לקיחת אחריות

kung fu

New member
לקיחת אחריות

למעשה אנו יוצרים את המציאות בה אנו חיים. כל דבר שקורה לנו הוא יצירה אישית שלנו. "למה זה קרה" ולמה עיצבנו את זה כך שזה יקרה, זאת כבר שאלה אחרת. אבל הבסיס הוא לראות שכל דבר שקורה לנו הוא יצירה אישית שלנו. אם זאת יצירה אישית שלנו, אז גם אפשר לחתום עליהם ולשנות אותה אם אנו רוצים לשנותה
כאשר אנו לוקחים אחריות על כל מרכיב בחיים שלנו, כל פעולה, כל רגע, ועל עשייה - זה גורם להקלה. האחריות הינה לא במובן של אשמה אלא במובן של הקלה נעימה
(בדרך כלל ביום יום כשאנשים מדברים על אחריות הם מתכוונים לאחריות במובן של אשמה. "משה, לא היית אחראי מספיק בפרוייקט ההוא"....וכו'....). אז כשאנו באים להטיב עם עצמנו האחריות הינה במובן אוהב. אנו רוצים לעשות לעצמנו טוב, אז אם נדע לקחת אחריות על כל פריט במציאות שלנו, נוכל באמת לעצב לעצמנו את החיים המופלאים שאנו חושקים בהם
אם אנו מגלים פריט במציאות שלנו שבו אנו מרגישים קורבנות, אז אפשר לקחת אחריות על זה....ולראות מה קורה בעקבות זה. אוקיי, בואו נעשה ניסיון. תיקחו אחריות על כך שבחרתם לקרוא הודעה זו. עשו זאת בפשטות
הצלחתם? אם כן, אז תיקחו אחריות על מבצ הרוח הנוכחי שלכם
הצלחתם? שאלות? הארות? באהבה!

יעל :-)

New member
קראתי את ההודעה

וכשהגעתי לקטע של "תיקחו אחריות על מצב הרוח הנוכחי שלכם", נתקלתי פתאום ב-
... אז חייכתי גם. זהו.. אחרי יום ממש מתסכל , אני הולכת לישון עם חיוך. תודה

keoser

New member
החיים שלי באחריותי :)

הספקתי להאשים אחרים במציאות שאני יוצר לעצמי, ולקחתי אחריות עליה. אני לא רואה דרך בה יכולתי להשפיע על המציאות שלי בצורה רבה בלי לקחת אחריות על החיים שלי. בעבר היה לי מאוד קל ופשוט להאשים אחרים בכל מצב לא רצוי שהגעתי אליו. היום אני פשוט שואל את עצמי איך ולמה *אני* הבאתי את עצמי למצב הזה. :) איזה יום כייפי
:) דרך-אגב, לפני שבוע בערך כתבתי לקיחת אחריות שלמה על החיים שלי, ברגע שהבנתי את מה שכתבת כאן בעצם, ורציתי לקחת את החיים שלי בידיים. אז הנה אני משתף! :) -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- אני לוקח אחריות. אני לוקח אחריות על החיים שלי. אני לוקח אחריות על הדברים שאני מזמן לחיים שלי. אני לוקח אחריות על הרגשות שלי. אני לוקח אחריות על התדמית שלי בפני עצמי. אני לוקח אחריות על החברים שיש לי. אני לוקח אחריות על הזמן שלי. אני לוקח אחריות על התנועה שלי. אני לוקח אחריות על הנהיגה שלי. אני לוקח אחריות על האוכל שאני אוכל. אני לוקח אחריות על הכימיכלים שאני מכניס לגוף שלי. אני לוקח אחריות על המחשבות שלי. אני לוקח אחריות על האנרגיה שלי. אני לוקח אחריות על הרפיון שלי. אני לוקח אחריות על המצב הנוכחי שלי. אני לוקח אחריות על הריכוז שלי. אני לוקח אחריות על התשוקות והאהבות שלי. אני לוקח אחריות על אנרגית האהבה בחיים שלי, לכל סוגיה. אני לוקח אחריות על השנאה שקיימת בי. אני לוקח אחריות על ההדחקות שלי. אני לוקח אחריות על הדרך חיים שלי. אני לוקח אחריות על האושר שלי. אני לוקח אחריות על הלימודים שלי. אני לוקח אחריות על היכולות שלי. אני לוקח אחריות על הדברים שאני יודע. אני לוקח אחריות על ההתפתחות שלי. אני לוקח אחריות על המסקנות שלי. אני לוקח אחריות על הדברים שאני רוצה להשתפר בהם. אני לוקח אחריות על היחסים שלי עם המשפחה שלי. אני לוקח אחריות על הדמיון שלי. אני לוקח אחריות על הרצונות שלי. אני לוקח אחריות על הכעסים שלי. אני לוקח אחריות על הבחירות שלי. אני לוקח אחריות על המודעות בחיי. אני מעלה את המודעות שלי דרגה אחת למעלה. אני לוקח אחריות על החיים שלי בכללותם, ומפסיק להאשים אחרים במצב הנוכחי שלי. אני מפסיק לשפוט את עצמי על הבחירות שעשיתי בעבר, כאשר לא הייתי מודע. אני מקבל את רמת לקיחת האחריות שלי, ואת רמת המודעות שלי באהבה וחמלה. אני לוקח אחריות על החיים שלי, החיים *שלי*.

keoser

New member
איזה כיף! :)

בד"כ זה העצב שבד"כ מעשיר אנשים שבסביבתי, הפעם זו ההתפתחות שלי! :) תודה
, ושמחתי לעזור!
:)

kung fu

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif מעולה!

אגב...אם תרצי עזרה במשהו בנושא, אני משערת שאת יודעת שיש לך גישה חופשית אלי כאן/במסרים/בטלפון/בבית שלי
אוהבת!

תודה מתוקה...לקחתי את זה לתשומת

אם אני אתקשה לעבוד לבד, בכיף אני אדבר/אפגש איתך
אוהבת אני

למעלה