לקולרגול

מירב ד

New member
לקולרגול ../images/Emo47.gif ../images/Emo24.gif

קודם כל תודה ענקית!!! אני חייבת לספר לכולם איזה יום מדהים(!!!) היה לי אתמול והכל בזכות הקולרגול (ועוד כמה אנשים שעזרו)... יצאתי מהבית (מצפה רמון) בשעה 7 בבוקר לכיוון ב"ש הלכתי למשרד הרישוי, עשיתי תאוריה...(לרכב פרטי) כמובן שעברתי
... אחר כך עליתי על הרכבת לת"א... והתקשרתי לקולרגול להגיד לו שאני בדרך... בנתיים הלכתי להסתובב בעזריאלי (מישהו יכול להסביר לי איך יוצאים משם???) אחר כך קבענו להיפגש בדרום ת"א... הוא אמר לי בטלפון לאיזה חנות ללכת... אז הלכתי... (לא זוכרת איך קוראים לחנות) אמרתי לבחור שקולרגול שלח אותי... הוא אמר שכרגע אין להם DT אבל אני אשאיר מספר טלפון והוא יתקשר אם הוא ימצא משהו... ואז... הלכתי לחנות של אדי (תודה רבה גם לאדי!) ושם פגשתי את הקולרגול... ואז התחלנו לחפש לי אופנוע... עד עכשיו די הייתה סגורה על הDT אבל הם הציעו שנבדוק גם RMX... אז בדקנו RMX אחד שנת 2001... ואז אדי אמר שיש DT אבל הוא ברחובות... ובגלל שהקולרגול צריך עוד קצת קילומטרים להרצה שלו...
אז נסענו לרחובות (על האופנוע ה מדהים!!! של קולרגול (בחצי שעה, כולל פקקים) הגענו אל הבחור הביתה הDT (לדעתי) נראה לא משהו... שנת 98 יד שניה... וכאן בערך נגמר היום המסעיר משהו בת"א קולרגול הוריד אותי בתחנת רכבת (שד"א פיספסתי בסוף את הרכבת...) וזהו.... אז שוב.... תודה תודה תודה !!!! עוד סיפורים בהמשך...
מירב

מירב ד

New member
RMX או DT ? ? ?

אני צריכה את העזרה של כל מי שמבין ב50 סמ"ק.... (סטיבנס גולשת וכ´ו וכ´ו... ) ביום שישי אני בת"א ואני צריכה לבחור בין RMX ל DT... הבעיה היחידה שלי עם הRMX שהוא קצת גבוה לי מדי... אבל הבנתי שאפשר להנמיך אותו קצת. אני צריכה שאנשים ייעצו לי מה עדיף. כי אני לא מבינה באופנועים מספיק בשביל לדעת. אז תודה לכולם מירב

STIVENZ 426

New member
זוכרת מה אמרתי לקולרגול בנייד?

RMX בחום.. שאלי את אדם הרענני.. אבל במחשבה שניה, אם את לא גבוהה, ולא מתכננת "לקרוע" שטח לחלוטין- קחי DT. אם ביותר שטח עסקינן- הייתי לוקח RMX, מחליף לו גלג"ש קדמי לשן אחת פחות, ויאללה, נותן בגז.. אבל שוב, קחי את עצמך, וצאי לרכב על שניהם. מה שיותר ידבר אלייך- אותו תקחי.. אחרי הכל, אופנוע זה גם נשמה. וב50 סמ"ק? כח אין, מתלים כמעט ואין, אז לפחות נשמה שתהיה..
סטיב. במסר אישי אם את צריכה משהו.

Muznah

New member
יש עוד ברירות חוץ מ DT או RMX?

אם זה האפשרויות היחידות שלך , אז אני חושב DT אבל לדעתי CRM יתאים לך הכי טוב , קטן (חישוקי 14 אינץ´) מתלים טובים וכח לא חסר

ish996

New member
לפי דעתי../images/Emo98.gif

לכי על ה -DT. 1. המנועים של שני האופנועים דומים ויספקו ביצועים שווים. 2. מתלים: DT - קצרי מהלך, עבים (35 מ"מ), קשיחים (מסוגלים לספוג אפילו קפיצות). RMX - מהלך ארוך (יחסית), רכים בתחילת מהלכם. ה RMX יספק נוחות עדיפה אך לאחר שרמת הרכיבה שלך תעלה הוא לא יספק אותך. 3. גובה: אמרת בעצמך שהRMX גבוה לך וכמו שאת רואה אין עדיפות לRMX ולכן גם אין צורך להנמיך אותו. שימי לב שחשוב מאוד שיהיה לך נוח על האופנוע ואת זה, גם אם את לא מבינה באופנועים, את יכולה לבדוק על ידי רכיבת מבחן. תתחדשי

STIVENZ 426

New member
קשיחים?

צר לי ידידי.. המתלים ב DT נחשבים לנקודת התורפה שלו. מתלי הRMX עדיפים משמעותית על מתלי הDT.. (וזה מניסיון.) אם החמשב לא יעשה שיגועים, אצרף תמונה. סטיב.

ish996

New member
אם זה צר..

תרחיב
אם הסורק לא יעשה לי בעיות (אוי, אין לי סורק) אני יצרף לך תמונה של DT לאחר קפיצה של בערך מטר עם מתלים שרק כמעט סגורים . על ה - RMX לא נסעתי בכמויות של ה -DT אבל המתלים של ה -DT עמדו בכבוד מול שטחים רציניים מאוד (אם .. תשכח ימיני,
) בשורה התחתונה, כמו שכתבתי, רצוי לרכב על הכלים.

STIVENZ 426

New member
אז השורות התחתונות שלנו זהות ידידי.

והרי ידוע שעל טעם ו"ריוחה זועמת" אין להתווכח
.
ס.

STIVENZ 426

New member
מבטיח להעלות אותן עד מחר- מחרתיים.

ואתה? אל תתחמק גם אתה.. TS\W .VS. DT??? וירטואלית בלבד.. (כי אין כבר TS..)
יאללה ידידי, סדר את הסורק (שאין לך
) ותן לנו לשזוף בתמונות.. סטיב הולך לישון.

אני נוטה דווקא להסכים עם סטיבנס

אבל באמת ששניכם צודקים בקטע. מירב ד.- תרכבי על שניהם, ותחליטי מה הכי טוב בשבילך. אחרי הכל, בתקופה שלי אני זוכר רק פנטיקים וקצת טיאסים.. טיאס, זה לחנונים. פנטיקים היו חיות רעות. במיוחד ה"סופר קומפטישן". (16!!!כ"ס.) שלכם. ומרחוק בינתיים. הבבא סלע.

מירב ד

New member
אנשים... יש בעיה קטנה...

אני לא יודעת לנסוע עם הילוכים...
מאז שעשיתי את הרישיון עברה כמעט שנה... וכמו שאתה יודעים רשיון על 50 עושים בדרך כלל על קטנוע... ומאז נסעתי אולי פעמיים על קטנוע... וזהו... לא נראה לי שיש מצב שאני מצליחה ללמוד עד מחר איך נוסעים עם הילוכים... במיוחד שאני נמצאת עכשיו באיזה חור... שנראה לי שאפילו אופנועים אין כאן... ואני ממש לא רוצה לדחות את הקניה כדי שלא יקנו את אחד הכלים שאני אמורה לבדוק מחר... יש רעיונות....? או שעדיף ללמוד איך נוהגים עם הילוכים ולחפש כלים חדשים עוד שבוע... קולרגול... אני אתקשר בצהריים... מירב

ish996

New member
../images/Emo150.gifאני הייתי

דוחה את הקנייה אם הייתי יכול ללמוד. השאלה היא האם את יכולה להשיג אופנוע וללמוד עליו איך להעביר הילוכים ולשחרר קלץ´? בכל אופן כדאי להיזהר בנסיעות הראשונות כי, כמו שאת מנחשת, רוב תשומת הלב שלך תופנה לתפעול האופנוע ולא לדרך.

STIVENZ 426

New member
אדון "עזרה לזולת"../images/Emo3.gif. תרים טלפון..

יש לי הצעות מגונות די דחופות בשבילך. סטיב.

למעלה