העלמה הקטנהה
New member
לקויות למידה.
כי התפתח דיון יותר למטה ורציתי שזה יהיה מסודר
איכשהו לקויית למידה ניהיה נורמה.. שאתה מוזר עם אין לך. ואני יודעת שיש אנשים שיש להם לקויית למידה (ואל תקפצו עלי כי חצי משפחה שלי לקויית למידה אז אני יודעת מזה..) מצד שני יש כל כך הרבה אנשים שאין להם בעיות ביכלל והם פשוט משתמשים בתואר הזה.. חברה שלי הלכה לעשות איבחון לפני כמה שבועות והיא סיפרה לי איך זה: אתה בא, משלם 1255שח'..עובר כמה איבחונים דיי חפיפניקים וזהו יש לך אישור. ואני גם מנסה לדמיין מצב שמישהו מגיע לאיבחון משלם את הסכום הזה (שלא להרבה אנשים יש לזרוק לפח..) ויוצא בלי איבחון. וברור שלהקלות משמעותיות ממש כמו קלטת באנגלית או דברים כאלה זה פחות חפפיניקי אבל עם אתה עצלן ואין לך ממש כוח למבחנים וכאלה פשוט באים ומשיגים הרחבת זמן ומבחן בעל פה.. לפני כמה שבועת היה לנו מבחן ואחרי המבחן היה לנו שיעור והיינו איזה עשרה ילדים בכיתה כי כל השאר היו בהרחבת זמן .. (וזה היה שיעור חשוב-בהיסטוריה- אני לא חושבת שכל ה30 האחרים הבריזו..) ויש לי חברה שהלכה ליועצת והשיגה "הרחבת זמן זמנית"- כאילו עד שהיא תלך לאיבחון והיא לא מתכוונת ביכלל ללכת לאיבחון אז כבר חצי שנה שיש לה הרחבת זמן ולאף אחד לא אכפת.. וזה לא שאני איזו אידיוטית שמתלוננת על זה שלהם יש הקלויות ולי לא..
פשוט אני חושבת שזה טרוף העיניין הזה .. אז מה דעתכם על החפירה שלי?
כי התפתח דיון יותר למטה ורציתי שזה יהיה מסודר