לקוחות MUSTOP שנשארו בלי חבילתם

לקוחות MUSTOP שנשארו בלי חבילתם

! פנייה זו מיועדת לכל מי שיוכל לעזור - וגם לבעלי אותה הבעיה עצמה ! חברת MUSTOP.COM אשר עסקה בשיגור חבילות מארה"ב לישראל - פשטה רגל , מספר לא ידוע של חבילות של לקוחות נתקעו בניו-ג´רסי בארה"ב במחסני חברת LIDOR , ולנו הלקוחות אין כל אינדיקציה לגבי הנעשה - ואנו (בעיקר מי שאין בכיסו להוציא עלויות תביעה , אך גם בעלי חבילות בערך נמוך שתביעה לא כדאית עבורם) ממתינים מאז סוף חודש אוגוסט 2001 -> כשלושה חודשים ... ללא קץ נראה לעין ! ! פנייה זו מיועדת לכל מי שיוכל לעזור - וגם לבעלי אותה הבעיה עצמה !

Magnetro

New member
וואלק..

גם אני הייתי רשום אבל לא השתמשתי בזה הרבה, בכל זאת יש לי כמה דברים להגיד: השתמשתי ב-MUSTOP פעמים בשביל הזמנה מראש(PREORDER) של משחקי מחשב והשרות היה ממש גרוע המחיר גבוה, לקח המון זמן להגיע ולא היתה אפשרות לבדוק מה עם החבילה. חברה גרועה במיוחד שהיתה היחידה מסוגה וגם פשטה את הרגל. היה אמור להישלח אלי דיסק בטא (משהוא חשוב מאוד) דרכם זמן קצר לפני שהם פשטו את הרגל. אבל הייתי בר מזל, קיבלתי את ההודעה הסופית לפני ההזדמנות האחרונה שהייתה לי לשנות כתובת משלוח, ובמזל הם יכלו לשלוח ישיר לישראל. בכל מקרה, MUSTOP היא כתבה מעולה לכלבוטק.

mdorot

New member
גם אני

בין בעלי החבילות התקועות. הזמנתי באמצעותם מס´ פעמים בגדים לביתי התינוקת מ old navy וחבילת בגדי החורף שלי תקועה איפושהו. אין לי מושג איפה ואם שווה לי להכנס לתביעה. אשמח לתת מידע אם ידרש לתחקיר או לקבל מידע ממי שיודע על "תזוזה" בעניין.

למעלה