לקט קטעים שהכנתי

fireman

New member
לקט קטעים שהכנתי

היות ואני בשבוע האחרון יושב בבית בלי יותר מידי מעש החלטתי לשחק קצת בתוכנת עריכת וידאו פשוטה שיש לי. התוצאה כמה סרטונים נחמדים של 8 כללים פשוטים שערכתי מכל הפרקים של עונה 1. הקליפ הראשון מורכב מקטעים מצחיקים במיוחד של רורי, אורכו כ3 דקות ושוקל 26MB בערך. היות ולוקח הרבה זמן להעלות קובץ כזה לנט (גם בחיבור מהיר) אני רוצה לדעת כמה גולשים יהיו מעוניינים בזה...לדעת אם יש טעם להעלות את הקובץ הזה. אז מי שמעוניין שיגיב
מי שלא
אגב, גם השבת יש 2 פרקים

fireman

New member
שידור חוזר של פרק בודד

בד"כ בימי חמישי ב00:04 כשיש שני פרקים בשבוע מפצלים את זה ליומיים, לא זוכר איזה ימים בד"כ.

קובי221

New member
אחלה קטעים, לא זכור לי שראיתי אותם.

מאיזה עונה הם? ואהבתי הכל...אבל הקטע עם הנעלים קורע
, בעצם הכל קורע...

fireman

New member
הכל מהעונה הראשונה

הקטע עם הנעלים קורע אותי מצחוק בכל פעם מחדש גם אחרי שאני רואה אותו בפעם המאה אלף אולי.... הסיפור של הנעלים האלה הוא שבאחד הפרקים רורי היה צריך נעלים חדשות כי הישנות כבר קטנות עליו בגלל שהוא כל הזמן גדל, רורי ביקש מאמא שלו שתקנה לו את אותם הנעלים שהוא הוציא בסוף הפרק מהאח, הנעלים האלו לפי הפרק עולות 80$, אחרי שהיא קנתה לו אותן הוא התעלל בהן בשביל שלא ייראו חדשות....בתחילת הפרק הוא נסע עליהן עם האופנים ואחר כך הכניס אותן לתוך האח.

fireman

New member
תלחצי על הקישור שנתתי

זה יפתח לך עמוד של yousendit יש שם בערך באמצע העמוד download file תלחצי על זה והקובץ אמור לרדת למחשב שלך אלא אם הורידו אותו כבר 25 איש וקשה לי להאמין שזה קרה

LeRanch

New member
ראיתי עכשיו גדווווווול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה