לקיט דחוף

דניאלה66

New member
לקיט דחוף

היי אני זקוקה לעצה ממך המחשב קופא לי כל יום , לקחתי אותו לבדיקה לטכנאי הוא טען כי כרטיס המסך תקול והחליף לי אותו לכרטיס אחר חדש יותר חשבתי שהכל הסתדר סוף סוף אבל לאחר שחיברתי את המחשב שוב הוא נתקע וצרה חדשה הופיעה המסך מתכבה מעצמו בעת עבודה ואין את האופציה ב"ניהול צריכת חשמל" כיבוי צג זה פשוט נעלם !! לחצתי על "הוספת חומרה חדשה" אבל הוא לא מצא כלום והטכנאי אמר שאולי הדיסק הקשיח תקול וצריך להחליפו עכשיו מה דעתך קיט האם הדיסק הקשיח יכול להיות לבעיית קיפאון המחשב ?!?!? אני לא יודעת מה לעשות כבר...... אודה לך מאוד אם תייעץ לי מה לעשות או לומר לטכנאי תודה

kitt

New member
לפני שמחליפים דיסק שיבדוק מאווררים

ומעבד, הסיכוי יותר גבוה שהבעיה נובעת מהם. יש מקרים בהם הדיסק עלול לגרום לבעיה. שימי לב שלדיסק אמורה להיות אחריות של 3 שנים.

דניאלה66

New member
אוקיי , תודה קיט נראה אם הוא יצליח

לסדר . או שאחשוב לרכוש אחד חדש כבר...

zontar

New member
יש סבירות גבוהה גם שהזיכרון "הלך"

פשוט תעשי תהליך של אלימינציה:תפרקי את כל הרכיבים שלא הכרחיים לפעולת המחשב ותפעילי,אם הכל טוב תתחילי להוסיף רכיבים(כשהמחשב מכובה) ותראי מתי הוא מתחיל לעשות בעיות. אם גם כשהמחשב "ערום" הוא עושה בעיות פשוט תשאילי מחברים כמה רכיבים כגון זיכרון,כרטיס מסך ו HD ותחליפי אחד אחד עד שהבעיה תיפתר. ככה היה אצלי עד שעליתי על זה שבגלל ovrerclocking פשוט הרסתי זיכרון.

למעלה