לקוחות אורנג`

לקוחות אורנג`

בואו כולם נתקשר למוקדי השירות ונצעק על החוצפה שיש יומים של המתנה ושצריך להגיע פעמים לנקודת שירות

אתה ילד, ומדבר שטויות.

אני אנסה להסביר את זה הכי פשוט שאפשר. אורנג', כחברה כלכלית, שכל האינטרס שלה זה לרצות את הלקוחות [כי בלי לקוחות אז אין אורנג'] , היא בוחנת את כל השירותים שהיא מציעה ללקוחות מפעם לפעם. בשנים האחרונות מאז שאורנג' קיימת, ראינו כי תיקון מכשיר ב 45 דקות כמו שהיה כל הזמן, גרם לכך שהיו הרבה תקלות חוזרות במכשירים, ופניות כעוסות ונשנות למוקדים הטלפוניים ולמרכזים בגלל הנשוא הזה. אז הוחלט על פיילוט תיקון של שני ימי עסקים. שבו יהיה מספיק זמן לטכנאים לבדוק את הבעיה הממוקדת איתה הלקוח הגיע, ואף לעשות בדיקה ממוקדת יותר על המכשיר כדי למנוע תקלות בעתיד ותקלות שקיימות כרגע ואולי סמויות מעין הלקוח. תתפלא.... אך הפיילוט הזה עובד מצוין... וכמות התקלות החוזרות ירדה באופן משמעותי. נכון, יש מיקרים חריגים שעדיין יש תקלה חוזרת, מה שמצריך מהלקוח להיגע למרכז שירות שוב. כי מה לעשות, עדיין אין 100% בעולם ותמיד יהיו פה ושם מיקרים חריגים. אבל בשורה התחתונה.. הפיילוט הזה עוזר מאוד. והרבה לקוחות מרוצים מזה. ועוד תתפלא כי סלקום ופלאפון כבר למדו את השיטה גם... ויש כבר כמה מרכזי שירות שלהם שפועלים כך גם. ובקרוב כל המרכזים שלהם. בכל הארץ. מקוה שהכל הובן.

אליהו88

New member
יש לציין שהחיסרון הוא-

שמקבלים מכשיר חילופי ברמה מאוד נמוכה, דבר שהיה לי מאוד קשה להתמודד איתו בעבר כששלחתי את המכשיר שלי לתיקון, יש צדק בזה שהמכשיר חוזר מתיקון במצב טוב מאוד, אבל אני חושב שבשביל הברגה קטנה שאני מעדיף לא לעשות אותה בעצמי, או בשביל צריבה קטנה, לא צריך להמתין יותר מחצי שעה... אין אפשרות לחלק את המקרים? פשוט שבמקרים מסויימים ימתינו שלושה ימים ובמקרים מסויימים קצת פחות... לא כך?

לא....

כי תתפלא לשמוע כמה פעמים היה שלקוחות הכניסו מכשיר לנק"ש לתיקון עבור בעיה מסוימת, ולא היו מודעים לכך שיש להם עוד בעיות שאת ההשלכות שלהם הם היו מגלים במועד מאוחר יותר, ואז הטכנאים תיקנו את זה ובכך הקדימו תרופה למכה. במידה ולא היו מגלים את זה כי לא היה מספיק זמן לכך ב 45 דקות.. אז ההשלכות של אותן תקלות שהלקוח לא היה מודע להם היו צצות לפתע, והלקוח ישר היה מתרגז שהמכשיר כבר היה לפני כמה ימים ספורים בנק"ש... והנה, המכשיר עדיין לא תקין, ואז כמובן מה הוא היה אומר? מאשים אותנו... רוצה מכשיר חדש וכ'ו וכ'ו.. היה חושב שהשירות גרוע. אז לא, גם בשביל הברגה קטנה או צריבת גרסה זה מצריך בדיקה מקיפה, לחסוך ללקוח את ההגעה לנק"ש. ובקשר למכשיר החלופי, אתה באמת חושב שיש לאורנג' מספיק מלאי של מכשירים כדי לתת לכל לקוח מכשיר חלופי מאותו דגם שיש לו? - לא. אל תחשבו שמלאי זה משהו שתלוי רק באורנג'. זה בכלל לא. ומן הסתם מלאי של מכשירים זולים כמו הנוקיה 1110 וה 2610 שנותנים ללקוחות כחלופי, זה זול ויש אותו הרבה כך שזה מה שיש. וזה עדיף, תאמין לי.

עד כאן הכל טוב ויפה אבל...

גם ככה עד שיש לי זמן להגיע למרכז שירות אז במקום שאצטרך להגיע פעמיים למה שלא ישלחו אלי את המכשיר ב ח י נ ם, הרי אני הייתי מסתפק ב45 דקות בדיקה

בקשר לשליחות...

זה בעלות של 44 שח בגלל שמדובר על שליחים של חברה חיצונית. חברת FEDEX. ומן הסתם.. כמוני וכמוך.. השליחים צריכים להתפרנס ממשהו, לא? זה דלק, זה משאבים, זה זמן, ועוד ועוד... זה כמו שאתה נתקע באוטו ואתה מזמין גרר שיגרור אותו, אז הוא יעשה את זה בחינם? גם על התיקון במוסך אתה משלם, וגם על הגרירה. כנ"ל בסלולרי... משלם על התיקון ועל השליחות. אין הבדל...

אליהו88

New member
פעם אחת...

כ``כ התרגזתי עליהם שהם הביאו לי מכשיר כזה דפוק בתור ``חילופי`` עד שאיימתי לבטל את הקו... בסוף הם פייסו אותי בזה שיבוא שליח עד אלי להחזיר לי את המכשיר ללא עלות...

נכון...

גם זה קורה לפעמים.. ואז יוצא שהביאו לך 44 שח מתנה מהם מה שלא קשור אליהם. כי בתכלס העות של ה 44 שח הולך תמיד לפדקס. התשלום של אורנג' לפדקס מסתכם בדברים שונים. בקיצור, זה השירות, זה העלות, מי שטוב לו, סבבה , מי שלא טוב לו, גם סבבה. ובינתיים לפי הסקרים שאורנג' עושה בין לקוחותיה 85% מרוצים!

צעקתי עליהם לפני שבוע

מכשיר חילופי זה דבר מעצבן... מצד שני ברגע שהמכשיר שלך נכנס למעבדה רצינית כמו שהם טוענים הסיכויים גדולים שימצאו פגמים ואולי יחליפו לך אותו. בכל מקרה אתקשר

למעלה