לקוחות בעייתיים..

• פותח הנושא kego
  • פורסם בתאריך

kego

New member
לקוחות בעייתיים..

אני עובדת בשירות לקוחות טלפוני של חברה סלולרית שנתיים (איך הזמן רץ...), נראה לי שאני כבר מכירה את כל סוגי הלקוחות והתמודדתי עם כ"כ הרבה לקוחות ששום דבר כבר לא מפתיע אותי. רציתי לשאול את מי שעובד בשירות טלפוני מה ה"נוהל" לגבי לקוחות שצועקים, מקללים וגורמים לך לחשוב שלא נשארו אנשים שפויים יותר בעולם. אני לא מדברת על על "סתם" לקוח שצועק, אלא על לקוח שמשתגע ומקלל אותך , את אמא שלך וכמה דורות אחורה. מה אתם עושים במקרה כזה?

אצלנו זו לא דוגמה

בגלל שאנחנו אחרי הכל עובדי ביטחון, התנהגות שכזאת לא מקובלת, גם אם הנוסע "רק" צועק ומסרב לשתף פעולה. במקרה כזה אנחנו רשאים לסרב לטפל בו עד שהוא יסכים לשתף פעולה, ואם הוא ממשיך מעבירים לטיפול ר"צ. אני סקרנית באמת מה מקובל במוקדים במקרים כאלו, עד עכשיו לא קיבלתי תשובה חד משמעית .נאמר לי שיש לקוחות שזוכים לסימון "בעייתי", זה נכון?

kego

New member
כן

לקוחות כאלה עוברים למוקד ייחודי, אבל אלה בעיקר לקוחות שמתקשרים 10 פעמים ביום למוקד לשאול מה המצב חשבון שלהם או סתם להתעניין בשלומו של הנציג, שזה נחמד, אך הורס את היעילות.. כמובן שגם לקוחות שצועקים ומקללים עוברים למוקד הזה אך ברוב המקרים פשוט יש הערה שלא נותנים ללקוח הזה שירות. לקוחות שמגיעים לשירות פרונטלי כמו תחנת שירות ומתנהגים באלימות- מונעים מהם להיכנס לתחנה והם גם לא מקבלים שירות.

א ו ר3

New member
אצלנו עם אנשים בעייתיים שמתקשרים

באופן קבוע.. כבר יודעים שכשהוא/היא מתקשרים להעביר ישר לאחראי ...

למעלה