לקורבן הפיתוי

*קסנדרה

New member
לקורבן הפיתוי

קורבן הפיתוי אבקש ממך לא להתבטא באופן קיצוני ובמלים פוגעות למשתתפת הפורום, זו או אחרת בל תשכח , זה פורום ספרות ושירה אבקשך לכבד את רוח הפורום. אודה לך מאוד על התייחסותך קסנדרה

לקסנדרה !!

ספרות ושירה אינם בהכרח בנושאי אהבה, יש והיצירות מביעות את הצד השני של המטבע, את השינאה,מבלי שהדבר מפחית מ``ערכן`` הספרותי. מותר לי להביע את רחשי ליבי בדיוק כמו זה שאוהב. לצערי אני במצב של שינאה ואביע אותה מעל כל במה במסגרת המגבלות החלות על הפורומים. חובתי המוסרית להתריע מגולשים מפני הוירטואלית הנוקטת בדרכים נלוזות כדי להשיג את מטרותיה האיגואיסטיות על חשבון ליבם וכיסם של פתיים כמוני. אני נמנע ומתאפק מלפרט את עברה האינטרנטי!!! כמו כן הצעתי לה להחליף את שמה שנולד בין כה וכה רק לפני 10 ימים בערך וע``י כך תוכל לפתוח דף חדש ובלתי מוכר ,לא לגולשים ולא לי, ויבוא גואל לציון. אעשה כל המאמצים לשמור על רמת הפורום המכובד.

*קסנדרה

New member
לקורבן הפיתוי - תגובה

לקורבן הפיתוי אכן יפה אמרת, בפורום ספרות ושירה אין הגבלה לשירי אהבה ניתן, אפשר גם רצוי להבעי כאב, אכזבה, ואפפילו שנאה, אך...... ללא מלים בוטות ללא האשמה מכוונת וללא כינויים שאין זו הבמה המתאימה. ובכלל, חשבונות אישיים, רצוי ואפשר לא בפורום ספרות ושירה... אני מאחלת לך יום עצמאות שמח קסנדרה

למעלה