לקוראי ynet בחו"ל

IMshibumi

New member
לקוראי ynet בחו"ל

כל הממורמרים בעקבות החלטת ynet על גביית תשלום מגולשים בחו"ל, מוזמנים לבקר כאן ולקבל תשובות: http://www.geocities.com/ynetynot

joojoo

New member
win-win?

Interestingly enough, YNET, according to their argument, should fully support non-Israeli users using an Israeli proxy server. Think about it - their claim is that they charge for ads according to the number of hits from Israeli IP addresses. The whole thing about them not being paid for non-Israeli hits. Well, if you use an Israeli proxy, those become Israeli hits - increasing their revenue stream... Of course, I am not really naive enough to believe that explanation, but I think its kinda funny Barak​

IMshibumi

New member
excuses

funny or not, proxies are easy to find, very easy to use, they work, and ynet cant stop them - or tell them apart from other addresses in israel. discrimination cannot be missed in israel, in any field. be it race, religion, sex, color, shade of color, height, weight, cloths, cars, whatever. discriminating abroad israelis just for being abroad - well, thats just a red line that should not have been crossed to begin with. i dont know what their cause was in trying to charge abroad users, but nothing accept greed pops to mind.

יש הרבה מאוד בעיות ב YNET

קהילות. לאחרונה היו שם לא מעט ויכוחים על התנהלות הקהילות , אין לי מושג מי המנהל/ת הראשית , אבל יצא לי לקרוא לא מעט טענות ואפילו יותר מזה וכמו רבים אחרים , פשוט נמאס אז הלכתי משם. אתה צודק זו סתם חמדנות / בצע כסף , אולי הם חושבים שמי שמתגורר מעבר לים "עשיר" . זה לא משנה את העובדה שיש שם בעיות בניהול הקהילות והרבה אנשים עוזבים. שבוע טוב
מרב.

liat129

New member
../images/Emo42.gifשלום חברה אני חדשה ../images/Emo42.gif

ואני אומרת שלא צריך אותם בשביל להנות.. בואו נרד קצת מ YNET, אמנם קשים ייסורי הגמילה אבל לא בלתי אפשריים..
הם לא שווים את כל ההתעסקות הזו, הרי הם המפסידים העיקריים ואת זה הוכיחה ההודעה הקטנונית שלהם למעלה. דרך אגב, אני מסין. יש עוד מישהו מהאזור

Gefen

New member
שלום ליאת...יש לנו פה את oh oh

שגם היא מסין, ואני בטוחה שהיא תשמח לדעת שהיא כבר לא היחידה! ואני סמדר ממלבורן. ברוכה הבאה.. גפן

ליילה

New member
ליאת , ברוכה הבאה

קודם כל, אני מסכימה, שכדאי להסתכל קדימה ולא אחורה, ולכן אני שמחה שאתם מצטרפים אלינו לפורום שלנו, כדי להיות חברים ושותפים פה. ודרך אגב, אם כבר סין, אז יש לנו לא רק את Ho Oh כי אם גם את שני , שגם היא מסין... כך שאת ממש לא לבד. ואם כבר מדברים על הנושא - Ho Oh איפה את????? יש ארוח היום בערב....

liat129

New member
שלום לחברי מסין..

אני ובעלי גרים בביג´ין הקרה, כבר קרוב ל 4 חודשים (כן לא הרבה)... בעלי עובד בחברת הייטק ואני סטודנטית במשרה מלאה (מקווה לא לעוד הרבה זמן). מאיפה אתם????

גילי מק

New member
שלום ליאת - ברוכה הבאה

גילי מאוטבה קנדהץ אחנו 4 חודשים בקנדה אחרי שנתיים באזרבייג´אן. להשתמע

Iwannaknow

New member
לבני חו"ל: איך לצפות ב-YNET,

ללא התשלום ! Did you see this? It is working, I tried it myself, no problems! follow these easy instructions: http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=2&topic_id=273997

למעלה