לקיצ´י מולן!

Raz muska

New member
לקיצ´י מולן!

איך אתה כל כך תותח וקופץ רק חמש מדרגות. 5 מדרגות זה כלום בשביל "תותח כמוך"! מה קרה?<

kichi mullen

New member
מה לא בסדר בחמש מדרגות

אני גם לא מתאמן כל כך על קפיצת מדרגות..

Raz muska

New member
לקיצ´י!

חמש מדרגות זה של אפסים לא של "תותחים" כמוך,אני פחות טוב ממך בהרבה לפי מה שרשמת שאתה מביא, ואני קופץ 5 בסו´יץ כמו כלום וגם בפליפ וכל מיני.

kichi mullen

New member
רז כנס

אני לא יודע אני לא מנסה לקפוץ מדרגות הרבה אני יותר בקטע של ledge ותרגילים ..

Raz muska

New member
מה הלאד´ג הכי....

גדול שהבאת,יענו כמה מדרגות?! אני הבאתי בערך חמש שש לאדג´ים של 7-9 מדרגות.והבאתי אחד של דאבל סאט של 3+3 בנוז סלייד. ומה הרייל הכי גדול שהבאת??? אני הבאתי רייל אחד של 5 מדרגות בבורד סלייד ואחד בנוזסלייד גם ההוא של ה5.

kichi mullen

New member
משהו כמו 7-8 מדרגות וריילים אני

והאנדריילים אני לא מביא.

the mutt

New member
וואי רז

אם אתה באמת עושה את מה שאתה אומר אז אתה ממש תותח כל הכבוד איפה אתה נוסע? וכמה זמן כבר? יש לך ספונסרים או משהו?

Raz muska

New member
ל the mutt

א.אני לא תותח ,תאמין לי,בוא לירושלים תראה מה אומארו מביא ואז תגיד מי תותח. ב.לא אין לי ספונסרים,אני צריך ללמוד עוד הרבה בשביל להשיג ספונסר. יש בתל אביב ילדים בני 12 שלא רואים אותי ממטר,בכל מקרה אני נוסע לכיף לא בשביל להיות פרו. ג.אני נוסע בעיקר בירושלים בגן סאקר ובכל הסטרייט ספוט´ס. ובערך פעם בשבוע אני בספורטק בתל אביב.

the mutt

New member
טוב

עדיין להביא רייל של 5 מדרגות זה די רציני אבל איך אתה בתרגילי פליפים וכאלה? וגריינדים?

Raz muska

New member
אני די טוב בכל התרגילים של הנולי...

וכל השטויות האלה יענו נולי פליפ 180 ,נולי הייל פליפ 180 . נולי ליפ סלייד ועוד דיי הרבה. ואני גם טוב באוסי שלא למדתי ממזמן (הבאתי מ5)והבאתי נולי פליפ גם מחמש

Amir vehter

New member
לא מבין אותכם...

כל אחד שאומר שהביא איזה רייל מ5 ישר אומרים איזה תותח הנה רז יצא גבר אמר שהוא לא תותח. אני הבאתי רייל מ7 פרונטסייד בורדסלייד רייל מ3פרונטסייד בורדסלייד שאבאיט. מה זה אומר שאני תותח???שיש לי ספונסרים?לא זה אומר שאני סתם איזה אחד מבת-ים שלא יודע כלום

Amir vehter

New member
לא מבין אותכם...

כל אחד שאומר שהביא איזה רייל מ5 ישר אומרים איזה תותח הנה רז יצא גבר אמר שהוא לא תותח. אני הבאתי רייל מ7 פרונטסייד בורדסלייד רייל מ3פרונטסייד בורדסלייד שאבאיט. מה זה אומר שאני תותח???שיש לי ספונסרים?לא זה אומר שאני סתם איזה אחד מבת-ים שלא יודע כלום

Raz muska

New member
אשכרה אמיר...

כל אחד שואל אותי עם יש לי ספונסרים וכל החרטא הזה. שילכו יראו את מוטי אודי ואומארו, ולהם אין ספונסרים... ולכל השאר בפורום: אף אחד לא תותח בפורום הזה!!!

101shahaf

New member
לקיצ´י מלן....

איך קוראים לך? אתה נוסע בבית בירם? אם כן באו אלינו שניים לקיבוץ שלי ואחד מהם שבר תסקט של אח שלי הקטן....פחחח זה היה ענק הוא רק דרך עליו......הוקצור הם נוסעים בבית בירם והם אמרו שהם בחיים שלהם לא ראו מישהו קטן כל כך תותח...

kichi mullen

New member
קוראים לי

קוראים לי ניר סגל אבל בבית בירם כולם קוראים לי ילד פלא. ודרך אגב פשוט בואו לבית בירם ותראו מי אני לי אין שום דבר להוכיך לכם

פיצוץ

New member
אח שלי כנס

צודק אף אחד לא תותח אני גם יכול לכתוב רשימות עד מחר בבוקר דברים שעשיתי עם סקייט... תבינו סקייט זה רק לכיף DAVID TEAM HADERA

muska the king

New member
תותחים בארץ?

אף אחד לא תותח בארץ חוץ מאיתן פאולר וגם הוא עזב את הארץ (זה מפאונדיישן שהולך עם חולצות של קוקה קולה בעברית)

Amir vehter

New member
איתן פאולר אלק...חחחח

איתן פאלר בכלל לא מהארץ חושב שאם קוראים לו איתן הוא ישראלי סה"כ יש לו חולצה אחת שכתוב עליה בעברית נו אז מה?? אלק ישראלי אבי לוזיה היחיד שנולד בישראל והוא פרו ועכשיו הוא גם לא גר בארץ הוא גר בקליפורניה

Nagasaky

New member
די כבר

לך תזיין למישהוא אחר את השכל לא לאיזה ילדים תמימים שלא מבינים מהחיים שלהם

Nagasaky

New member
המשך

אתה כל הזמן מזיין את השכל : "לא אני לא תותח" אבל אתה רק נוחת אוסי מחמש מדרגות , נולי פליפ מחמש ועוד זיוני תחת בקיצר לך כל הפוזות האלה בישביל צומת לב

למעלה