לקנות ניקוב

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
לקנות ניקוב

מכירים או נתקלתם בתופעה הזו, שיש תמיד מישהי או מישהו שמחפש לקנות ניקוב מכרטיסיה של אחד הנוסעים? בהתחלה עוד הייתי מוכרת ניקוב אבל אחכ התחלתי להתרגז, אני מוכרת לה ניקוב ובסוף צריכה לקנות לעצמי כרטיסה ויצא שכרה בהפסדי. אז הפסקתי למכור ניקובים. לדעתכם, זה בסדר שהפסקתי למכור ניקובים? יש משום "חסד" למכור ניקוב?

touti

New member
אוקיי

אני מוכרת ניקוב, זה עולה לה 7 וחצי שקל אבל אחכ זה עולה לי כרטיסיה של 50 ומשהו שקל? מבין?

touti

New member
לא שכרי, שכרה של הקונה בהפסד של המוכרת../images/Emo6.gif

ובכלל מה אתה חושב על קנית ניקוב? אתה מאלה שמחפשים לקנות ניקוב??

אני

מאלה שנוסעים על מונית לשעבר....

המשך ...

ובדיוק חסר לך 50 שח ... ומה פתאום ? האם קניתי כרטיסיה כדי לפזרה בין תושבי אשדוד החרדים לקסמים ? איזה מנהג הוא זה ? ... כשהשכנה מבקשת מרגרינה , כשהחנות מתחת לביתה ... והכי מרגיז שהיא שוכחת להחזיר בזמן או בכלל , והופ אני רוצה לטגן משהו וזה בדיוק חסר ! זה חסד ? זו טיפשות ! האנשים האלה מורגלים לבקש ולבקש ... אני מדבר על אנשים שלא חסר להם , רק שזה נוח להם כך ... לחזר אחר הפתחים ... אני תמיד נותן , אבל זה כבר מבחיל , כי זה הפך לשיטה !!!

touti

New member
וואו בטר יש בינינו הבנה

מות משיח? עוד ישמע בערי יהודה?

reo2

New member
יאללה, אפשר לחשוב, מה קרה? אז פעם

נתקעתי בלי לימון אז ביקשתי מהשכנה.... אפשר לחשוב מה קרה שהיא נתנה לי??? ופעם אחרת הייתי צריכה רק כוס קמח. התחלתי לאפות ובדיוק זה מה שהיה חסר... אז מה? מה קרה? וכשעליתי לבקש כוס קמח על הדרך גם ביקשתי סוכר, ביצים, שוקולד, אבקת אפייה... ואללה חבר'ה, לא תאמינו... בחיים לא יצאה לי עוגה כזו טעימה. ממש ללקק אצבעות. והשכנה החצופה הזו עוד ביקשה ממני לטעום!!!! שנוררית אחת אני אראה לה מה זה לטעום מהעוגה שלי!!!

שכר בהפסד זה לא יוצא

כי את מוכרת את הניקוב במחיר מלא כאשר הכרטיסיה מוזלת יותר ואהאמת... בחיים לא נתקלתי בזה..

touti

New member
לא שבלולה

הרעיון בלקנות ניקוב זה לקנות במחיר המוזל של הכרטיסיה. וההפסד מבחינתי הוא, שאם אני קונה כרטיסיה ויש בה נגיד 6 ניקובים, זV מספיק לי ל-6 נסיעות, כשאני מוכרת ניקוב אני צריכה לקנות כרטיסה מוקדם יותר מהמתוכנן וזה עולה הרבה יותר ממחירה של ניקוב... את לא נוסעת באוטובוסים???

touti

New member
בכל מקרה מרגיז אותי שמלאכת השנוררות

נכנסה לתוך האוטובוסים. יושבת נוסעת וצדה במבטה את בעלות הכרטיסיה...

reo2

New member
מה זו כרטיסיה???../images/Emo6.gif

האמת שאת לא מפסידה מזה בכלל, כי ברגע שאת קונה כרטיסיה נדמה לי שיש הנחה (יוצא שכל ניקוב זול יותר מאשר שאת קונה נסיעה בודדת) כך בכל אופן היה פעם כשעוד הייתי נוסעת באוטובוסים...

למעלה