לקנות מצלמה בסין

myokwang

New member
לקנות מצלמה בסין

אני וחברה נוסעות לבייג'ינג בעוד בדיוק שבוע. אנחנו יוצאות מהארץ עם מצלמות ישנות יחסית ורצינו לרכוש מצלמות חדשות בסין. האם מישהו יכול להמליץ על חנויות בבייג'ינג למצלמות טובות? והאם מישהו יודע איך המחירים ביחס לארץ? תודה רבה

SPnage

New member
לדעתי לא מומלץ

רק למצוא מישהו שיודע אנגלית זה משימה בלתי אפשרית, ועל אחריות שתתפוס בארץ בכלל אין על מה לדבר. על הפרש של 10-20 אחוז במחיר לא הייתי מסתכן, שלא לדבר על זיופים. בכלל לא הייתי קונה מוצרי אלקטרוניקה בסין, פרט להונג קונג.

לענ"ד - המחירים לא זולים בהרבה,

ואת מסתכנת בזה שאת אף פעם לא יודעת מה קורה ב"בתוכו" של המצלמה. לכי תדעי איזה חלקים יש לך בפנים ומאיפה. זאת אמנם סכנה שקיימת תמיד, ואפשר לפתור אותה בעיקרון אם הולכים לחנויות מסודרות ומורשות, אבל... אני קניתי בארץ לפני הטיול ונהניתי רבות.

yi tai

New member
מצלמות בסין

מחיר מצלמות בסין יכול להגיע עד לכ2/3 ממחירים בארץ, בערך. לדוגמא - מצלמת DSLR של סוני מדגם A100 עולה בארץ כ6000 ש"ח (ללא עדשה) - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=423290 לעומת זאת, אפשר למצוא אותה בבייג'ין ב6080 יואן (ללא עדשה) - http://ieeeshop.dealer.zol.com.cn/detail/234/23361_84466.html מצלמות טובות בד"כ לא מזייפים, מה שכן לפעמים הכרטיס זכרון מזוייף, הבטריה, הפילטרים וכו'... צריך לשים לב טוב. מקום טוב בבייג'ין לקנות אלקטרוניקה הוא ZHONGGUANCUN (תראו לנהג - 中关村 电子市场) יש שם כמה קומפלקסים ענקיים של מוצרי אלקטרוניקה וכולם מוכרים את אותה סחורה באותו מחיר, אז גם כמעט לא מתמקחים שם. בהצלחה איתי

tals56

New member
ביפן שווה לקנות מצלמה דיגיטלית

א.כל המצלמות הטובות זה בעיקר CANON וNIKON וזה יפני, ב.יותר זול ביפן לקנות ג.אחריות בארץ אף פעם לא מתממשת לא משנה איפה קנית את זה.

nitzano

New member
מצלמה בשוק הפנינים

אני קניתי מצלמה של קאנון ב 1600 יואן לפני כשנתיים. עם כה לא היו לי בעיות איתה. לאימי אותה מצלמה שנקנתה בארץ ב 2000 ש"ח כשנה לפני שאני רכשתי את שלי.

myokwang

New member
היי ניצן, הרבה זמן לא שמענו ממך :)

אמרו לי שכדאי לקנות את המצלמה בתחילת הטיול ולקחת כרטיס ביקור של החנות. במידה ואני מוצאת תקלה במצלמה בזמן שאני עדיין שם יחליפו לי את המצלמה. אני אנסה לבדוק האם זה באמת כך בחנויות. תודה על ההמלצות.

nitzano

New member
:)

בדרך כלל הם נותנים כרטיס ביקור ועליו רושמים את התאריך ומחיר הפריט. המצלמה שלי יוצרה במלאזיה ולא בסין.

למעלה