו . תצתפלא לדעת איזה מעצמת תרמילאים אנחנו בישראל. הסתובבתי בהרבה חנויות בבאונוס איירס לחפש שק"ש לבן דוד שלי ולא מצאנו משהו בטמפ' / משקל סבירים ( המחיר דווקא לא נורא בכל אופן - שוב . האני מאמין שלי זה כן לקחת ולא לשחק עם ציוד כזה - אבל אתה מכיר את עצמך ואת המטרות שלך הרבה יותר טוב. מתי

למעלה