לקוחות שמאיימים

לקוחות שמאיימים

לכולנו יצא בשלב זה או אחר להיות מפוטרים ע"י לקוח, היותר עצבניים בינהם דואגים גם לציין שידאגו שלעולם לא נוכל לעבוד בשום מקום, רובנו אם אכליל זכו לקבל גידופים שאפשר לכנותם איומים. לי אמרה נוסעת לא מזמן "את תשמעי ממני, אין לך מושג עם מי הסתבכת", אחרי שהיא ניסתה להידחק לתור שלא מהכניסה, וטענה שאני אלימה כי סגרתי את החבלול שהיא פתחה (האמת שקולגות חששו שהיא הולכת להרביץ לי והיו בהיכון...). איזה איומים זכיתם אתם לשמוע? באילו דרכים יצירתיות לקוחות פיטרו אתכם ודאגו לכך שכל חייכם תוכלו לעבוד רק בנקיון שירותים ציבוריים? והאם נכונה ההערכה שלי, שמבוססת על מקרים של קולגות ושלי, שאלו שמאיימים בפנים לא מתלוננים אחר כך לשום גורם?

babylon_a1

New member
ברוב המקרים לא

הם אולי מאיימים שיעזבו את החברה, אבל לא שיגרמו לפיטורים שלי או משהו דומה

boazt25

New member
הם באמת לא מתלוננים

כי עמוק בפנים החראות יודעים שהם היו לא בסדר. אבל כמו בכל כלל יש יוצאים מהכלל בד"כ פסיכים שחושבים שכל העולם טועה ורק הם צודקים (מדובר באחוז קטן מהישרחראות)

"את עוד תשמעי ממני"-

או בגרסה היותר עבריינית "אני עוד אטפל בך"- בוהו, אני כל כך מפחדת, אני כבר יורדת להתחבא מתחת לשולחן...
בקיצור לא היו חסרים מקרים כאלה, אבל לא זכורים לי איומים ממש "יצירתיים" מעבר לזה. בתכל'ס זה כבר די ברור שלקוחות "מאיימים" הם סתם פחדנים, מנסים לצאת גיבורים על חלשים כשהם משתמשים ב"איומים" שזה ברור לכולנו שהם בחיים לא יממשו. איומים מצד הלקוחות זה משהו שאף פעם לא הדאיגו אותי, כי בסופו של דבר הלקוחות הם לא הבוסים שלי ואין להם את היכולת לפטר אותי, וגם אם הם כן יפנו לאיזה גורם להתלונן עליי אח"כ- רוב הסיכויים שאני אצא מזה אולי בנזיפה מצד ר"צ.

tenen

New member
אצלנו היה אחד שאיים על נציג,

הנציג בתגובה אמר ללקוח שהשיחה מוקלטת וגם רשום לו במחשב היכן הלקוח גר. הלקוח התנצל מהר מאוד אחרי תגובת הנציג.

RReuTT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"אני יודע איפה אתה גר...."

RReuTT

New member
אף פעם לא קרה שלקוח

התנהג אלי בצורה כזאת האמת, זה גם בגלל שהמנהלים שלי תמיד עומדים מאחוריי אבל ראיתי לקוח שאמר לקולגה שלי "אני אדאג שתיהי מפוטרת!" וזה ממש ממש הצחיק אותי.. והיא ראתה אותי צוחקת מאחוריו ככה שלא הצליחה להתעצבן, אמרה לו בסדר וזהו. ואחרי שהוא הלך זה הפך להיות הבדיחה של היום...

רומיקה

New member
לי זכור מקרה לא הכי נעים

מהתחנת דלק... עשיתי משמרת שבת- וזה לבד. בא איזה אחד, כנראה התעצבן כי חיכה קצת (מה לעשות שהיו עוד הרבה רכבים בתחנה והוא לא היחידי) בקיצור אני לא ממש זוכרת את התנהלות הדברים אבל השורה התחתונה היא שהוא אמר לי "אני אשבור לך את הראש". במבטא ערבי כבד... זה היה מפחידדד...

laife

New member
היה לנו לקוח מיוחד ב'הוט'

שהיה מבטיח שאם לא נשלח לו טכנאי במקום !!! הוא ידאג שהמנהל של הוט יעמוד בתחנה מרכזית בת"א ויקבץ נדבות ושמנהל המוקד יפוטר וכל הנציגים יהיו רעבים כי לא תהיה להם עבודה. היו קטעים!

מותר לי

New member
בד"כ זה ההיפך ../images/Emo6.gif

אם מישהו בא אלינו בצעקות ותלונות לא מוצדקות אנחנו (לא האחראים
) אומרים לו: "לא טוב לך? אין בעיה, אתה באמת לא חייב לעבור כאן!"
פעם אחת נוסע דרש את השם שלי כדי להתלונן שנגעתי לו ב"ברית החדשה" (הוא ידע טוב מאד שאני פותחת את התיק שלו והולכת לגעת לו בברית החדשה, למה חיכה עד שאסיים??) למזלי הראש משמרת היה באיזור ואמר לו בטון הכי קשה שאפשר- שהוא לא מרשה לי להזדהות, גם הוא לא מתכוון להזדהות, ואם הוא רוצה- שיפנה למנהל המסוף ויתלונן על הקב"ט

ואם בלקוחות פסיכיים עסקינן

(זהירות, קטע לא נעים...) לי היה אחד פסיכי, שאחרי שיחה טלפונית קשה (אם כי בטונים רגועים יחסית) בה רצה להחליף מס' (סלולאר) , פתאום התחיל לצרוח שכל החברה הזו היא חברה של נאצים, שבחלומות שלו הוא רואה את מנכ"ל החברה במדי SS בא לדפוק לו כדור בראש, ואם היינו יכולים, בטח היינו מקעקעים לו את המס' על היד... כששתקתי המום, הוא הוסיף לצרוח שהוא יודע איפה מרכז השירות שלנו נמצא, מתי אנחנו מסיימים משמרת ואיך קוראים לי, והוא עכשיו יוצא לכיוון כדי לחסל אותי... הלקוח קיבל שיחת אזהרה מקב"ט החברה ונותק לאלתר. חולרע...

אכן...

מאז שהתחילה המלחמה תושבי הצפון יכולים לקבל דרכנו הלואה בתנאים טובים, אבל רק למי שמחזיק כרטיס אשראי כלשהו - זה הנוהל שהנבק החליט. התקשרה לקוחה ורצתה את זה, אבל לא היה לה כרטיס אשראי. הסברתי לה למה היא לא יכולה לקבל את זה והיא פשוט התחילה להתווכח איתי ולצעוק שאני טועה, וששכנים שלה לקחו את זה ואין להם כרטיס אשראי
ותבינו - המחשב פשוט אוטומטית חוסם את ההזרמה של ההלואה הזו אם אין כרטיס, כך שלא היה שום ספק פה. היא התחילה לצרוח ואמרה לי שהיא תתלונן עלי ושהיא מקוה שבכלל יתנו לי להמשיך לעבוד אצלינו אחרי שהיא תבדוק ותוכיח לנו שטעיתי... יש לי רק דבר אחד להגיד- זה היה משעשע
שתהיה בריאה. היה לי גם מקרה שהייתי צריכה לסיים שיחה עם לקוח בגלל נוהל מסוים של המוקד, כלומר - הוראה מלמעלה.. (זה מסובך ואין מצב שאני אפרט פה) והוא צעק שהוא יתלונן עלי ושאני אצטער על זה ובלה בלה
אוי, ישראלים!!

articulate

New member
לנו היה לקוח חינני במיוחד

שאמר לאחת העובדות "את חדשה כאן, אה?" היא אמרה לו "כן, רק שלוש שנים." אז הוא אמר "וואלה, אז את לא ממש טובה בזה." תודה על התובנה, אדוני, מיד אני רצה לחפש לי מקצוע אחר. דווקא רציתי בטירוף להשאר בחנות הזו כל חיי ולמכור הרלן קובן להמונים - אבל עכשיו כשאמרת שאני טובה בזה, אני פשוט לא יודעת מה אעשה הלאה!

למעלה