לקחתי איתי לשם

מו שיקו

New member
לקחתי איתי לשם

לקחתי איתי לשם פיסה מאהבתך. שתהיה לי ככה, בשבילי, קצת לביזבוזים... שתהיה לי כמו כנפיים, כשהכי הכי כבד, ואז אוכל לעוף אל מחוזות שקטים. שתהבהב לי ותזכיר, כשקצת עצוב וקר, איך טרפנו את חושינו. איך אהבנו. איך נהיינו. כשאזכר בדמעותינו, היא תהפוך ללוח אבן, שחרטו בו לפנינו : "אין אהבות שמחות".

s i t v a n i t

New member
לא נכון!!

כל האהבות שמחות בהתחלה. בלי יוצא מהכלל. האדם, הוא שדואג לקלקל את זה במשך הזמן (כמו עוד אלפי דברים שהוא יודע להרוס). וזה בדוּק!!!

מו שיקו

New member
יווווווווווו מה זה?

למה התוקפנות? אני לא אמרתי מילה רעה על האהבה בכלל ועל האהבה שלי בפרט למען הדיוק אני גם לא אמרתי שאין אהבות שמחות בהתחלה...

כשהאהבה היא

אמיתית, היא גם נוגעת ופוצעת וחופרת בינות לקיפולי הלב וגם יודעת להניח בינהם תמונות של חיוכים לזיכרון אשר אינן הופכות לאבן כי הן שמורות בין תלתלי הרגש הרכים אהבתי את שירך.. שקט

נגה...

New member
הרי המזרח

" יצאנו אל ההרים במזרח חודשים רבים לא חזרנו עכשיו אני בא מהמזרח הגשם הקל לא חדל במזרח דיברנו על חזרה לבנו היה במערב, עצוב "שוב נלבש בגדי בית ולא נרתם עוד בשורות" הזחלים של פרפר המשי המון רוחש בעצי התות מתחת לעגלות לשנת לילה צפופים, כל אחד לעצמו יצאנו אל ההרים במזרח חודשים רבים לא חזרנו עכשיו אני בא מהמזרח הגשם הקל לא חדל הפירות של דלעת הנחש מכסים את קורות הגג יש תולעי עץ בחדר על הדלת קורי עכביש החצר מלאה עקבות איילים אור גחליליות זוהר מהבהב באלה אין כדי להפחיד רק להכמיר את הלב יצאנו אל ההרים במזרח...... " מתוך- 108 שירים/ מן הקלסיקה הסינית
לילה נגה. כי ככה הם הימים

מו שיקו

New member
נכון את צודקת

התכוונתי להדגיש את חוזקו של המשפט אין אהבות שמחות ולא את הפיכתה של האהבה ללוח אבן.... אז הכל יצא הפוך על הפוך.....

../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif

אהבת הנפש כטווס פורש כנפיו מנער קליפות געגוע באוויר המסתלסל לאהבה... וכשידך את ידה חופנת בשיכרון עוצר זמן השקט עוטף עכשיו אתה מתעופף אל מול מבטי הלא מאמינים.... <> יפה כתבת...

From NY

New member
When you can just feel it.......

Just feel I can not say anything I can not write anything I hear the love songs I read the romantic things here the feeling is so strong but I can not do anything with it just the tears of love running down my chicks My heart is so full of ga-a-gu-im to so many things I miss so many things and the thing is that I know I can never have those things again I know that I will miss those things till the day that I die I´m lest with the memories maube I should be thankfull because some people don´t even have any good memories to fall back on I think I´d better go to sleep I´m going to Atlanta tomorrow so I have to get up early Be good (all of you)and have a great day From America with love
Claudia

מו שיקו

New member
יוווווווווו קלאודיה

את כל כך מתגעגעת.............. מרגיש איך מילותייך מתחברות עם רעד ואיך קריאת מה שנכתב כאן הפכה לחלק בלתי נפרד מהצרכים הקבועים שלך ואני כל כך מכיר את זה.......

מושיקו

מה היינו עושים בלי זכרונות.... אפרופו, לי השיר הזה....תמיד עושה לי להיזכר. מקדישה לך... בחורף הגשם דפק על הגג אמרה כי לבן הוא צבעה האהוב ליד אז הגיש לה - בלב היה חג צרור נרקיסים ריחני ורטוב צחקה - נערי החביב עוד נשוב נדבר באביב דבר אליי בפרחים, אהובי דבר אליי בפרחים אביב בא, ביקשה אביבית להיות הוריקו שדות במרחב ובניר הביא לה זרים זהבי חרציות אך היא כבר ציפתה ליום קיץ בהיר את פרחי התבל לי אסוף נתראה עת אביב יחלוף דבר אליי בפרחים, אהובי דבר אליי בפרחים יום קיץ לוהט והוא בביתו יבש כל שדה פרח בר לא שרד לפתע בפתח עמדה לקראתו ביקשה זר פרחים, לו רק פרח אחד איך ייתן והכל כבר יבש אבל היא עוד חזרה לבקש דבר אליי בפרחים, אהובי דבר אליי בפרחים לילה טוב

למעלה