לקוח שדורש כאפה!

לקוח שדורש כאפה!

או אחד כזה שאתם נורא רוצים לתת לו אחת.. לא מספיק שסבלתי את זה שהוא הדליק סיגריה (היכן שאסור ושאני לא סובלת את זה כמו הרבה אחרים) הוא עוד לקח מזמני יותר מידיי. דיברתי איתו על טלפון ועל כך שהוא מקבל דקות מסויימות בחודש בחינם בפנים הארץ. אז מה הוא אומר לי... ושיחות לחול נכללות בזה? עניתי לו שלא, אז הוא אמר הינה הקטץ'! הסברתי לו שזה נעשה דרך חברה אחרת והוא אמר שלא מעניין אותו הוא רוצה את השיחות לחו"ל בחינם ואם לא, זה לא מתאים לו! זה אחרי שאישתו כבר הסכימה בטלפון והוא לא רצה לעשות את זה (סתם היה תרוץ כי מראש הוא אמר שאשתו צריכה להחליט ובסוף הוא לא נתן לה להחליט!) איך עניתי לו בסבלנות אני לא מבינה.

זה לא מעניין אותו?

מזל שהוא מתחשב בכך שהחבילה לא כוללת עיסוי בכפות הרגליים. מה עובר על לקוחות שחושבים שהם יכולים להכתיב לחברה מה לתת להם במסגרת חבילה מסויימת?

לא

אבל כשטוחנים לי את השכל במשך שעה למה צריך לשלם לזה ולמה אי אפשר בחינם וכשבנאדם אומר לי שלא אכפת לו, הוא רוצה את החינם שלו לחול אז כן, אני מתעצבנת.

שוק תחרותי?

בשוק תחרותי יש הרבה אפשרויות, אבל זה עדיין לא אומר שהלקוח קובע מה הוא יכול לקבל במחיר מסויים. אם לא נראה לו מה שחברה מסויימת מציעה שיפנה לאחרת, אבל שלא ינסה להכתיב לנציגה זוטרה מה מגיע לו במחיר X.

MOJAHADIN

New member
כבר היו דברים מעולם ..

ומעל נציגים זוטרים יש עוד לא מעט דרגים. זה כמובן לא מצדיק שהוא יטחן לה את המוח שעה שלמה, אלא שידרוש לדבר עם מישהו מעליה. אם הוא לקוח בשווי גבוה, ייצאו בשבילו מהקופסא.

הוא לקוח רגיל

ואצלנו אין עוד הרבה דרגים מעל. אני גם מודעת למגבלות ויודעת שלא ניתן היה לחרוג בשבילו מהנורמה.

MOJAHADIN

New member
הבנתי ...

יכול להיות שהוא באמת היה טמבל רציני. איפה אתה עובדת? אגב.

MOJAHADIN

New member
הממ

למה לא כולל שיחות לחו"ל? היית אומרת לו שילחץ 00 ואז את המספר. הוא היה מתקשר דרך בזק בינלאומי :)

MOJAHADIN

New member
הממ

אלא אם כן בכבלים קודם כל צריך להשיג שיוך רשמי מאחת החברות, בניגוד לקו בזק***

אין צורך בשיוך רשמי

הנקודה היא שזה עולה כסף וצריך לשלם למי שמספק את השיחה. בין אם זה בזק בינ"ל או כל חברה אחרת שבאמצועתה ניתן לחייג לחו"ל אחרי זה צריך לשלם על זה הוא רצה את זה בחינם וממש לא עניין אותו שהוא צריך לשלם לחברה בה הוא משתמש (ושזה לא קשור אלינו)

למעלה