לקיט

ליאור21

New member
לקיט

שלום האם אפשר להעביר את מנוע החיפוש המעולה "גוגל" לפונקציה חיפוש באקספלורר ? הכוונה שכל פעם שאני אלחץ על חיפוש אז גוגל יעלה ולא MSN או אחרים אם כן איך מבצעים זאת ? תודה מראש !!!!

kitt

New member
סייג לחוכמה שתיקה אמר פעם סיני

עתיק, אם אין לי תשובה שתורמת לשאלה אני לא עונה ונותן גם במה לאחרים. אם היתה לי תשובה לשאלה הייתי עונה.

IBZ

New member
-->

אפשר,ובמקרה גם אצלי שיניתי לגוגל את ברירת המחדל,הוא בין מנועי החיפוש הטובים ביותר כנס לרגיסטרי למפתח הבא HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main ושנה את הערכים הבאים לכתובת המלאה של גוגל (http://www.google.com) Default_Search_URL Search Bar Search Page אחרי כן הפעל מחדש את המחשב

דובי123

New member
קיט, גם תשובה "לא יודע" היא תשובה

כך גם השואל קיבל תשובה וגם אחרים מבינים שעליהם להחלץ לעזרה ולא להמתין לתשובתך

IBZ

New member
-->

לדעתי קיט לא חייב לענות לכל תשובה,ותשובה של -"לא יודע" היא לא נשמעת טוב,וחוץ מזה אף אחד לא חייב לענות,גם אני שואל לעיתים שאלות ואם לא עונים לי כעבור זמן מה אני שואל שוב,אם שוב אין תשובה אני מחפש תשובה במקום אחר,מבלי להאשים אף אחד בחוסר תשובות או בחוסר עניין כי יש כאן עניין לענות.....

ליאור21

New member
תראה

הרי השאלה היתה מופנית לkitt מלכתחילה אז אם אנשים נכנסים הם רואים שהשאלה הרי מופנית לkitt ויתכן שהם מחליטים לא להתערב . יתכן שהמצב שאתה אומר היה אם הייתי שואל שאלה בכללית לכולם ולאוו דווקא למנהל הפורום . אבל אם אתה שואל מישהו אתה מצפה שיגיב גם אם הוא לא יודע , להתעלם זאת לא שיטה . אבל כל אחד והדרכים שלו כנראה ....

kitt

New member
זו בדיוק הבעיה של הפנית שאלה למישהו

ספיציפי. ואם לא נכנסתי לפורום בכלל? אז תהיה בלי תשובה, עדיף לא להפנות שאלה למישהו מסויים ואני לא אומר את זה רק לפורום הזה, אלא זה נכון בכל פורום.

דובי123

New member
ראשית מקצוען כמוך רק משיב ../images/Emo13.gif

כך שאת הדוגמא האישית אינני מקבל
ועכשיו ברצינות קיט איננו כל אחד הוא מנהל הפורום השואל מצפה לקבל תשובה גם אם לא מספקת אין כאן עינין של חובה או לא ברור שלגולשים האחרים אין שום חובה ואם אתה רוצה גם לקיט אין חובה אבל... וזה אבל גדול לדעתי זה עינין של ניהול פורום הגולש יצא בהרגשה טובה כאשר יקבל יתיחסות גם אם לא פתור לו את הבעיה בעוד שאם לא תשיב לו הרגשתו תהיה שלא מתיחסים אליו ונדמה לי שתגובתו של ליאור כאשר לא קיבל תשובה כלשהי מוכיחה זאת אני יכול להעיד גם על עצמי שכך הוא ואני מניח שלרובנו כך הוא אינני חושב שישנה אי נעימות כלשהי בתשובה לא יודע אף אחד לא אמור לדעת הכל ובטח לא לדעת הכל

Toshiro

New member
ולגופו של עניין

למיטב זכרוני זה אחד הנושאים שהוסדרו בתביעת ההגבלים העסקיים נגד מיקרוסופט בארצות הברית. כמו יתר השינויים שמיקרוסופט התחייבה לבצע, תוסף האפשרות לשנות את מנוע החיפוש המשמש כברירת מחדל. כל זה אמור להתרחש ב SP1 של windows XP - חכה בסבלנות (עוד כמה חודשים...).

דובי123

New member
ראשית מקצוען כמוך רק משיב ../images/Emo13.gif

כך שאת הדוגמא האישית אינני מקבל
ועכשיו ברצינות קיט איננו כל אחד הוא מנהל הפורום השואל מצפה לקבל תשובה גם אם לא מספקת אין כאן עינין של חובה או לא ברור שלגולשים האחרים אין שום חובה ואם אתה רוצה גם לקיט אין חובה אבל... וזה אבל גדול לדעתי זה עינין של ניהול פורום הגולש יצא בהרגשה טובה כאשר יקבל יתיחסות גם אם לא פתור לו את הבעיה בעוד שאם לא תשיב לו הרגשתו תהיה שלא מתיחסים אליו ונדמה לי שתגובתו של ליאור כאשר לא קיבל תשובה כלשהי מוכיחה זאת אני יכול להעיד גם על עצמי שכך הוא ואני מניח שלרובנו כך הוא אינני חושב שישנה אי נעימות כלשהי בתשובה לא יודע אף אחד לא אמור לדעת הכל ובטח לא לדעת הכל

AfiComp

New member
לדובי123 ולליאור21....

רציתי רק לאמר כמה דברים: א. כמו ש-IBZ כבר כתב - אף אחד, אבל אף אחד בפורום (כולל מנהל הפורום) אינו מקבל משכורת, כל העזרה כאן ניתנת על בסיס זמן פנוי+ידע+רצון לסייע לזולת, מה שאומר שלבוא בתלונות (במקרה של ליאור21 באופן ישיר "קיט יכולת לפחות לענות !" ובאופן קצת יותר מרומז אצל דובי123) זה ממש, אבל ממש(!), לא לעניין, לא טוב לכם? לא ענו לכם מהר/בצורה מספקת/בכלל ? נסו במקום אחר ! הביקורות והתלונות פשוט גובלות בחוצפה - לא חייבים לכם כלום ! אני אוהב לעזור לאנשים (כמו שחיפוש מהיר על שם המשתמש שלי בפורום יעיד), אבל ממש לא אוהב להרגיש מחויב לעזור, וכמו ש-KITT כתב, אם אני לא יודע משהו אני לא כותב כלום, להכניס הודעה עם נושא "לא יודע" לא מקדמת אף-אחד לשום מקום (בייחוד את השואל) וסתם מעמיסה הודעות מיותרות על מערכת הפורום. ב. לליאור21 אף-פעם אל "תייעד" שאלה לכותב ספציפי - בדרך הזאת אתה מגביל את עצמך לכותב אחד (יכול להיות גם שכאלו שכן יודעים את התשובה לא יענו לך, כי השאלה "לא הופנתה אליהם") שיכול להיות, מצד אחד, שהוא לא יודע את התשובה, ומצד שני אולי הוא עסוק/בחופשה/המחשב שלו נפל והוא בכלל לא נכנס לפורום במשך זמן מסויים (ליאור "הקצה" ל-KITT קצת יותר מ-4 שעות למתן התשובה - ממש "נדיב"...). בקיצור, נסה להבא לפנות ליותר אנשים. תתפלא, זה עוזר לפעמים. בברכה, AfiComp

דובי123

New member
הי אפי!! לא היתה שום תלונה בדברי

גם לא מרומזת !! אם היית מכנה זאת "ביקורת בונה" הרי שהיה בזה קרבה לאמת ואולי אף אמת אם מנהל הפורום היה רואה זאת כך [אך כמובן שלא חייב ליישם זאת אלא פשוט לראות זאת כמשוב מהגולשים] הבעתי את דעתי וכמובן שאין חובה לקבלה לא רק שאינני רואה בה כל חוצפה אלא אני חושב שהיא מהיסודות של כל "חברה" ולענינו במקרה זה "פורום" "פידבק" הנו אבן יסוד ולא חוצפה! האם אין עינין למנהל הפורום שהגולשים יהיו מרוצים מהפורום?! האם אין זה מענין אותו? וכי כיצד ידע לטוב ולרע ללא פידבק?! אחזור ואדגיש כי אין זה אומר כמובן שעליו לקבל ולישם אבל אני בטוח שכל מנהל פורום שאיכפת לו מהפורום שלו ירצה לשמוע את דעת המשתתפים גם כאשר אין הסכמה!!!! וכמובן ששיקול הדעת וההחלטה הסופית היא שלו!!! זהו בינתיים ותמשיך בבקשה להסתובב כאן אותי תשובתיך מענינות [אופס... ברח לי. אסור היה לי לומר זאת
]

למעלה