לקיט

דניאלה66

New member
לקיט

היי קיט לפני כמה ימים שאלתי שאלה בנוגע קצב רענון אני שיניתי אותו ל85HZ ביוזמתי כאמור אבל שמתי לב שהמסך לפעמים מזמזם והוא חדש לחלוטין והחלפתי מסך חילופי וגם הוא מזמזם . אם אני אוריד את קצב הרענון ל"מיטבי" זה בסדר , לא יהיו כאבי ראש ועיניים ?

kitt

New member
מסך שמזמזם או שהוא לא תקין, או

שהתדר גבוה לו מדי, אם תרשמי את הדגם המדויק של המסך אני אוכל לנסות לראות מה המצב כאן.

דניאלה66

New member
לא תקין זה לא יכול להיות כי גם מסך

חילופי נתקל באותו ציפצוף . הדגם של המסך הוא 786FD מאג מעניין מה הבעיה...

kitt

New member
המסך הזה אמור לעבוד בלי בעיה ב85

אני בעבודה נתקלתי בזימזומים בדגמים של GateWay שהם בעצם מאג בתחפושת. תתעקשי שיחליפו לך אותו לאחד שלא מזמזם. בנתיים תעבדי על 75 HZ הוא יפסק לצרצר ועדיין לא יפריע (אלא אם את רגישה להיבהובים כמוני. kitt שרואה שמסך מהבהב גם שהמשתמש של אותו מסך טוען שהוא חלק כמו *** של תינוק.

דניאלה66

New member
קיט תודה אבל מה בנוגע לכרטיס המסך

הרי גם לו יש חלק בקצב הרענון לא ? ואצלי הכרטיס הוא מיושן ATI 3D 8MG AGP ומהו קצב רענון " מיטבי" זה בסדר ?

kitt

New member
לכרטיס אין בעיה, מיטבי הוא בד"כ אחד

הנמוכים, למרות שיכול להיות שזה יהיה 75 או 85.

דניאלה66

New member
kitt נכנסתי לאתר של מאג

ולהם יש הסברים בקשר לזימזום הנובע מן המסך . העתקתי את המאמרים ???If your monitor is making strange noises 1. For a humming, or purging sound when you first turn on the monitor The humming or purging sound you hear indicates that the degaussing process is activated. Every time the monitor is turned on, it will go into this degaussing cycle which helps to eliminate any purity problems 2.If you hear a low buzzing coming from the monitor The low buzz coming from your monitor is caused by the vibration of the vertical deflection coils sweeping the beam during the vertical refresh of the display. since the monitor operates from 60 to 120 Hertz (cycles per second) depending on the refresh rate your video card is programmed for, it is within the range of human hearing. You cannot detect the resonation of the horizontal coils because here the frequency is from 30,000 to 64,000 Hertz. This is so high that it is inaudible. Thank you for using our Web Expert. We hope it was helpful אז אצלי יש זימזום כשאני מפעילה את המסך כמה דקות (שאני מורידה את הקצב רענון הוא פסק) ,אז לפי התשובות שלהם עלי להוריד את קצב הרענון למיטבי ?

kitt

New member
לא, הם מדברים על הזימזום בהדלקה,

שזה רעש מוכר של מאג, לגבי הזימזום השני הם מתייחסים אליו כרעש הגיוני, אני יודע מנסיון שאפשר להשתיק אותו ועושים את זה במעבדה של היבואן, שלחי את המסך לתיקון או אפילו עדיף שתתעקשי שיחליפו לך אותו לכזה שלא משמשם, רק שימי לב לומר להם בדיוק את הרזולוציה ותדר הרענון ושזה קורה כשהמסך מתחמם, אחרת הם לא יעלו על הבעיה ויחזירו לך את המסך כמו שהוא.

וזה בכלל ש...

במקור הם היו יצור של סוני. אח"כ הם רק השתמשו בשפורפרות של סוני, וזה גם נסבל. עכשיו הם ייצור עצמאי שמקבלים את המותג של סוני כדי למכור.

למעלה