לקוחות ותיקים

לקוחות ותיקים

והכוונה לאזרחים ותיקים, או קשישים בשפת העם - איך הם? בקלפי שעבדתי בה בא להצביע קשיש חביב עם אשתו, שחוץ מלהכניס את הפתק למעטפה עשתה הכל עבורו, כולל להגיד לו לאן ללכת. אחרי שהוא שלשל את המעטפה לקלפי הוא בירך אותנו ב"מזל טוב". חשב כנראה שהוא בחתונה ומשלשל צ'ק... ריחמנו עליו קצת אבל זה היה משעשע. הזכיר לי קטעים עם קשישים אחרים שלא תמיד מבינים איפה הם נמצאים ושואלים שאלו לא קשורות, וזה גם דבר ידוע שיש מי שמנצל את חוסר ההבנה שלהם בשביל למכור להם דברים לא הכרחיים. יש למישהו דוגמאות מעניינות?

מותר לי

New member
../images/Emo6.gif

אצלינו פעם אחת הגיע זקן אחד בן 200 בערך, בקושי זז, והסברנו לו שהתיק שלו בחיפוש. אחרי סידרה שלמה של שאלות (איפה התיק? למה בחיפוש? איפה הדרכון? מתי תקראו לי? לאן יקחו אותי? איפה ללכת? איפה לשבת? כמה זמן לחכות?... ועוד...) הוא חזר אחורה לכסאות של ההמתנה... לפחות כך חשבנו... הוא הלך לכסאות בשביל לקרוא לאישתו, קצת יותר צעירה ממנו, בת 150... היות ואמרו לו שהתיק בחיפוש "שם" אז הוא קרא לה שתעזור לו לשחרר את התיק מ"שם" כדי שיוכלו ללכת הביתה... הם נכנסו, מצאו את התיק שלהם (יותר כבד מהמשקל של שניהם יחד
) ויחד נעו בהליכה מתנדנדת לעבר המסוע במטרה לזרז את העניינים ולשחרר את התיק... (עכשיו תדמיינו זוג זקנים קמוטים שבקושי עומדים על הרגליים, עם תיק ענננננננק, מחזיקים אותו משני צדדיו
) המזל שלנו היה שהאיש שהיה אחראי על המסוע לשיחרור התיקים קלט שמשהו לא מסתדר לו עם הזוג הנ"ל ולא הסכים לשחרר את התיק

Musi© Gi®l

New member
אוי אוי

אני שונאת לקוחות מבוגרים ממש. אם זה לקוחות אינטרנט זה זוועת עולם כי הם לא מבינים כלום ומזל שתמיכה ולא אנחנו צריכים להתמודד מולם, אבל גם ההתמודדות במסגרת שירות לקוחות היא לא קלה. לקוח מבוגר שצריך שם משתמש וססמה זה שיחה של 10 דקות :D לקוחות בחיוג לחו"ל זה בעייתי כשיש איזשהי בעיה או אי הבנה או משהו, הם פשוט לא מבינים דברים
זה נורא. מה שכן כשיש לקוחות שחייגו בתעריף גבוה ופתאום נותנים להם ממש זול, אז הזקנים הכי מתלהבים מזה, ממש מודים ומברכים ומאחלים איחולים משונים :D

למעלה