לקח לי זמן להבין אבל....

שפתיים24

New member
לקח לי זמן להבין אבל....

יקירי..אני שווה הרבה יותר מקשר וירטואלי..ושיחות ערב בטלפון.אני חשובה הרבה יותר,ומגיע לי יותר.ומי שאוהב באמת נלחם למען אהבתו...ונכון, זה סוחט את כל הכוחות.ומשאיר אותי למטה...אמרת שהיית גאה בי שלא ביקשתי שתתקשר.ואתה צודק גם אני הייתי צריכה להיות גאה בעצמי ..אבל לא כך היה.אז עכשיו אני מתקנת את מה שעשיתי ו,...

שפתיים24

New member
המשך..

ומבקשת ממך...תשחרר אותי, אותך, אותנו מהקשר ההרסני הזה...אין לנו מה לחפש ביחד וכנראה אף פעם לא היה אם אני לא "מספיק שווה" שתראה אותי .תודה על תקופה מדהימה "יחד".ושכל חייך ימלאו רק בטוב.אני פונה לדרך אחרת בלי צאט,פורומים,טלפונים למיניהם.וכדו` אוהבת המון.האהבה הרק וירטואלית שלך!!!

שתהיה לך המון הצלחה

בכל בחירה שתעשי...

מילים כ"כ כואבות וכ"כ אופימיות..|

אני מאחל לך המון המון בהצלחה. ובטוח בשבילך שזאת בדיוק הדרך הנכונה בשבילך..

שלוק29

New member
יש פרידות...

ודרכים יפות יותר להגיד שלום... וממך תמיד רציתי להפרד בצורה יפה ומכובדת יותר... יש לי הרבה מה לומר לך אבל אני מעדיף לשתוק... אז תודה גם לך על תקופה מקסימה ביחד. אני לא ישכח אותה ובטח לא אותך לנצח... את משוחררת אהובתי הוירטואלית לכי לדרכך אני פה ימשיך להתפלל עליך שתמצאי את האושר בחייך... אני פותח את כלוב הזהב עופי ילדה יפה שלי אוהב אותך תמיד האלמוני

סליחה שאומרת אבל..

ככה לא נפרדים..ביחוד עם ככ הרבה אהבה..דברו אחד עם השני..תשמעו את התודה..תשחררו אחד את השני במילים..זה אכזרי לטעמי ככה לפני כולם..בכל מקרה בהצלחה בהמשך..

שלוק29

New member
תודה

גם אני חשבתי ככה... אבל אני לא שופט אנשים במיוחד לא את אלו שאני אוהב... ואם היא בחרה בדרך הזאת אז זאת הבחירה שלה ולא לנו לשפוט על דרך הבחירה

למעלה