לקוח מראפ 4 לייף

Trap1

New member
לקוח מראפ 4 לייף

"חברים, מקאוולי מושמע ב102 וב 103. פלייליסט חברים,פלייליסט. מושמע בירושלים, באילת ברדיו חיפה בלב המדינה בכל מקום!!!! מקאוולי זה הכל" תגובה של מקאוולי לקוחה גם כן היא מהפורום "לכל חברי הפורום תודה רבה על התגובות ... ביקורות בונות אני לוקח לתשומת ליבי ... אחרי הכל אני זה אתם ואתם זה אני למרות שאת סיגנון השירה שלי והכתיבה שלי ובכלל את השירים שלי אני מוציא למעני כי אני מאמין בחומרים שלי ומקווה שתבינו את זה... בכל אופן תודה רבה לתומכים וגם לקוטלים ... אני מעריך את זה מאוד" כנראה שברדיו לא מעניין אותם מה השם שלו..רק מוזיקה וככה צריך להיות ! מקאוולי אם אתה קורא פה שיהיה בהצלחה אחי..מהמפרגנים ומההייטרים ביחד..

bitcho

New member
משו להגיד על ראפ פור לייף וגם על היפ הופ בורד

זה נוגע בעיקר לחכמי הפורום והמשתמשים עם הסקופים והכתבות. כנסו מדי פעם לראפ פור לייף או היפ הופ בורד ופשוט תסתכלו טוב ותקראו בין השורות----- המון אבל באמת המון סקופים ומידע נלקח מהפורום פה, כל הזמן אני רואה דברים שנלקחו מהפורום שלנו -- ישלי בעיה עם זה? יש - למה?-- כי פשוט המשתמשים מהפורום פה שכותבים משקיעים ומביאים לנו עידכונים "סקופים" או דברים אקסלוסיבים 5 דקות אחרי שקרו לא מקבלים את הכבוד שמגיע להם, בכתבות באתרים שציינתי לא מזכירים בכלל מהיכן נלקחו וממי - אנשים משקיעים ומישהו בא ולוקח את התוצר של המשתמש מפורום מוזיקה שחורה בתפוז ונותן קרדיט לעצמו. זה לא בסדר. נתקלתם בזה?

Trap1

New member
נתקלו ודיברו על זה כבר

אבל זה לא קשור..אני ציטטתי מישהו מהפורום לא משום כתבה.. בקשר לקטע של הגניבת של כתבות וסיקורים זה כבר ידוע.. מה אתה מצפה ? היפ הופ בורד וראפ 4 לייף מנוהלים על ידי ילדים בני 12 איך אתה מצפה שהם יבינו במוזיקה ?

Rap4Life Crew

New member
שני דברים שמעציבים אותי.

1. שאתה מכניס את ראפ 4 לייף! וHHB באותו משפט, עם מסקנה שווה לשניהם. 2. שאתה קובע עובדות מטעות ומוטעות. אתה יודע מי מנהל את ראפ 4 לייף!? אתה יודע בני כמה הם? אתה יודע עד כמה הם מבינים במוזיקה? דיברת איתם פעם אודות מוזיקה? זה בדיוק כמו שאני אגיד שאתה לא מבין במוזיקה, אבל אין לי שום מושג מי אתה, ולכן אני לא אגיד את זה. אני לא רגיל לעשות את זה, אבל הפעם אני אעשה: מערכת האתר ראפ 4 לייף! לא גונב כתבות\סיקורים ושאר דברים למיניהם עבור האתר, נקודה. אם קרה שמשתמש לקח תוכן מאתר אחר ופירסם אותו ~בפורום~, בד"כ הם מצרפים קרדיט למקור, ודבר שכזה לא באחריות מערכת ראפ 4 לייף! שוב... אני לא מרגיש בנוח עם הקטע הזה, אבל הייתי חייב להבהיר.

Trap1

New member
מה בקשר לכתבה החדשה שלכם ?

זה מאמר שקומבינייזר פרסם פה בפורום שהוא עשה איזה עבודה על זה.. ועכשיו זה אצלכם בעמוד הראשי מילה במילה.. וזה שכתבתם את השם שלו בקטן למעלה לא עוזר תכתבו גם בצד שאתם לא מבינים בשיט והייתם צריכים לפנות לאנשים שיעשו דברים בשבילכם.. ולמען האמת אני מכיר את המנהלים של 2 האתרים ומפה אני יודע עד כמה הם ילדים !

Rap4Life Crew

New member
חשבת לשאול את קומבינייזר אם הוא נתן אישור?

אם לא, תשאל אותו, זה יפתור לך את התעלומה. ואני בספק רב אם אתה מכיר את המנהלים של ראפ 4 לייף!.

Trap1

New member
אני מאמין לכם

כתבתי פה הודעה שמפרטת את כוונתי אבל היא נמחקה בקיצר בדוק מסרים

Trap1

New member
אותך לא מכיר ולא רוצה גם

לא משנה מי אתה סופרים צ'אן לי מומי אוקטובר סאבלימינל לא אכפת לי גם מי אתה מה שבטוח שאתה ילד מתנהג כמו ילד ומדבר כמו ילד.. אני לא בקטע של להעליב אותך ואני יודע שזה יגרור תגובה ממך של : כן.. צא.. אבל זה רק מראה עד כמה אתה נחות מכל הילדים שמגיבים פה במקום לפרגן עסוקים בלריב .. יום טוב קאפויה..(אחד השמות הכי מטומטמים שנתקלתי בהם בחיים_יש פירוש .?)

kapoya

New member
כן, יש פרוש, כנס

חפש את הפרוש באתר הזה: www.atalotupaczemeaseretsheatahaybo.com

Trap1

New member
לא מצאתי את הפירוש למען האמת אבל כנס שניה

אולי תמצא פה את הפירוש שלי.. www.botocalegozimsurimimtzipuymehabitzimshli.com

Trap1

New member
אני מכיר אותו פחות או יותר

לא נראה לי שהוא יודע בכלל שהשירשור הזה קיים עליו כי הוא חמום מוח קצת הוא היה נכנס ישר פה באנשים.. תסתכלו בפורום בראפ 4 ליייף איך הוא מגיב שם לאנשים שאני חושב שזה טעות שהוא אמור בכלל לשמור על דיסטאנס מהם אבל כל אחד והמחשבה שלו.. אז תאמין לי שאם אני הייתי הוא לא הייתי עונה פה בצחוק הוא לא מכיר את הפורום הזה כל כך.. לעומת זאת..אני מכיר את הפורום המון זמן למעלה משנתיים וחצי אני קורא פה..

kapoya

New member
"לא הייתי עונה פה בצחוק"

פא-תט. חלאס, עלינו עליך. עזוב אותנו.

Trap1

New member
מי שחושב שאני מקאוולי שיכנס

אני מוכן להישבע בדבר הכי יקר לי בחיים בשביל שתאמינו לי שאני לא מקאוולי.. ולמען האמת זכותכם לחשוב מה שבא לכם.. כל הקטע הוא.. שאני מכיר פה מלא אנשים מהפורום ומלא מכירים אותי ... גם מכיר אותו ויודע שאם לא ידברו עליו הוא לא ידבר על זה.. ואני חושב שסוף סוף מישהו רציני עושה ראפ ולא כל הילדים האלה שאתם מעריצים פה.. תחשבו מה שאתם רוצים.. כל מה שאני יכול להגיד שאני בעילום שם מסיבות אישיות ומקצועיות בלבד.. לכו תדעו אולי אני רשום בפורום הזה תחת שם אחר שכולכם מכירים ? תחשבו מה שאתם רוצים רק תשמרו הערות טיפשיות לעצמכם ואם באמת אכפת לכם מי אני (למרות שאני חושב שלא) תחכו..עם הזמן זה יתגלה..(או שלא)

Trap1

New member
חוץ מזה גם פירגנתי לעוז

אז זה אומר שאני עוז ? כל אחד שאני אפרגן לו תחשבו שאני זה הוא והוא זה אני ? מי הילדים עכשיו ?..

למעלה