לקים מחו"ל - הצעות!

shaked402

New member
לקים מחו"ל - הצעות!

הבת דודה החמודה שלי גרה בארצות הברית והיא מגיעה לארץ עוד חודש וחצי (או כמו שהיא אומרת 5 שבועות! היא כבר סופרת את הימים חחחח). בקיצור היא החליטה שהיא נורא רוצה להביא לי מתנות אז חשבתי שתביא לי לקייים! אז בנות תתחילו לשפוך לי שמות של לקים (כולל מספרים וסווטצ'ים זה מאוד יוסיף!) כי אני בקיעה רק בלקים של ביוטיקר, וואו, שיק ואורלי
אני ממש רוצה ירוקים כי אין לי מספיק... כחולים חומים ואפורים גם יתקבלו בברכה
תודה!

LOLI152

New member
ירוקקק האהוב ליבי

שעדיין לא ניסיתי, אבל ראיתי כ"כ הרבה סווצ'ים שלו. אפילו במציאות (אבל לא היו לי 65 ש"ח...) (הוא יותר זו"ל מחו"ל) JADE IS THE NEW BLACK של OPI חוץ מזה, כנסי לאתר של OPI, יש להם שם את הלקים שלהם, שמות וגוונים, ואז תחפשי סווצ'ים בגוגל..

יופי נתת לי עיסוק לזמן הפנוי ../images/Emo6.gif

עד עכשיו כשלא הייה מה לעשות יותר בתפוז- הייתי הולכת לטלויזיה. עכשיו אני אריץ חיפוש על כל הלקים של OPI

iefrat

New member
אני במקומך

הייתי נכנסת לאתרים של אסי, אופי ררבלון, סאלי הנסן מייבלין וכדומה, עושה רשימה של אלה שקוסמים לך ואז מחפשת סווצ'ים. אחרי שתרכיבי רשימה שאת אוהבת, חוזרת לפורום ושואלת נקודתית על אלה שאהבת. אלו עצות שלמדתי מהגולשות בפורום

Ultra marine

New member
הצעה נוספת :)

להתחיל הפוך, לחשוב איזה צבעים את רוצה או גימורים ואז לעשות חיפושים לגוון / גימור אצל הבלוגריות הגדולות Vampy Varnish Scrangie All Lacquered Up אחרי שמצאת סווץ אצל אחת שאת אוהבת, תבדקי לפחות עוד סווץ אחד בכדי להיות כמה שיותר בטוחה שאת הולכת לקבל בדיוק את זה. ככה החיפוש שלך קצת יותר ממוקד מטרה. בהצלחה!

למעלה