לקיט

יובל21

New member
לקיט

שבת שלום קיט בMSCONFIG - הפעלה , יש שורה C:/WINDOWS/SCANREGW.EXE/AUTORUN מהי אותה שורה ?

יובל21

New member
ועוד שורה לא מובנת

regedit-s c:/windows/sb.dll באותה לשונית הפעלה בMSCONFIG

AfiComp

New member
השורה הראשונה....

מתייחסת לסורק הרג´יסטרי של WIN, שמופעל (במצב ברירת מחדל) בעת הפעלת המחשב, ומבצע גיבוי אוטומטי לרג´סטרי, דבר חשוב (מאד !) לפעמים. אין לי מושג בנוגע לשורה השניה, נסה לנטרל אותה, ו/או למצוא את הקובץ SB.DLL, קליק ימני עליו, ולחפש במאפיינים שלו לאיזה חברה הוא שייך. בברכה, AfiComp

יובל21

New member
רשום רק הרחבת ישום ואני חושש לנטרל ../images/Emo4.gif

אותה אולי היא חלק מהפעולות של רג´סטרי.... אני מצרף צילום מסך יש לי חלונות 98 עברית מלא

AfiComp

New member
נטרל מבלי לחשוש...

רוב הסיכויים שמדובר ברכיב שתול של תוכנה מסויימת, שאינו הכרחי להפעלת המחשב (מקסימום אפשר לעלות במצב בטוח ולאפשר אותו שוב...). בהצלחה, AfiComp

יובל21

New member
KITT אולי אתה מכיר את הקובץ הזה ?

sd.dll -הרחבת ישום (נתתי צילום מסך בהודעה הקודמת) מה דעתך ? לנטרל כמו שAFICOMP אמר ?

kitt

New member
לא מכיר את הקובץ אבל אני תומך בדעתו

של aficomp, נטרל, מקסימום אח"כ תחזיר

יובל21

New member
לaficomp וkitt לאחר שניטרלתי אותו ../images/Emo63.gif

מסתבר שאותו קובץ היה שאריות של וירוס בשם js.seeker , הנורטון לא יכל היה למחוק אותו והוא שם את הקובץ בבידוד ושם מחקתי ביוזמתי , אבל כנראה שנשארו שאריות . אבל מה שהיה קורה שמנוע החיפוש באקספלורר היה משתנה לאתר אחד כל הזמן ואי אפשר לשנותו , לאחר שניטרלתי את הקובץ שאמרתם אפשר היה לשנות למנוע החיפוש הרגיל . יש אפשרות להסיר את כל השורה הזאת מMSCONFIG בעניין קובץ הdll ?? נ.ב תודה על עזרתכם !

kitt

New member
אתה צריך למצוא את ההפניה לקובץ

ברג´יסטרי ולמחוק אותה וכך היא תיעלם גם מהmsconfig.

יובל21

New member
kitt מאחר וקובץ הרישום הוא ....

דבר שכל מחיקה לא נכונה עלולה להשבית את המערכת אני אשאל אותך קודם לפני כל פעולה . ניגשתי לרג´סטרי (אני מקווה שזה המפתח הדרוש) דרך Hkey_local_Machine/software/microsoft/windows/current/VERSION/RUN יש לציין שיש שני ערכים בשם "RUN" אחד מהם התוכנות הפעילות שהקובץ אינו מופיע שם והאחר תוכנות שניטרלתי בMSCONFIG אבל האם מחיקה של השורה עלול לגרום לבעיה במערכת ?, ומה בנוגע לקובץ הDLL ששוכן בתיקיה WINDOWS ? אני מצרף צילום מסך של קובץ הרישום תודה !

AfiComp

New member
כמה דברים...

א. אני מניח, לפי דבריך, שהקובץ כבר נמחק, אבל ליתר בטחון בצע חיפוש לאותו הקובץ ומחק כל שארית שתגלה. ב. היות ואותו הקובץ הוגדר להפעלה דרך הרג´יסטרי, וכעת נוטרל ברג´יסטרי, הוא לא מהווה מקור לדאגה, אבל אם אתה רוצה להיות בטוח, אין שום בעיה להסיר את השורה המתייחסת אליו ברג´יסטרי, בייחוד אם וידאת שכל השאריות שלו הוסרו כבר. בברכה, AfiComp

יובל21

New member
אתה מתכוון ללכת ל"חפש" ולמחוק את

הקובץ sb.dll ולאחר מכן את השורה ברג´סטרי ? ד.א כדאי לגבות את הרג´סטרי קודם ?

kitt

New member
לא מחויב לגבות את הרג´יסטרי אבל

מומלץ, וכן הכוונה היא חיפוש ומחיקה.

למעלה