לקולרגול ../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif
קודם כל תודה ענקית!!! אני חייבת לספר לכולם איזה יום מדהים(!!!) היה לי אתמול והכל בזכות הקולרגול (ועוד כמה אנשים שעזרו)... יצאתי מהבית (מצפה רמון) בשעה 7 בבוקר לכיוון ב"ש הלכתי למשרד הרישוי, עשיתי תאוריה...(לרכב פרטי) כמובן שעברתי
... אחר כך עליתי על הרכבת לת"א... והתקשרתי לקולרגול להגיד לו שאני בדרך... בנתיים הלכתי להסתובב בעזריאלי (מישהו יכול להסביר לי איך יוצאים משם???) אחר כך קבענו להיפגש בדרום ת"א... הוא אמר לי בטלפון לאיזה חנות ללכת... אז הלכתי... (לא זוכרת איך קוראים לחנות) אמרתי לבחור שקולרגול שלח אותי... הוא אמר שכרגע אין להם DT אבל אני אשאיר מספר טלפון והוא יתקשר אם הוא ימצא משהו... ואז... הלכתי לחנות של אדי (תודה רבה גם לאדי!) ושם פגשתי את הקולרגול... ואז התחלנו לחפש לי אופנוע... עד עכשיו די הייתה סגורה על הDT אבל הם הציעו שנבדוק גם RMX... אז בדקנו RMX אחד שנת 2001... ואז אדי אמר שיש DT אבל הוא ברחובות... ובגלל שהקולרגול צריך עוד קצת קילומטרים להרצה שלו...
אז נסענו לרחובות (על האופנוע ה מדהים!!! של קולרגול (בחצי שעה, כולל פקקים) הגענו אל הבחור הביתה הDT (לדעתי) נראה לא משהו... שנת 98 יד שניה... וכאן בערך נגמר היום המסעיר משהו בת"א קולרגול הוריד אותי בתחנת רכבת (שד"א פיספסתי בסוף את הרכבת...) וזהו.... אז שוב.... תודה תודה תודה !!!! עוד סיפורים בהמשך...
מירב
קודם כל תודה ענקית!!! אני חייבת לספר לכולם איזה יום מדהים(!!!) היה לי אתמול והכל בזכות הקולרגול (ועוד כמה אנשים שעזרו)... יצאתי מהבית (מצפה רמון) בשעה 7 בבוקר לכיוון ב"ש הלכתי למשרד הרישוי, עשיתי תאוריה...(לרכב פרטי) כמובן שעברתי