"לקחת סיכון"?

laimor

New member
"לקחת סיכון"?

מה אתן אומרות? "חינכתי" את תמר משהו בסיגנון ה- 5 דקות. זה אומר קצת בכי ואסרטיביות מצידנו. במקביל נתתי לה גם דייסת סימילאק בכדי שתהיה שבעה יותר. הדבר עבד והיא ישנה (טפו טפו חמסה) טוב. השאלה היא: א) האם דייסת סימילאק משמינה (היא אוכלת רק ארוחה אחת ביום של דייסה)? ב) האם עדיף סימילאק רגיל + כפית או שתיים של דייסת מטרנה או דייסת סימילאק? ג) אם אני אנסה לחזור לסימילאק רגיל בלילה. נראה לכם שהשינה הטובה תחלוף לה? כי היא כבר רגילה לא לאכול בלילה. מה היתן עושות?

לא חושבת שיש נזק לתת דיסה פעם

ביום...ואם זה מסייע לה לשנת לילה רציפה, לא הייתי מפסיקה... את יכולה לנסות להחזיר אותה לסימילאק רגיל, ואולי היא עדיין תישן לילה שלם. וחוץ מזה, כולי קנאה

leegil

New member
../images/Emo41.gifדוריתי ממי תתחדשי על הניק

החדש, יפה לך מאוד, נשיקות

אולי את יכולה?

סוף שוף להסביר לי איך בדיוק עובדת שיטת החמש דקות בפועל? את העיקרון אני מכירה אבל בתכלס?

laimor

New member
קודם כל הכל בהחלטה שלנו

החלטנו יום אחד שנגמר עידן ההאכלות בלילה והתיזוזים. היא גדולה ומבינה... ואמרנו שלא משנה שלא נישן דקה אחת, אנחנו מתגייסים למטרה. אז היא בכתה ונתנו לה קצת לבכות ובאנו ואמרנו לה שאמא ואבא בחדר השני, לילה טוב. הלכנו וככה 200 פעם. "אנחנו פה, לילה טוב" "אנחנו פה, לילה טוב" עד שכנראה נמאס לה לשמוע אותנו אז היא נרדמה. ובעיקרון עוד איזה לילה מסכן דומה לזה וזהו.

michal@gal

Active member
מנהל
בגיל 8 חודשים היא גדולה ומבינה?

הבן שלי מעל גיל שנה, ועוד לא מספיק גדול ומבין בשביל זה. הצלחתם בגלל שאתם הייתם מאד נחרצים ועקביים בהחלטה שלכם, לא בגלל שהיא הבינה. זאת לא ביקורת על השימוש שלכם בשיטה. גם אני השתמשתי בה בזמנו.

laimor

New member
סליחה, לא כ"כ מסכימה איתך

נכון שהיא לא מבינה מדוע יש לילה ומה משמעות הבוקר וכאלה. אבל בהחלט מבינה שאני מדברת איתה. ואני בטוחה שהיא מבינה שאני אומרת לה שאמא בחדר ליד ולילה טוב. עכשיו כשאני אומרת לה לילה טוב היא תמיד עושה את אותה תנועה של לשכב על הצד. וכן, ללא ספק זה גם בעקבות העקביות שלנו.

lulyK

New member
אם היא מבינה שאת בחדר ליד,

אז היא מאד מתקדמת לגילה. קביעות אובייקט (ההבנה שמשהו לא נעלם כשאנחנו לא רואים אותו) מתפתחת בד"כ קצת יותר מאוחר.

michal@gal

Active member
מנהל
את יכולה לוותר על הדייסה

ברוב המקרים, לא בגלל הדייסה יש שיפור בשינה, אלא בגלל שהיא למדה להרדם לבד.

duvdevann

New member
../images/Emo207.gif לילה לא שלם- דייסה

אנחנו גם נתנו כמה חודשים דייסת סימילאק לפני השינה שעזרה לישון כ 6 שעות משהו כזה ברציפות ואז היא קמה לאכול כי נהייתה רעבה. חשבנו שאולי דייסת הסימילאק לא משהו אז ניסינו בלי דייסה רק תמ"ל ואז ניסינו דייסת גרבר על תמ"ל והיא קמה כל 3-4 שעות לאכול... האמת לא יודעת מה להגיד לך אולי הילדה קמה באמת כי היא רעבה אולי היא קמה כי פשוט התעוררה וקשה לה להרדם ללא ארוחה אני לא יודעת. אולי מישהי יכולה לעזור גם לי כי זו הבעיה שלנו כרגע היא בת 9 חודשים וקמה כל 4 שעות בערך לנישנוש בקבוק. לכל עזרה- אודה!!!

laimor

New member
ממה שאני חקרתי,

בגיל 9 חודשים אין סיבה לאכול בלילה. אז תקראי למעלה מה עשיתי ואם מתאים לך - יאללה למשימה.

"סיבה" לאכול בלילה

אם אין סיבה, אז מדוע הם רוצים לאכול? אולי סתם כדי לתזז את ההורים?

lala76

New member
באיזה גיל היא היתה כהשתמשת בשיטת

החמש דקות? השתמשת במוצץ או שנתת לה להרגע לבד?

למעלה