לקיחת כדורים

לקיחת כדורים

אני לוקחת כדורי למיקיטל פעמיים ביום. רציתי לשאול האם יש הבדל מסוים של שעות שחשוב לקחת מכדור אחד לשני. זה חשוב מאוד

aerox

New member
עדיף מאוד להקפיד על 12 שעות.

אבל זה גם לא ממש משנה כיוון ש. למיקטל לוקחים בבוקר ולפני השינה .

אז ככה

יש רמה ממוצאת קבועה של התרופה בדם. להסתכל בציור בעליון- כל 12 שעות רמה מסודרת עם תנודות קטנות. בתחתון - לא מסודר בשעות. יש תנודות גדולות ברמת התרופה בדם, לא טוב.

מה זה לא יכול?

תתאימי את השעות לסדר יום שלך.. אני ביום לימודים הייתי לוקחת ב7:30 15:00 ו20:00 אבל בחופש ב8:00 14:00 ו20:00...

פשוט מאוד לא יכולה לקחת

כי אני עובדת זה הכל וזה לא עושה לי טוב לקחת בבוקר רק בצהריים המאוחרות ובלילה.

תתיעצי עם רופא

כמה זמן זה כך? ואם את בסדר, אולי זה טוב? יכול להיות שלסוג האפילפסיה שלך זה טוב. אם ההתקפים על הבקר. את צריכה אולי מינון, קצת יותר בלילה, וקצת פחות בצהרים. וזה יוצר פחות הפרשים.

זה הבעיה אצלי

שהרופא שלא בטוח במאה אחוז שיש אפילפסיה ואם יש במינון מאוד נמוך כי לפי הבדיקה יש . אבל אין אצלי שום תופעות של פרכוסים רק פעם ב-5 חודשים חצי שנה התעלפות בזמן אמר לי לקחת כדורים בבוקר ובערב כי זה המקום שאני בבית ואף אחד לא יודע אבל אמר שלא חובה אלא מתי שנוח לי ורוצה.

לא כל כך

המינון שלנו 150-150 שהוא היעיל ל- JME . יש שעה שבה את מתעלפת? בבקר כאשר את קמה?

אז

ניראה שאת צריכה לישמור על השעות , ולא שינוים של כמות חומר בדם. במיוחד שהתעלפות , לא בשעות קבועות. הלמיקטל עוזר לך?

בינתיים כן

אבל זה עוד לא מדד לבדיקה כי כל חצי שנה בערך היתה לי התעלפות ומתחילת לקיחת הלימיקטל עברו 4 חודשים אז זה עדיין לא מדד לבדיקה. אבל מקווה שכן.

הייתי רוצה לעזור יותר, אבל...

אני לא רופאה. בכל אופן, מה שאני יודעת זה, שגם כמות של 25 מיל' תחזיק בגוף 24 שעות, השאלה היא, אם הכמות גם מחזיקה את הגוף ואת מערכת-העצבים? אם זה מרדים אותך, כשאת לוקחת את הכדור בבוקר, אפשר להתבסס על תזונה מעוררת, כמו תוספת של מעט זנגביל מגורר לארוחת-הבוקר, או משקה איזוסטאר, של ספורטאים, או 10 שקדים חלוטים במים חמים. אלה הדברים בהם אני משתמשת, כדי שלא להרגיש רדומה מהתרופה. ושוב - בכל מקרה, כדאי מאוד להתייעץ עם רופא לפני כל דבר. שלכם, יין ורומנטיקה

למעלה