לקיצ´י מולן!

בואנה אחי נגהסקי

תפסיק לזיין את השכל אתה לא יודע מה זה תותח אז שתוק כנראה אתה לא מבין כלום בסקייט ובחיים שלך לא ראית סרט של סקייט אז אל תזרוק שטויות אני עושה כל מה שהוא עושה חוץ מהנדרייל סו וואט אני ממש לא תותח אני ראיתי אנשים בארץ שלא מסתכלים עליי ממטר אז תפסיקו מי תותח אין לו מה לחפש בפורומים תסמכו עליי

Bazooka Joe

New member
ילדים בני 12 מת"א

מה התרגיל הכי טוב שראית ילד קטן כזה עושה? ואיך הם כאלה תותחים לעזזאל, הם על סקט מגיל 0?

berra

New member
ל-raz

תגיד יש לך נולי גבוהה?איך הצלחת לקפוץ 5 מדרגות?והאם אתה נוחת נולי פליפ?........berra

the mutt

New member
פששש

וואי...אני מרגיש ממש מסריח בסקט עכשיו משהו כאן מביא בלאנט סלייד? כי אני כן...אז.....רוצה לראות מי עוד ורז תגיד...איך משאירים את הנולי פליפ מתחת לרגליים...כי כשאני עושה...אז הסקט עולה גבוהה מדי ואני נמוך מדי...מה הקטע?

Amir vehter

New member
איזה ילדים ******...

רז סה"כ אמר כמה דברים שהוא עושה עשיתם ממנו מלך העולם מה שהוא עושה כל אחד עושה נולי פליפ???כאילו מה זה כבר ואיזה גובה של נולי כבר יש לו?קפצתי את ה7 בגולדה בנולי נו אז מה? אל תצאו מפגרים כי לא בא לי לקלל

berra

New member
גן-סאקר?

שלום אני גר באשקלון אבל יש סבא סבתא שגרים 20 דקות מירושלים ורציתי שמישהו יספר לי על הגן-סאקר הזה,ומי נוסע שם ובאיזה רמות? בתודה מראש קובי

פיצוץ

New member
כנס אמיר...

צודק אחי תפסו ממנו כבר איזה פרו אני יכול עכשיו לרשום פה רשימה ארוכה של תרגילים שעשיתי בנולי ובסוויץ אבל למה לי מה זה יתן לי בכלל סעו על הסקייט בשביל להנות לא בשביל להשוויץ כמו זונות ?מה לא

פיצוץ

New member
כנס...

?מה אתה מעפן מה קשור רוצה שקל? אמרתי מה שבא לי סתום תפה...

Raz muska

New member
ל -דא מאט

זה פשוט כמו בפליפ אתה צריך לקפוץ יותר גבוהה ממנו לא חשוב מה. ואז גם יש לך קאט´ש. וכן אני בלאנט סלייד וגם נוזבלאנטסליד. אבל לא כמו של אמיר וכטר למה הוא מביא את זה על רייל ואני רק על קרב!

למעלה