לקוח שהחזיר מוצר

BIKESTOP

New member
לקוח שהחזיר מוצר

לקוחה מארה"ב רכשה מכנס ובהערה בפיפאל שאלה אותי אם היא תוכל להחזיר את המכנס במקרה שלא יהיה טוב. כתבתי לה מייל שיש לה 14 ימים להחזיר את המוצר והיא תשלם את המשלוח זה הRETURN POLICY.
המוצר הגיע אליה ואני מקבל קייס להחזרת המוצר שהיה מאד לא מפתיע ובהערה רשום "הוא פשוט לא מוצא חן בעיני".
לפני כמה ימים כתבה לי הודעה ושאלה אם המוצר הגיע וכתבה לי את המספר מעקב ומבדיקה שלי נראה שUSPS לא סרקו את המוצר ביציאה מארה"ב.
היום הגיע המכנס ללא הפתקית ונראה עליו בבירור שהוא משומש שהזיעו בו (זה מכנס רכיבה לפעילות גופנית) בדקתי בUSPS ואין מעקב.
אין לי מה לעשות עם המכנס הזה חוץ מלהשליך אותו לפח. מה שמפתיע אותי שהלקוחה שילמה $13.5 על משלוח חזרה לישראל (אני רואה על הבול) למרות שהוא משומש. בהיסטוריה שלה רואים שהיא לא ממש חוסכת בפידבקים לא טובים לספקים.
מצד אחד אני יכול לטעון שהמכנס הוחזר משומש אז אני לא יודע איך אני אמור להוכיח את זה וגם מסתכן בפידבק שלילי ומצד שני מה שלא ממש נוח לי לעשות הוא פשוט לומר שהמשלוח לא הגיע ולסגור את העניין. מצד שלישי אני יכול להחזיר לה את הכסף ולבלוע את זה...
עצות?

Amiram_e

New member
אני היתי מתקשר לאיביי להתייעץ

תבדוק טוב האם הלקוחה החזירה לך בדיוק את אותו המוצר ששלחת לה. אולי החליפה אותו בפריט אחר משומש שהיה ברשותה?
אני לא חשוב שיש לך מה לפחד משלילי כי יש קייס פתוח כרגע.
הכי טוב שתתייעץ עם איביי ותתאר להם את המקרה. שיבדקו את החשבו של הלקוח ויראו שהוא כניראה נותן שלילי סדרתי.

למעלה