לקחת אחריות עד איזה מרחק אתם לוקחים אחריות על תוצאות של מעשים שעשיתם שהשפיעו רחוק ממה ששיערתם?
ק קֶרֶן יער New member 6/1/05 #1 לקחת אחריות עד איזה מרחק אתם לוקחים אחריות על תוצאות של מעשים שעשיתם שהשפיעו רחוק ממה ששיערתם?
ק קֶרֶן יער New member 6/1/05 #2 (ולא יודעת למה זה מזכיר לי) ביטוי שחמותי חוזרת עליו לפעמים: טיפש זורק אבן באגם שגם מאה חכמים לא יצליחו למשות.
(ולא יודעת למה זה מזכיר לי) ביטוי שחמותי חוזרת עליו לפעמים: טיפש זורק אבן באגם שגם מאה חכמים לא יצליחו למשות.
ה החטא והשופטת New member 6/1/05 #4 עד הסוף אם היתה לנו סיבה להניח מראש שהתוצאות ירחיקו לכת. בכלל לא, אם התוצאות חרגו מעל ומעבר למה שהיינו מסוגלים לשער.
עד הסוף אם היתה לנו סיבה להניח מראש שהתוצאות ירחיקו לכת. בכלל לא, אם התוצאות חרגו מעל ומעבר למה שהיינו מסוגלים לשער.
ה החטא והשופטת New member 6/1/05 #6 שלא תחשוב על זה אפילו! כשאומרים לך פעם אחר פעם מה יהיו התוצאות, אתה בהחלט יכול לשער אותן מראש. על הפעם הראשונה מקבלים "על תנאי". הפעם אלף היא באמת בלתי נסלחת (אבל זה כבר לא קשור אליך ).
שלא תחשוב על זה אפילו! כשאומרים לך פעם אחר פעם מה יהיו התוצאות, אתה בהחלט יכול לשער אותן מראש. על הפעם הראשונה מקבלים "על תנאי". הפעם אלף היא באמת בלתי נסלחת (אבל זה כבר לא קשור אליך ).
א אטיוד5 Active member 6/1/05 #7 כבר נהלנו דיונים ... אם התוצאות ידועות אבל בלי סבירות בעליל, אינני לוקח אחריות.
G giulietta New member 6/1/05 #9 עד לנקודה שבה בכל מקרה ברור לגמרי שזה כבר לא יכל להיות בשליטתי והנקודה הזאת יכולה לזוז קצת בהתאם לכמה רגשות האשם הם בילט אין אצלך . בהנחה שאני בדרך כלל עושה את הדבר הנכון שנראה לי באותה נקודת זמן אני לא מוצאת הרבה טעם בייסורים על מה היה אילו.
עד לנקודה שבה בכל מקרה ברור לגמרי שזה כבר לא יכל להיות בשליטתי והנקודה הזאת יכולה לזוז קצת בהתאם לכמה רגשות האשם הם בילט אין אצלך . בהנחה שאני בדרך כלל עושה את הדבר הנכון שנראה לי באותה נקודת זמן אני לא מוצאת הרבה טעם בייסורים על מה היה אילו.