לקום וללכת?

karin45

New member
לקום וללכת?

כמה פעמים אני חשבתי לקום וללכת? לא יכולה לספור כבר אבל שוב ושוב חזרתי וחשבתי שאולי יש עוד משהו שאפשר לעשות כדי לתקן את הנשואים האלו קראתי את המאמר שצרפתי המאמר נלקח מחוברת לאישה 26.6.02 אין כמעט החלטה קשה מזו. מתי קמים ועוזבים? איך נוטשים את התקווה שאם נעשה רק עוד דבר אחד קטן אחד נצליח לתקן? עשרה מטפלים זוגיים מספקים את הסימנים לשכך שזהו, הקשר נגמר. אם הקבצים לא ברורים וקשה לכם לקרוא שמרו את הקובץ במחשב ופתחו את הPHOTO EDITOR שם תוכלו להגדיל ולקרוא בבירור

karin45

New member
שוב לא הצליח לי...

אולי תסבירו לי איך עושים לינק, אף פעם לא מצליח לי

karin45

New member
ליידילי ../images/Emo140.gif

לפני כשנה קיבלתי ממך תגובה להודעה שלי הייתי בשיאו של משבר בזוגיות אחרי שנים של אי זוגיות… שתיקות… בגידות… פניתי לפורום וזאת התשובה שקיבלתי ממך מצרפת חלק ממנו בלבד ... המשבר בו אתם נמצאים , הוא משבר ממשי מאד ומאיים מאד. שפל של ממש. ממה שלמדתי מאחרים, אני יודעת, שבני זוג במצב כזה... או בשלב נוסף - של תחילת הכרעה לסיום הנישואין, מוצאים עצמם פתאום במה שניתן לקרוא "ירח דבש של פרידה וגרושין". איך שהוא כאילו נושבת רוח בגחלים הדועכות, והן משתלהבות בפרפור אחרון... וכלות. ... והנה עברה שנה מאז.. ואני עדיין מנסה לשקם מספר רב של פעמים רציתי "לקום וללכת" המון עליות ומורדות היו בדרך ובטוחה אני שעדיין יהיו אך בסופו של דבר מקווה שהירח דבש שהיה לנו אז יהפוך לירח דבש תמידי קארין

מאחל לך שמאמציייך ישאו פרי

שנה עברה מאז? הרבה תבונה ורגישות היית צריכה כדי להגיע להיום, אופטימית כפי שניתן לקרוא מדברייך. היי חזקה ואופטימית בכל אשר תנווטי את הדרך.

ליידילי

New member
../images/Emo24.gifקארין חביבה

לאחר התלבטות, ורק בזכות הפרח שבראש הודעתך, הצלחתי קצת להרגיע את עצמי, שכנראה לא הזקתי במשהו בהודעתי. אך עדיין מהססת. תוכלי בטובך לשגר לינק להודעתך המקורית מאז? ובכל מקרה, תחזקנה ידיך.

karin45

New member
הזקת... ממש לא...

המילים שכתבת "ירח דבש לפני פרידה" אלו המילים שהובילו אותנו (ביקשתי אז מבעלי שייקרא את תגובתך)לכל אורך הדרך ... הבאתי בהודעתי את הקטע כי הוא היה קשה.. עברה כמעט שנה מאז וכל שיחה קשה או וויכוח חשבנו זהו נגמר אך כל פעם יצאנו שוב ל"ירח דבש"... מקווה שכל פעם שיהיה קשה נזכור לצאת מחדש ל"ירח הדבש". תודה
קארין

karin45

New member
ועוד משהו...

כשנושבת רוח על גחלים הם לא דועכות ההפך נדלקות מחדש... וזאת אני רואה כל פעם שבעלי מדליק את המנגל ומנפנף על הגחלים...

ליידילי

New member
עשית לי

סמרמורת, (לא טעות כתיב). וגם את היום, (את הערב לפחות). שמחה לתרום, עוד יותר שמחה, שנתרמתם. עלו והצליחו! (ותצליחו כל עוד לא תרדו זה על זו...ולא ירד איש מכם על עצמו
[זה שולל רק "ירידות" של ביקורת] אלו האחרות נתונות לשיקול דעתכם האישי והאינטימי
).

למעלה