לקים- הודעה חשובה!!!

לקים- הודעה חשובה!!!

אני לא רוצה להעליב אותך או לפגוע בך אבל ממה שאני רואה את מופיעה רק פעם אחת בכול ע"מ 6! לדעתי את צריכה להיות יותר מוערבת בשיחות.... אני לא יודעת למה את לא פה הרבה זמן, אולי זה לא ענייני בכלל אבל בתור מנהלת פורום את צריכה להיות מעורבת בשיחות... קחי את זה בתור טיפ ממני... כי חברה שלי ניהלה פורום (לא פה) והיא בקושי הייתה מעורבת בפורום אז היו צריכים "לפטר" אותה, מבינה? אז אני אומרת לך את זה בשביל שתידעי... חן

חן חן חן.....

אנחנו קצת אבל קצת לא ביקורתיים היום? ויכול להיות שההודעות לא נעלמות מעצמן...אז אולי קים כן פה אחרי הכל...
ויכול היה להיות יותר נחמד-אם היית שולחת לה את דעתך כמסר במערכת מסרים של
או כאי-מייל.... "אני אומרת לך את זה בשביל שתידעי..." ס פ ר י

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אוי התמימות....

הודעה אחת??? לא נסחפנו??? יש לה 53 הודעות, לא משנה שאת חלקן היא מחקה (כןכן, מחקה לעצמה...) אבל אם תלכי לחיפוש מתקדם, תראי שיש לה 53 הודעות...

Kim Carter

New member
נכון מחקתי.... יודעת למה?

כי אם אני מוחקת הודעה ראשית זה מוחק את כל התגובות, לא משנה מה, וכנראה שמחקתי הודעות ראשיות שלא היו קשורות... זה הכל. ואני כל הזמן פה, כל הזמן, מי לדעתך משנה פה כל הזמן דברים? חוצמזה, להיות בכיתה י´ זה לא הולך ברגל... למשל מחר יש לי מבחן בערבית ביום שלישי בלשון... היה לי מבחן ענק בהיסטוריה ומתמטיקה... אז.... תתחשבו בזה קצת... אני אודה לכם. אני משתדלת להיות מעורבת אבל יש דברים שפשוט אין לי מה לומר עליהם, אז אני שותקת. תודה על ה"אזהרה" בכל מקרה. שלך,
Crazy~Kim-Kim
"Hakuna Matata!"

למעלה