לקט הודעות

לקט הודעות

הפורום ואני שמחים על גולשים חדשים שהצטרפו אשר תורמים הן בשיתוף והן בהתייעצות. אז ברוכים הבאים
אני רק מזכירה שהפורום הינו פורום תזונה צמחונית וטבעונית. מותר לבקש מתכונים מבוססים חלב וביצים ולשאול שאלות על ערכים תזונתיים של מוצרים אלו. מותר לדבר על חלב וביצים לחיוב או לשלילה- איש איש ואמונתו.
נסו להימנע ככל הניתן מהטפות אידיאולוגיות, "ירידות" על גולשים צמחוניים או כאלה המנסים לעבור לצמחונות והעוברים תקופה קשה בשבל כך. כבדו אחד את השני.
אין לכתוב "רצח" "שואה" או כל מילה דומה אחרת על אנשים צמחוניים. הודעות מטיפות פרופגנדיות וכד' לא מוצאות את מקומן בפורום זה. אפילו אם בטוחים לחלוטין שהן עובדות אמת. זה פשוט לא אופי הפורום. הודעות מהסוג הזה ימחקו.
לאחרונה רבים המחפשים תחליפים לחלב מן החיי יכולה לומר שיש כמה סוגי חלב שיכולים להוות תחליף טוב :חלב שיבולת שועל המוצלח ביותר לקפה שאני מכירה. חלב אורז, חלב סויה, חלב שקדים, חלב אגוזי לוז, חלב כוסמין.
תחליפים לגבינות- אם יש לכם רעיונות לתחליף לגבינה ניתן לפתוח תגובה להודעה זו עם כותרת "תחליף לגבינה" בו תוכלו לתאר את המוצר, את טעמו, מה עושים איתו והאם הוא טעים. שרשור זה בה לאלו שמתקשים לעבור מצמחונות לטבעונות, או שהם סתם רגישים לחלב או לא אוהבים. שבת שלום שירי

למעלה