לדובי123 ולליאור21....
רציתי רק לאמר כמה דברים: א. כמו ש-IBZ כבר כתב - אף אחד, אבל אף אחד בפורום (כולל מנהל הפורום) אינו מקבל משכורת, כל העזרה כאן ניתנת על בסיס זמן פנוי+ידע+רצון לסייע לזולת, מה שאומר שלבוא בתלונות (במקרה של ליאור21 באופן ישיר "קיט יכולת לפחות לענות !" ובאופן קצת יותר מרומז אצל דובי123) זה ממש, אבל ממש(!), לא לעניין, לא טוב לכם? לא ענו לכם מהר/בצורה מספקת/בכלל ? נסו במקום אחר ! הביקורות והתלונות פשוט גובלות בחוצפה - לא חייבים לכם כלום ! אני אוהב לעזור לאנשים (כמו שחיפוש מהיר על שם המשתמש שלי בפורום יעיד), אבל ממש לא אוהב להרגיש מחויב לעזור, וכמו ש-KITT כתב, אם אני לא יודע משהו אני לא כותב כלום, להכניס הודעה עם נושא "לא יודע" לא מקדמת אף-אחד לשום מקום (בייחוד את השואל) וסתם מעמיסה הודעות מיותרות על מערכת הפורום. ב. לליאור21 אף-פעם אל "תייעד" שאלה לכותב ספציפי - בדרך הזאת אתה מגביל את עצמך לכותב אחד (יכול להיות גם שכאלו שכן יודעים את התשובה לא יענו לך, כי השאלה "לא הופנתה אליהם") שיכול להיות, מצד אחד, שהוא לא יודע את התשובה, ומצד שני אולי הוא עסוק/בחופשה/המחשב שלו נפל והוא בכלל לא נכנס לפורום במשך זמן מסויים (ליאור "הקצה" ל-KITT קצת יותר מ-4 שעות למתן התשובה - ממש "נדיב"...). בקיצור, נסה להבא לפנות ליותר אנשים. תתפלא, זה עוזר לפעמים. בברכה, AfiComp